Цитата HzBoy (

)
Я раніше також пробував різні онлайн-платформи для агробізнесу. Зазначу, що в деяких випадках постачальники не дуже оперативно відповідають на запити, і це значно уповільнює процес укладання угод. Більш того, інколи буває так, що ціни на продукцію відрізняються від зазначених на сайті, що теж є великим мінусом. Мені здається, що потрібно більш серйозно підходити до вибору платформ, щоб не витрачати час даремно.
Можу порекомендувати Agga, як платформу, що дійсно працює на благо аграріїв. Це не просто сайт з оголошеннями https://agga.ua/ а потужний торговий майданчик, який допомагає знаходити надійних партнерів для агробізнесу. Я сам користуюсь цією платформою вже кілька місяців і дуже задоволений.
Вона дозволяє швидко знайти потрібних постачальників сільськогосподарської продукції, а також зручна для створення оголошень і розміщення своїх товарів. Платформа має сучасні інструменти для оптимізації бізнес-процесів і значно економить час. Ця платформа не тільки має широкий вибір товарів, але й пропонує перевірених постачальників, що робить співпрацю надійною і безпечною.