|
Скляні перегородки
|
|
| saidovaelena908 | Дата: Субота, 25/05/2024, 11:14 | Сообщение # 1 |
|
повар
Статус: Offline
| Добрий день! Запропонуйте мені, будь ласка, компанію, яка займається різними видами скляних перегородок, включаючи розсувні, стаціонарні та з матуванням. Яка надає повний цикл послуг від заміру до монтажу та забезпечує якісне виконання робіт. Заздалегідь дякую!
|
| |
| |
| tanakalinicenko70 | Дата: Субота, 25/05/2024, 13:30 | Сообщение # 2 |
|
кулінар
| Скляні перегородки стають все популярнішими завдяки своїй естетичній привабливості та функціональності. Вони використовуються для зонування простору в офісах, бізнес-центрах, торгових центрах і навіть у житлових приміщеннях. Компанія Glassiumbud пропонує широкий асортимент продукції, включаючи розсувні, стаціонарні та мобільні конструкції.
|
| |
| |
| cyberteczonesf | Дата: Понеділок, 23/06/2025, 01:39 | Сообщение # 3 |
|
Гурман
| Я довго сумнівався, чи варто інвестувати в перегородки, бо думав, що це дорого і складно. Але офісні перегородки https://www.zeist.com.ua/uk/ofisni-rishennja/ від Zeist приємно здивували — ціна адекватна, якість супер. Оформлення на рівні, монтаж чіткий, команда працює без зайвого галасу. Тепер в офісі тиша і комфорт. Дуже радий, що не відклав цю ідею ще на рік.
|
| |
| |
| alexsenelnikov | Дата: Неділя, 29/06/2025, 18:26 | Сообщение # 4 |
|
шеф-повар
| Замовляв скляну перегородку для дитячої кімнати. Важливо було зробити безпечно та естетично. На glazierhub.com.ua порадили загартоване скло з захистом від ударів. Все виконано чітко та професійно. Дитина у захваті, і я спокійний за безпеку.
|
| |
| |