Вязання
|
|
оксанка | Дата: Понеділок, 16/04/2012, 16:19 | Сообщение # 61 |
найкращі кондитери
Статус: Offline
| Quote (Pavluk) А це моє Сонечко це ж головний мамин демонстратор , нехай росте щасливий. Таню в мене слів бракує, коли ти то встигаєш???
|
|
| |
stina | Дата: Понеділок, 16/04/2012, 16:21 | Сообщение # 62 |
Віват кухар!!!
| Малий безподобний в шапочці, Таня, гарних речей ти нав"язала, все таке миле . Платячко дуже гарнюще.
Мене звати Людмила!
|
|
| |
Таньчик | Дата: Понеділок, 16/04/2012, 17:22 | Сообщение # 63 |
шеф-повар
| Pavluk, Танюш ти ВЕЛИКА молодчинка такої краси натворила!!!!!!!!!! Тобі б вязати на замовлення!! Я б була першим клієнтом!!!!
[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
|
|
| |
Ксюша | Дата: Понеділок, 16/04/2012, 21:44 | Сообщение # 64 |
найкращі кондитери
| Pavluk, мама гарний дизайнер, синочок вже вроджена модель,а ще донечка буде все приміряти,так що Танюша все можеш відкривати свою справу.МОЛОДЦІ.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Леся | Дата: Понеділок, 16/04/2012, 23:12 | Сообщение # 65 |
найкращі кондитери
| Танюшка!!!Яка ж ти молодчинка!!!В такому цікавому стані ще маєш час творити такі гарні речі,ну а синуля,то взагалі .............красунчик мамин,я собі вже представила яка буде донеча.Здоровячка тобі ,синулі і майбутній донечці.
|
|
| |
Pavluk | Дата: Понеділок, 16/04/2012, 23:37 | Сообщение # 66 |
шеф-повар
| stina, Таньчик, Ксюша, Леся, оксанка, дякую дівчата!!! Мені так приємно, дуже-дуже!!! Мій Павлик дуже любить примірки всього того шо мама робить. І все питає чи то йому?!? Танюш, мене вже питали чи на змовлення в'яжу. А то все від натхнення залежить, а на замовлення треба бо терміни піджимають. Ну може колись, але не зараз.
|
|
| |
Мусік | Дата: Понеділок, 03/09/2012, 21:18 | Сообщение # 67 |
дегустатор
| Pavluk дуже гарні роботи, просто клас. А у мене чомусь не виходить. Сам принцип в'язання знаю, а от речі зв'язати ніяк не навчусь
|
|
| |
Olena87 | Дата: Середа, 19/09/2012, 20:37 | Сообщение # 68 |
шеф-повар
| Pavluk, всі роботи просто чудові,молодець!!! а я зв"язала ось такий шалик на подарунок для бабусі...внучка приміряє...
|
|
| |
Pavluk | Дата: Середа, 19/09/2012, 21:51 | Сообщение # 69 |
шеф-повар
| Olena87, Мусік, дякую дівчата. Мусік, в мене всі в'язали починаючи від баби. Потім я навчилася елементарного: тримати спиці та лицеві з виворотними. Тоді попробувала гачком. Потім закинула. А тепер, родилися діти, і хочеться чогось не такого як у всіх. От я знов згадала, що вмію тримати спиці та гачок в руках, і почалося. А зайшла на Осинку в дитяче в'язання і пропала там))) Olena87, стильна бабуся буде. Класно!!! А тепер випустили нову пряжу для таких шаликів, помпончиками.
|
|
| |
Olena87 | Дата: Середа, 19/09/2012, 22:03 | Сообщение # 70 |
шеф-повар
| Quote (Pavluk) нову пряжу для таких шаликів, помпончиками так,я знаю,вже купила два моточки,один для себе а другий для доці,як звяжу то обов"язково покажу...
|
|
| |
Улянка | Дата: Середа, 19/09/2012, 23:34 | Сообщение # 71 |
Віват кухар!!!
| Pavluk, молодчинка, такі гарні речі зв"язала, так акуратно і кольори гарні!!! Я теж трохи вмію гачкувати, надивилась яку ти красу зробила своїм діткам і теж блищим часом зв"яжу щось своїй донечці, адже гачковані речі надзвичайно гарні і завжди в моді. Olena87, цікавий шалик, а внучка яка красунечка!!!
s
|
|
| |
Pavluk | Дата: Четвер, 20/09/2012, 01:03 | Сообщение # 72 |
шеф-повар
| Olena87, чекаю, хочу подивитися як він буде виглядати. В моєму місті такої пряжі напевно не привезуть. Як сподобається, то буду замовляти в неті. Улянка, дякую за коментарі))) А речі зроблені своїми руками ніколи не вийдуть з моди))) Це красиво та ексклюзивно. Ми з Павликом як гуляли у в'язаному костюмі, то всі дивувалися шо то мама таке зробила))) А мені було надзвичайно приємно бачити захоплення людей від речі яку я зробила.
|
|
| |
Таньчик | Дата: Четвер, 20/09/2012, 15:02 | Сообщение # 73 |
шеф-повар
| Olena87, гарна робота! Pavluk, така пряжа є в нас на базарі.
[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
|
|
| |
Pavluk | Дата: Четвер, 20/09/2012, 18:19 | Сообщение # 74 |
шеф-повар
| Таньчик, то вже певно хто крім мене питав. Бо не було раніше тої нової.
Сообщение отредактировал Pavluk - Четвер, 20/09/2012, 18:20 |
|
| |
|