В гості до Ірини
 Хочу зробити сюрприз мамі на день народження — які квіти виб - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Зоряна9810  
Хочу зробити сюрприз мамі на день народження — які квіти виб
vasya195Дата: Неділя, 05/10/2025, 14:42 | Сообщение # 1
vasya195
кулінар
Статус: Offline
Хлопці, підкажіть, який букет краще подарувати дівчині на перше побачення? Хочу справити гарне враження, але не переборщити. Не хочу приносити величезний букет, щоб вона не почувала себе ніяково. Думаю про щось стримане і водночас приємне.

xtrance1991Дата: Неділя, 05/10/2025, 14:47 | Сообщение # 2
xtrance1991
дегустатор
Найкраще дарувати невелику композицію з трьох або п’яти квіток одного сорту, наприклад троянди, тюльпани чи ромашки. Квіти повинні мати легкий аромат, щоб не було надто нав’язливо. Важливо, щоб букет зручно тримався в руках. Якщо знаєш, які квіти або кольори вона любить, це буде великим плюсом і покаже твою уважність.

vasya195Дата: Неділя, 05/10/2025, 14:48 | Сообщение # 3
vasya195
кулінар
Дякую, це дуже корисно. Я думав подарувати одну троянду зі стрічкою, бо виглядає ніжно і просто, але тепер сумніваюся, чи не буде це занадто скромно. Може взяти кілька троянд або ніжні півонії. Бачив, що в інтернет магазині Kvitna можна заказать цветы з доставкою, там є різні варіанти саме для побачень. Хочеться знайти щось, що виглядатиме зі смаком, без надмірностей, але водночас з теплом і турботою.

ваняДата: Понеділок, 03/11/2025, 10:29 | Сообщение # 4
повар
Скажу так-свіжозрізані квіти меможна оптом купувати в салоні www.camellia.ua
Там працюють дуже досвідчені флористи, завжди порадять які найкраще купити квіти і для якого приводу. Асортимент дуже різноманітний, і це хороший плюс.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2025