|
Зустрінемося?
|
|
| ir71 | Дата: Понеділок, 07/02/2011, 15:08 | Сообщение # 1 |
адмін
Статус: Offline
| Зустріч біля оперного театру в центрі міста на 11годину 30 березня у суботу.
ir71(Ірина + Танчик+ Зоряна + Леся + Poetka(Оля)+ Наталія+ Ксюша + masik(Маряна)+ uliana_88(Уляна)+ Pavluk(Таня)- Натамуся + Іра+ Оксанка+ Оленка+ Мамця(Оксана)+ Маруся-я+
|
| |
| |
| оксанка | Дата: П`ятниця, 11/01/2013, 18:21 | Сообщение # 811 |
найкращі кондитери
| (ir71) Плануємо їхати своєю машиною. а ми можемо і поїздом приїхати, проблем не буде зранку виїдемо і доберемося до післяобіду, але хочу точну інформацію, бо хочу білети взяти заздалегідь
|
| |
| |
| Леся | Дата: П`ятниця, 11/01/2013, 18:21 | Сообщение # 812 |
найкращі кондитери
| Нас з ьчоловіком записуйте,їдемо в яремче.ви ж усі хотіли на франківщину.Але у мене одне але,в понеділок ложемо чоловікового тата в лікарню,що з того буде не знаю
|
| |
| |
| ir71 | Дата: П`ятниця, 11/01/2013, 18:24 | Сообщение # 813 |
адмін
| (Леся) ложемо чоловікового тата в лікарню Лесуню,в мого чоловіка брат теж з тяжкою хворобою зараз у лікарню положили,але це ж ще місяць,то думаю що все буде добре.Треба завжди надіятися на краще.
|
| |
| |
| оксанка | Дата: П`ятниця, 11/01/2013, 20:24 | Сообщение # 814 |
найкращі кондитери
| Ой я своїм вже сказала, вони би вже сьогодні їхали!!!! Так що нас буде троє
|
| |
| |
| ir71 | Дата: П`ятниця, 11/01/2013, 21:16 | Сообщение # 815 |
адмін
| Дівчата,хто не в списку дуже прошу вас визначити за ці вихідні.Людині треба дати відповідь на скільки людей бронювати місця.Знову одні і ті самі їдуть.Невже вам не цікаво познайомитися в житті з нами.Повірте не пожалкуєте ніколи.Це адреалін,позитив і настрій надовго.Наша Оксанка тільки одна чого варта,а всі разом то повірте писочки у вас точно боліти будуть.ПРОВІРЕНО!!!!!
|
| |
| |
| Poetka | Дата: П`ятниця, 11/01/2013, 21:21 | Сообщение # 816 |
шеф-повар
| Quote (Зоряна9810) треба це ще мені обговорити з Ігором....я особисто не проти. І мені із своїм Ігорем теж треба обговорити,як прийде то я вам відразу скажу,бо то дійсно далеченько трохи, я дуже хочу поїхати, але мушу порадитись з своїм чоловіком....
Я ОЛЯ!
|
| |
| |
| оксанка | Дата: П`ятниця, 11/01/2013, 21:37 | Сообщение # 817 |
найкращі кондитери
| Quote (ir71) Наша Оксанка тільки одна чого варта, завстидала начисто!!! Quote (ir71) Це адреалін,позитив і настрій надовго це точно...приєднуйтеся не пожалкуєте!!!!
|
| |
| |
| kcюшka | Дата: Субота, 12/01/2013, 00:19 | Сообщение # 818 |
шеф-повар
| Quote (ir71) Невже вам не цікаво познайомитися в житті з нами Справа не в цьому, та так складаються обставини. Я вже писала що 9го числа роковини за діда. Хату переписали на мене тому я мушу це все обрядити і бути там від дзвінка до дзвінка. Quote (ir71) Знову одні і ті самі їдуть. Воно то й видно, у вас уже "спєтий" колектив напевне важче це зробити вперше а надалі вже себе не стримаїш...
|
| |
| |
| Зоряна9810 | Дата: Субота, 12/01/2013, 00:23 | Сообщение # 819 |
найкращі кондитери
| Quote (kcюшka) це все обрядити і бути там від дзвінка до дзвінка. все зробиш тай тоді гайда до нас...
|
| |
| |
| kcюшka | Дата: Субота, 12/01/2013, 00:33 | Сообщение # 820 |
шеф-повар
| Quote (Зоряна9810) все зробиш тай тоді гайда до нас... ну якщо так і вийде то місця для мене замовляти не треба , то все буде видно по обстановці і напевне буде не раніше як 10го зранку.
|
| |
| |
| Леся | Дата: Субота, 12/01/2013, 01:01 | Сообщение # 821 |
найкращі кондитери
| kcюшka, збирайся Оксаночко і не вагайся,бо то такі люди там збираються що ні ти ні твій чоловік не пожалкуєте,будете чекати нас тупної зустрічі як свого весілля. Доречі.якщо хтось хоче скоріше приїхати.можу у себе прийняти,аби лиш все було добре
|
| |
| |
| Talochka | Дата: Субота, 12/01/2013, 01:11 | Сообщение # 822 |
шеф-повар
| Quote (ir71) Невже вам не цікаво познайомитися в житті з нами. Ще й як цікаво, і я не полишаю надії, що колись це таки станеться. Але цього разу знову не зможу. В п'ятницю я ще на роботі, а 9-го лютого у нас зустріч з випускниками (20 років після закінчення школи).Quote (ir71) Повірте не пожалкуєте ніколи. В цьому я аж ніяк не сумніваюсь. Пам'ятаю, з таким задоволенням читала і дивилась фото та відео з вашої літньої зустрічі!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
| |
| |
| Улянка | Дата: Субота, 12/01/2013, 01:47 | Сообщение # 823 |
|
Віват кухар!!!
| Я з чоловіком теж приїду, правда не знаю чи будемо ночувати.
s
|
| |
| |
| Зоряна9810 | Дата: Субота, 12/01/2013, 02:06 | Сообщение # 824 |
найкращі кондитери
| Quote (Улянка) Я з чоловіком теж приїду, правда не знаю чи будемо ночувати. молодці приїжджайте. на місці розберетесь. а там диви і залишитесь..
|
| |
| |
| оксанка | Дата: Субота, 12/01/2013, 11:11 | Сообщение # 825 |
найкращі кондитери
| Quote (kcюшka) Воно то й видно, у вас уже "спєтий" колектив хотілось би і на Тебе подивитися Quote (Зоряна9810) все зробиш тай тоді гайда до нас... це супер ідея!!!!!!!!!!!!! Quote (kcюшka) напевне буде не раніше як 10го зранку. ооооооооооо то вже ближче до діла Улянка, молодець, приєднуйтеся, не важливо на який термін...ми перший раз зустріч мали десь на дві-три годинку, а тепер на сутки і то не на одні їдемо
|
| |
| |