В гості до Ірини
 Заміна акумулятора iPhone у Львові - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Зоряна9810  
Заміна акумулятора iPhone у Львові
vetrovaДата: Четвер, 06/11/2025, 03:34 | Сообщение # 1
vetrova
нова людина
Статус: Offline
Привіт всім! Мій iPhone за останні кілька місяців значно гірше тримає заряд — при 100 % він вже через кілька годин падає до 20 %. Чи варто просто замінити батарею у Львові, і на що звернути увагу при виборі сервісу?

ingafrollovaДата: Четвер, 06/11/2025, 04:00 | Сообщение # 2
ingafrollova
набираюсь досвіду
Так, якщо iPhone почав швидко розряджатися або сам вимикається — це явний сигнал для заміни акумулятора. При виборі сервісу варто перевірити: чи роблять безкоштовну діагностику, чи використовують оригінальні або сертифіковані батареї, яка гарантія на роботу, і скільки потрібно часу на заміну. Також зверніть увагу на відгуки та чи відновлюють герметичність пристрою після ремонту.

xkristinaxbondДата: Четвер, 06/11/2025, 04:10 | Сообщение # 3
xkristinaxbond
кулінар
Нещодавно я звернулася до сервісного центру AppLab у Львові https://app-lab.com.ua/ua/lviv/iphone/power/ з тією ж проблемою — мій iPhone стала «садити» батарея набагато швидше. Вони зробили повну діагностику безкоштовно, пояснили, що старий акумулятор втратив місткість, та запропонували варіанти заміни. Замінили акумулятор за кілька годин, усе працює як нове, заряд тримається набагато краще, і дали гарантію на 12 місяців. Дуже задоволена сервісом і підходом до роботи.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2025