В гості до Ірини
 Відкрити власне кафе - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Зоряна9810  
Відкрити власне кафе
LolliiPOPДата: Четвер, 18/09/2025, 11:25 | Сообщение # 1
дегустатор
Статус: Offline
Мрію відкрити власне кафе, хочу підібрати десь приміщення щоб купити, в оренду це не вигідно. Але не в Києві, а десь у передмісті, бо це буде щось типу сімейного відпочинку, зі смачною кухнею по доступним цінам. Можливо ви порадите де знайти такий варіант?

lorih16040Дата: Четвер, 18/09/2025, 22:20 | Сообщение # 2
нова людина
Статус: Offline
Цитата LolliiPOP ()
Мрію відкрити власне кафе, хочу підібрати десь приміщення щоб купити, в оренду це не вигідно. Але не в Києві, а десь у передмісті, бо це буде щось типу сімейного відпочинку, зі смачною кухнею по доступним цінам. Можливо ви порадите де знайти такий варіант?

А що, це гарна ідея. І я чудово розумію, чому ви хочете купити приміщення, а не орендувати — це набагато вигідніше в довгостроковій перспективі, особливо для сімейного бізнесу. Щодо місця, то передмістя Києва — це ідеальний варіант. Там і природа ближче, і люди втомилися від міської метушні, тож із задоволенням шукають такі затишні місця для відпочинку.

Раджу звернути увагу на Бучу, особливо на нові житлові комплекси. Зараз там активно розвивається інфраструктура, будуються нові будинки, і попит на такі заклади, як ваше кафе, тільки зростає. Наприклад, у ЖК "Гранд Бурже" є комерційні приміщення в новій секції, які можна купити. Це великий житловий комплекс, тому з потенційними клієнтами проблем не буде. Ідея сімейного кафе з доступними цінами там точно "вистрілить". Можна подивитися деталі на їхньому сайті: https://grandbourget.com/news....ektsiyi про старт продажу комерційних приміщень. Дізнатися що ще лишилося і які умови покупки.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2026