|
Хочу зробити сюрприз мамі на день народження — які квіти виб
|
|
| vasya195 | Дата: Неділя, 05/10/2025, 14:42 | Сообщение # 1 |
кулінар
Статус: Offline
| Хлопці, підкажіть, який букет краще подарувати дівчині на перше побачення? Хочу справити гарне враження, але не переборщити. Не хочу приносити величезний букет, щоб вона не почувала себе ніяково. Думаю про щось стримане і водночас приємне.
|
| |
| |
| xtrance1991 | Дата: Неділя, 05/10/2025, 14:47 | Сообщение # 2 |
дегустатор
| Найкраще дарувати невелику композицію з трьох або п’яти квіток одного сорту, наприклад троянди, тюльпани чи ромашки. Квіти повинні мати легкий аромат, щоб не було надто нав’язливо. Важливо, щоб букет зручно тримався в руках. Якщо знаєш, які квіти або кольори вона любить, це буде великим плюсом і покаже твою уважність.
|
| |
| |
| vasya195 | Дата: Неділя, 05/10/2025, 14:48 | Сообщение # 3 |
кулінар
| Дякую, це дуже корисно. Я думав подарувати одну троянду зі стрічкою, бо виглядає ніжно і просто, але тепер сумніваюся, чи не буде це занадто скромно. Може взяти кілька троянд або ніжні півонії. Бачив, що в інтернет магазині Kvitna можна заказать цветы з доставкою, там є різні варіанти саме для побачень. Хочеться знайти щось, що виглядатиме зі смаком, без надмірностей, але водночас з теплом і турботою.
|
| |
| |
| ваня | Дата: Понеділок, 03/11/2025, 10:29 | Сообщение # 4 |
|
повар
| Скажу так-свіжозрізані квіти меможна оптом купувати в салоні www.camellia.ua Там працюють дуже досвідчені флористи, завжди порадять які найкраще купити квіти і для якого приводу. Асортимент дуже різноманітний, і це хороший плюс.
|
| |
| |