В гості до Ірини
 Розмови про все - Сторінка 35 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Розмови про все
ЛесяДата: Середа, 14/09/2011, 21:32 | Сообщение # 511
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
У мене запитання.Скільки днів може стояти бісквіт,і де його тримати щоб він не підсох.
Здається таке питання вже було,але я не можу знайти


 
ir71Дата: Четвер, 15/09/2011, 12:18 | Сообщение # 512
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Леся)
.Скільки днів може стояти бісквіт,і де його тримати щоб він не підсох.

я тримаю 1 добу і далі перемазую.А якщо потрібно довше то у кульок і в морозилку.Там може зберігатися дуже довго


 
ЛесяДата: Четвер, 15/09/2011, 12:18 | Сообщение # 513
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Якщо спекти його у суботу,чи нормальний він буде у понеділок???лишень корж.

 
ir71Дата: Четвер, 15/09/2011, 12:19 | Сообщение # 514
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Леся)
Якщо спекти його у суботу,чи нормальний він буде у понеділок???

цілком.Просто обгорни пергаментом або в кульок постав


 
ЛесяДата: Четвер, 15/09/2011, 12:23 | Сообщение # 515
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
дякую, Іруся, за відповідь!!!

 
AntaliaДата: П`ятниця, 16/09/2011, 21:59 | Сообщение # 516
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Дівчата, пекла я сьогодні торт " Пражський" . Ну коржі....то щось...такі пухкі, напевно ще ні в одному рецепті не попадали. Фото є тільки цілого торта, завтра вріжу і виставлю.
 
kcюшkaДата: Субота, 17/09/2011, 00:40 | Сообщение # 517
kcюшka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Дівчата, якщо не секрет, хто скільки бере за кілограм торта?



Сообщение отредактировал vovk - Субота, 17/09/2011, 00:41
 
kcюшkaДата: Субота, 17/09/2011, 00:44 | Сообщение # 518
kcюшka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Quote (Antalia)
торт " Пражський"
Ооо, з нетерпінням чекаємо..


 
Зоряна9810Дата: Субота, 17/09/2011, 10:04 | Сообщение # 519
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Antalia)
вріжу і виставлю

давай давай а то я давно хочу такого пляцка вже...


 
AntaliaДата: Субота, 17/09/2011, 13:25 | Сообщение # 520
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
хочу такого пляцка
Вже поставила...Печіть. wink
 
AntaliaДата: Неділя, 18/09/2011, 11:51 | Сообщение # 521
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Зорянко, давай розказуй...що подарували, як святкували...ну общем хочемо всьо знати!!! smile wink
 
Зоряна9810Дата: Неділя, 18/09/2011, 12:22 | Сообщение # 522
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Antalia)
Зорянко, давай розказуй.

але ти бистра...все по порядку, дай оклимаюся прийду до себе і все буде...і що і де і коли. smile smile smile


 
AntaliaДата: Неділя, 18/09/2011, 12:26 | Сообщение # 523
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
і як... happy happy happy
 
AntaliaДата: Неділя, 18/09/2011, 12:29 | Сообщение # 524
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
дай оклимаюся
від вчора чекаємо....вжес мала час вночі оклиматися...але я можу помилятись... happy happy happy
 
Зоряна9810Дата: Неділя, 18/09/2011, 12:38 | Сообщение # 525
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Antalia)
.але я можу помилятись

помиляєшся , помиляєшся... готуюся ще до завтра...а роботі.


 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2025