В гості до Ірини
 Які класні слабоалкогольні напої знаєте? - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Зоряна9810  
Які класні слабоалкогольні напої знаєте?
ivaotliva12Дата: Субота, 13/09/2025, 20:29 | Сообщение # 1
ivaotliva12
Гурман
Статус: Offline
Всім привіт, цікаво почути вашу думку – які слабоалкогольні напої вам подобаються? Останнім часом на полицях супермаркетів так багато різних варіантів: від сидрів і коктейлів до різних фруктових міксів. Я не люблю дуже міцний алкоголь, тому шукаю щось легке, щоб можна було випити ввечері у компанії друзів і почуватися комфортно

romasyniДата: Субота, 13/09/2025, 20:30 | Сообщение # 2
romasyni
Гурман
Я теж не великий фанат міцного алкоголю, тому слабоалкогольні напої для мене – ідеальний варіант. Дуже люблю сидри, особливо яблучний і грушевий – вони легкі, ароматні та не залишають важкості. Ще подобаються готові коктейлі у банках, наприклад, з лаймом або полуницею – це швидко й зручно, особливо на пікніку. Іноді беру легке пиво, але більше тягне на щось фруктове, бо воно освіжає. Влітку ще люблю холодний безалкогольний мохіто, хоча це вже зовсім без алкоголю, але на вечірках він заходить відмінно. Головне, щоб напій був якісний, без зайвої хімії й мав приємний смак.

ivaotliva12Дата: Субота, 13/09/2025, 20:31 | Сообщение # 3
ivaotliva12
Гурман
Маєте рацію!  Сидри справді класна ідея, я теж їх люблю, особливо грушевий – він такий ніжний. А готові коктейлі давно не пробував, треба буде купити на вихідних. Теж намагаюся обирати щось натуральне, щоб не було занадто солодким.

isiv23789Дата: Субота, 13/09/2025, 22:10 | Сообщение # 4
isiv23789
повар
Часто замовляю слабоалкогольні напої онлайн і це зручно, бо можна одразу вибрати кілька різних смаків і порівняти. Вже не раз робив замовлення в інтернет-магазині maudau – там великий вибір та завжди свіжа продукція, акційні ціни.
Дуже подобається слабоалкогольні напої King's Bridge https://maudau.com.ua/categor....-bridge які мають насичений фруктовий смак і приємну легку газованість. Ще подобається, що є різні варіанти – джин грейпфрут, ягоди та інше.Такий напій можна пити навіть у спекотний день – чудово освіжають. А ще ціни в цьому магазині цілком адекватні, мої замовлення приходить швидко, без затримок. Завжди беру кілька різних смаків – цікаво порівнювати, який більше зайде компанії. Для мене це ідеальний варіант легкого напою, щоб просто насолоджуватись вечором без важких наслідків наступного дня.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2025