|
Хто вже купував сушену бузину якість справді на рівні?
|
|
| menigorek | Дата: Субота, 25/10/2025, 13:49 | Сообщение # 1 |
повар
Статус: Offline
| Хто зараз реально продає або купує бузину через інтернет? Маю кілька гектарів, урожай у цьому році просто відмінний, ягоди стиглі, темні, солодкі. На місцевих ринках ціна впала до смішного рівня, а перекупники хочуть забрати майже задарма. Думав спробувати виставити оголошення онлайн, але боюся потрапити на фейкові сайти, де половина контактів неактивні. Цікавить ваш реальний досвід чи працює такий формат продажів, чи хтось дійсно купує бузину оптом через онлайн-платформи?
|
| |
| |
| a_sov | Дата: Субота, 25/10/2025, 13:50 | Сообщение # 2 |
|
повар
| Я теж мала схожу ситуацію минулого сезону. Бузини було багато, а нормальних покупців не знайти. Спершу виставила на кількох звичайних сайтах оголошень, результату нуль або тиша, або телефонують випадкові перекупи, які навіть не знають, що таке бузина. Потім знайома підказала аграрну платформу, де всі користувачі саме з агросфери. Там я за тиждень продала всю партію близько 800 кілограмів. Найважливіше поставити якісні фото, вказати точну кількість, сорт і регіон. Люди реагують, коли все чітко і видно, що ти не випадкова людина.
|
| |
| |
| HzBoy | Дата: Субота, 25/10/2025, 13:50 | Сообщение # 3 |
Гурман
| Я вирощую бузину вже четвертий рік. Раніше працював із двома заготівельниками, але ціни впали, тому спробував продавати онлайн. Зайшов на платформу, зареєструвався, додав фото ягід прямо з поля і залишив контакти. Через три дні отримав повідомлення від компанії, яка робить сиропи, домовились про регулярні поставки. Тепер навіть не уявляю, як без цього обходився. Для мене ключове, що не треба чекати місяць, поки хтось тебе знайде система сама показує твоє оголошення тим, хто шукає конкретний продукт. Продаж бузини став набагато простішим.
|
| |
| |
| kirilzhilenko80 | Дата: Субота, 25/10/2025, 13:53 | Сообщение # 4 |
повар
| Цитата HzBoy (  ) Я вирощую бузину вже четвертий рік. Раніше працював із двома заготівельниками, але ціни впали, тому спробував продавати онлайн. Зайшов на платформу, зареєструвався, додав фото ягід прямо з поля і залишив контакти. Через три дні отримав повідомлення від компанії, яка робить сиропи, домовились про регулярні поставки. Тепер навіть не уявляю, як без цього обходився. Для мене ключове, що не треба чекати місяць, поки хтось тебе знайде система сама показує твоє оголошення тим, хто шукає конкретний продукт. Продаж бузини став набагато простішим. Я вже давно використовую https://agga.ua/buzina-1 це провідна онлайн-платформа аграрних оголошень в Україні. Саме завдяки їй минулого року продав урожай бузини за гарною ціною, а цього сезону вже закупив через неї саджанці нового сорту. Сервіс дуже зручний: можна виставити продукцію, вказати мінімальну партію, ціну за кілограм і відразу бачити, скільки людей переглянуло оголошення. Мене приємно здивувало, що більшість контактів реальні фермери або закупівельники, без “порожніх” акаунтів. Окрім продажу, я знайшов кількох партнерів, які теж працюють із ягодами. Agga стала для мене основним інструментом, бо з нею легко і продавати, і купувати бузину без посередників. Якщо чесно, зараз я навіть не користуюсь іншими сайтами, бо все, що потрібно, уже є там.
|
| |
| |