|
Розмови про все
|
|
| Леся | Дата: Середа, 14/09/2011, 21:32 | Сообщение # 511 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| У мене запитання.Скільки днів може стояти бісквіт,і де його тримати щоб він не підсох. Здається таке питання вже було,але я не можу знайти
|
| |
| |
| ir71 | Дата: Четвер, 15/09/2011, 12:18 | Сообщение # 512 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Леся) .Скільки днів може стояти бісквіт,і де його тримати щоб він не підсох. я тримаю 1 добу і далі перемазую.А якщо потрібно довше то у кульок і в морозилку.Там може зберігатися дуже довго
|
| |
| |
| Леся | Дата: Четвер, 15/09/2011, 12:18 | Сообщение # 513 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Якщо спекти його у суботу,чи нормальний він буде у понеділок???лишень корж.
|
| |
| |
| ir71 | Дата: Четвер, 15/09/2011, 12:19 | Сообщение # 514 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Леся) Якщо спекти його у суботу,чи нормальний він буде у понеділок??? цілком.Просто обгорни пергаментом або в кульок постав
|
| |
| |
| Леся | Дата: Четвер, 15/09/2011, 12:23 | Сообщение # 515 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| дякую, Іруся, за відповідь!!!
|
| |
| |
| Antalia | Дата: П`ятниця, 16/09/2011, 21:59 | Сообщение # 516 |
|
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Дівчата, пекла я сьогодні торт " Пражський" . Ну коржі....то щось...такі пухкі, напевно ще ні в одному рецепті не попадали. Фото є тільки цілого торта, завтра вріжу і виставлю.
|
| |
| |
| kcюшka | Дата: Субота, 17/09/2011, 00:40 | Сообщение # 517 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| Дівчата, якщо не секрет, хто скільки бере за кілограм торта?
Сообщение отредактировал vovk - Субота, 17/09/2011, 00:41 |
| |
| |
| kcюшka | Дата: Субота, 17/09/2011, 00:44 | Сообщение # 518 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| Quote (Antalia) торт " Пражський" Ооо, з нетерпінням чекаємо..
|
| |
| |
| Зоряна9810 | Дата: Субота, 17/09/2011, 10:04 | Сообщение # 519 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (Antalia) вріжу і виставлю давай давай а то я давно хочу такого пляцка вже...
|
| |
| |
| Antalia | Дата: Субота, 17/09/2011, 13:25 | Сообщение # 520 |
|
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) хочу такого пляцка Вже поставила...Печіть.
|
| |
| |
| Antalia | Дата: Неділя, 18/09/2011, 11:51 | Сообщение # 521 |
|
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Зорянко, давай розказуй...що подарували, як святкували...ну общем хочемо всьо знати!!!
|
| |
| |
| Зоряна9810 | Дата: Неділя, 18/09/2011, 12:22 | Сообщение # 522 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (Antalia) Зорянко, давай розказуй. але ти бистра...все по порядку, дай оклимаюся прийду до себе і все буде...і що і де і коли.
|
| |
| |
| Antalia | Дата: Неділя, 18/09/2011, 12:26 | Сообщение # 523 |
|
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| і як...
|
| |
| |
| Antalia | Дата: Неділя, 18/09/2011, 12:29 | Сообщение # 524 |
|
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) дай оклимаюся від вчора чекаємо....вжес мала час вночі оклиматися...але я можу помилятись...
|
| |
| |
| Зоряна9810 | Дата: Неділя, 18/09/2011, 12:38 | Сообщение # 525 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (Antalia) .але я можу помилятись помиляєшся , помиляєшся... готуюся ще до завтра...а роботі.
|
| |
| |