В гості до Ірини
 Що відчуваєш під час медикаментозного методу - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Зоряна9810  
Що відчуваєш під час медикаментозного методу
kozeevkiril269Дата: Середа, 25/02/2026, 14:47 | Сообщение # 1
набираюсь досвіду
Статус: Offline
Записалася на медикаментозне переривання вагітності і дуже переживаю через невідомість. Лікар пояснив лише загальне, а мені важливо розуміти деталі - що конкретно відбувається і що відчуваєш після прийому таблеток?

makartaranovsДата: Середа, 25/02/2026, 21:03 | Сообщение # 2
набираюсь досвіду
Статус: Offline
Розумію твоє занепокоєння - невідомість лякає набагато більше ніж сама процедура, і бажання знати деталі заздалегідь абсолютно нормальне. Медикаментозне переривання вагітності зазвичай відбувається в два етапи - спочатку одна таблетка в клініці, потім через 24-48 годин ще одна вдома, і протягом кількох годин відбуваються скорочення схожі на сильні місячні. Рівень дискомфорту дуже індивідуальний - комусь легко, комусь болісніше, але лікар завжди призначає знеболення тому з цим справляються. Детально про кожен етап я читала ось тут https://svitlana.kiev.ua/uk/poleznaya-informacziya-uk/abort-v-kyevi/ і це сильно заспокоїло мене ще до першого прийому. У Світлані лікар також дав мені контактний номер і сказав телефонувати якщо щось насторожить - ця підтримка дуже важлива психологічно коли перебуваєш вдома. Більшість жінок вже через два-три дні почуваються нормально. Головне - суворо дотримуватися схеми прийому і прийти на контрольний огляд без пропуску.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2026