В гості до Ірини
 Розмови про все - Сторінка 17 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Розмови про все
ЛесяДата: Середа, 20/04/2011, 22:18 | Сообщение # 241
Леся
найкращі кондитери
Статус: Offline
Ой дівчата!!!!!!!!!!!!Я така замучена ці дні що нічого вже не хочу.Ви би бачили як я печу.Дві ночі підряд забуваю виключити духовку.Перший раз цілу ніч сушилися пательні,а другу сушилося бізе і пішло воно в смітник.Сьогодні інше збивала.Хата набула запаху карамелі.Добре що хоч на малому вогні.

цукеро4каДата: Середа, 20/04/2011, 22:43 | Сообщение # 242
Віват кухар!!!
Леся, cry :'( cry surprised

Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище

Я Таня

Сообщение отредактировал цукеро4ка - Середа, 20/04/2011, 22:43

Зоряна9810Дата: Середа, 20/04/2011, 22:55 | Сообщение # 243
Зоряна9810
найкращі кондитери
Леся, тримайся, ще два дні і буде трохи відпочинку, я теж вже не хочу ні свят ні гостини, вчора робила ковбасу, мотала шинки і шпондерки потім ще їздили на цвинтар, садили квіти, потім поїхали до свекрухи, повезли ті м"ясива коптити, то ще там садила квіти...приїхала додому ледве жива. сьогодні на роботу і знову додму пекти вже якісь пляцки, на завтра по плану буду пекти паску...

ОляДата: Четвер, 21/04/2011, 08:18 | Сообщение # 244
Віват кухар!!!
Дівчата, як згадаю, як в Україні готувалося до свят, то мені аж недобре робиться. sad То себе просто вгроблюєш. Ті свята навіть потім немилі. І основне, що ніхто не поможе, бо всі так само мають ті самі проблеми. Тут, в Америці, того нема. Мало хто вже й з наших пече ті паски, чи робить ті ковбаси. Все купують готове, та і не так багато, бо святкується лише один день, то ніхто і не товчеться, як в Україні. А ми цього року йдемо до молодшої сестри, бо мама поїхала в Україну, а я всі дні роблю допізна. Вирішили, що всі щось несуть по пару страв, а вона доварить гарячого.
Так що я вам тільки співчуваю. sad

ir71Дата: Четвер, 21/04/2011, 10:46 | Сообщение # 245
ir71
адмін
Quote (Оля)
Вирішили, що всі щось несуть по пару страв, а вона доварить гарячого.

Ото молодці!!!У мене теж щось схоже.Ми їдемо до свекрухи,а так як батьки люди вже не молоді і важко біля пічки(газу в них ще немає) товктися щоб гостей прийняти,то я трохи везу зі собою.Пляцки напечу,салати нароблю.Чоловікова сестра тут у Львові живе,то теж щось приготує.Ось так все привеземо і самі собі зробимо свято.А по приїзду, то понароблювала собі заготовок на різні страви і в морозилку .Тільки потім все зварити і зтушити ,та й свята будуть.

PavlukДата: Четвер, 21/04/2011, 10:55 | Сообщение # 246
шеф-повар
Оля, то є саме ліпше. Я на всі свята з бабою борюся, доказую шо того забагато. Так ніхто ж не слухає, а потім бідкається шо багато лишається, і нема сили їсти. Мені хоч потім легше трохи бо чоловікові на роботу переполовиню всього, а вони там як хом'яки, в дві щоки наминають. Добре шо на роботу ходить не кожен день happy happy happy

LILEJAДата: Четвер, 21/04/2011, 13:33 | Сообщение # 247
LILEJA
шеф-повар
А мені цього року сумно. sad Роботи, звісно, не так багато, як дома і все є в магазині. Але й святкування буде не таке. Тут мусульмани і Великдень робочий. Так що я би з великою радістю додому на свята!!! Попрацюєш, але потім задоволений, хоч і змучений!

оксанкаДата: Четвер, 21/04/2011, 18:52 | Сообщение # 248
оксанка
найкращі кондитери
Ой дівчатка то дійсно правда , що в цілім світі так люди не готуються до свят як в нас на Україні. Ну така в нас вже натура(від себе додам, в деякій мірі паскудна). Понаготовлюємо і всі потім їдять, і кури , і свині, і вся господарка шо кому перепаде. І бачу що то в кожного так... surprised Чи не вміємо менше готувати, чи не виходить? wink Що поробиш...то вже так якось заведено... LILEJA, тебе дійсно шкода, але........все так не буде.......і в душі ти напевне святкувати будеш разом з нами wink wink wink

LILEJAДата: Четвер, 21/04/2011, 19:15 | Сообщение # 249
LILEJA
шеф-повар
оксанка, я не лише в душі. Я і паску посвячу, спекти і наготувати й тут можна. Просто звикла, що на Великдень сходиться вся родина і зразу відчуваєш, що велике свято. А тут треба свої смаколики їсти самому. icecream Будете мені підкидати потрошки домашньої ковбаски, шиночки... happy

оксанкаДата: Четвер, 21/04/2011, 22:35 | Сообщение # 250
оксанка
найкращі кондитери
Quote (LILEJA)
Будете мені підкидати потрошки домашньої ковбаски, шиночки...

Лілю, звичайно happy happy happy питань нема happy happy happy того добра на всіх вистачить happy happy happy

Зоряна9810Дата: Четвер, 21/04/2011, 22:40 | Сообщение # 251
Зоряна9810
найкращі кондитери
Quote (оксанка)
того добра на всіх вистачит

що правда то правда happy happy happy happy

Зоряна9810Дата: Четвер, 28/04/2011, 22:52 | Сообщение # 252
Зоряна9810
найкращі кондитери
ir71, ананасів в желе.Це готова суміш є у продажі. а де таке можна купити???????7

PavlukДата: Четвер, 28/04/2011, 22:59 | Сообщение # 253
шеф-повар
Зоряна9810, я до декрету працювала в продуктовому магазині. Так от, ті ананаси в желе може виготовляти "Молочна родина" і на етикетці буде напис фірми "Гурманіка". А ще я бачила такі десерти в Скрині, у відділі де сиркові десерти, масло, йогурти більше вглиб, ближче до тортиків. Там була іншої фірми, не пам'ятаю назви smile

ir71Дата: П`ятниця, 29/04/2011, 08:46 | Сообщение # 254
ir71
адмін
Quote (Pavluk)
Так от, ті ананаси в желе може виготовляти "Молочна родина"

Це трохи інше,бо вони такі сильно застигші,що можна різати ножем,а мої як вареня.Хоча можна спробувати.А я купляю на гуртовні,та на жаль вони продаються лише відрами по 6 кг.Мені таке вигідно бо використовую на торти.

PavlukДата: П`ятниця, 29/04/2011, 11:13 | Сообщение # 255
шеф-повар
ir71, а точнніше, назву можеш сказати? У мене деже полюбляють тортики з всякими цікавими начинками)))

Пошук:

Copyright MyCorp © 2025