|
Які ваші улюблені слабоалкогольні напої?
|
|
| isiv23789 | Дата: Понеділок, 15/09/2025, 20:19 | Сообщение # 1 |
повар
Статус: Offline
| Всім привіт, цікаво, які слабоалкогольні напої вам подобаються? Останнім часом у магазинах величезний вибір – коктейлі в банках, сидри, слабоалкогольне пиво, різні мікси з фруктовими смаками. Я не часто купую, але на вихідних іноді хочеться чогось легкого та смачного. Поділіться, що обираєте ви, щоб не було занадто міцно, але й приємно смакувало.
|
| |
| |
| romasyni | Дата: Понеділок, 15/09/2025, 20:20 | Сообщение # 2 |
Гурман
| Я зазвичай беру слабоалкогольні сидри або готові коктейлі. Дуже подобаються напої з ягідними смаками – полуниця, малина, чорниця. Ще люблю, коли в коктейлі є легка газованість, тоді він освіжає в спекотну погоду. Інколи беру пиво з низьким вмістом алкоголю, але тільки з лимоном або лаймом, бо звичайне мені здається занадто гірким. У компанії класно заходять напої типу мохіто чи пінья колада в банках – їх просто охолодив і можна насолоджуватися, не треба змішувати самому.
|
| |
| |
| isiv23789 | Дата: Понеділок, 15/09/2025, 20:20 | Сообщение # 3 |
повар
| О, цікаво, я теж люблю ягідні смаки, особливо чорну смородину або малину. Сидри ще не пробував, треба буде спробувати – кажуть, вони легкі й ароматні. Готові коктейлі в банках теж зручні, особливо якщо йдеш на пікнік або зустріч з друзями.
|
| |
| |
| ivaotliva12 | Дата: Понеділок, 15/09/2025, 22:43 | Сообщение # 4 |
Гурман
| Тема цікава, думаю, а в магазинах дійсно є різних слабоалкогольних напоїв, важко вибрати найбільш смачний. Раджу спробувати слабоалкогольні напої Shake https://maudau.com.ua/categor....d=shake такі часто купую онлайн в магазині Maudau. Там зручно, бо можна одразу вибрати різні смаки та подивитися відгуки інших покупців. Моєю улюбленою серією є Shake – вони завжди свіжі, мають багато цікавих варіантів. Мені подобається, що вони не дуже солодкі, але й не кислі – саме те, щоб розслабитися після роботи або на вихідних. Ще плюс у тому, що доставка швидка і можна замовити відразу упаковку, щоб вистачило на вечірку. Чесно, вже звикла купувати саме так, бо у звичайних магазинах не завжди є весь асортимент. Рекомендую спробувати, якщо теж вам подобаються легкі коктейлі.
|
| |
| |
| silentarc1234t | Дата: Вівторок, 16/09/2025, 01:09 | Сообщение # 5 |
нова людина
| Мій улюблений слабоалькогольний напой це горілка, має неповторний смак та легкий ефект
|
| |
| |