| mariiashevchenko09 | Дата: Субота, 14/02/2026, 19:22 | Сообщение # 1 |
набираюсь досвіду
Статус: Offline
| Привіт Хочу поділитися своєю історією, можливо, вона комусь стане в нагоді. У мого молодого чоловіка була серйозна проблема – залежність від алкоголю та наркотиків одночасно. Це звучить страшно, і так воно і було. Він намагався кидати сам, але зривався знову і знову. Я шукала будь-яку інформацію в інтернеті, перечитала купу форумів, поки не натрапила на згадку про клініку Samara Med.
Перейшла за посиланням https://samara-med.com/ і одразу звернула увагу, що вони спеціалізуються на різних типах залежностей: і алкоголізм, і наркоманія, і навіть ігроманія. Для нас це було важливо, бо проблема була комплексною. Ми вирішили ризикнути і зателефонували. Нас запросили на безкоштовну консультацію, де головний лікар Мендело Володимир Павлович дуже детально все пояснив. Важливо, що лікування повністю анонімне – ніхто з друзів чи знайомих не дізнався, де він перебував. Хлопець провів у стаціонарі близько трьох місяців. Умови там чудові: двохмісні номери, гарне харчування, є навіть спортзал.
Зараз минуло вже більше року. Він тверезий, ми разом, усе добре. Я безмежно вдячна всій команді Samara Med. Вони дійсно рятують життя.
|
| |
| |