Бістро
|
|
ir71 | Дата: Понеділок, 05/12/2011, 12:00 | Сообщение # 31 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) але от побавитись треба... Зоряно розрізати картоплю і пожарити то хіба займе у тебе багато часу???
|
|
| |
канарка | Дата: Понеділок, 05/12/2011, 14:00 | Сообщение # 32 |
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 76
Статус: Offline
| ir71, Дуже апетитно. Йду ставити варити бульбу, буду пробувати.
|
|
| |
оксанка | Дата: Понеділок, 05/12/2011, 14:41 | Сообщение # 33 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Quote (ir71) Картопляні сендвічі Для моїх "бульбоїдів"...супер блюдо!!!Дякую
|
|
| |
Poetka | Дата: Понеділок, 05/12/2011, 20:54 | Сообщение # 34 |
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| "КАРБАНЯРИ" Дві квадратні магазинні вафлі змащуємо картопляним п"юре,кладемо в один, або в два ряди сосики ,дивлячись якого вони розміру,вафля розмокає і ви її скручуєте в рулет, потім ріжете на шматочки товщиною з пів пальця і смажите обвалявши в яйці у олії до золотистого кольору.Подається, як самостійна страва з салатиком....Мужикам то діло добре до пива....
Я ОЛЯ!
|
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 05/12/2011, 23:55 | Сообщение # 35 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Poetka) Мужикам то діло добре до пива.... згідна,але мо хлопці таке люблять і без пива .Дякую за рецепт!
|
|
| |
оксанка | Дата: Вівторок, 06/12/2011, 10:18 | Сообщение # 36 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Quote (Poetka) Мужикам то діло добре до пива.... а нам таке добре і під горілочку... дякую що нагадала про таку страву
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Вівторок, 06/12/2011, 11:18 | Сообщение # 37 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (Poetka) "КАРБАНЯРИ" дякую, що нагадала про цю страву..в нас це називається "Пеньки"..дуже часто колись готували таке...
|
|
| |
Таньчик | Дата: Вівторок, 06/12/2011, 12:17 | Сообщение # 38 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 802
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) дякую, що нагадала про цю страву..в нас це називається "Пеньки"..дуже часто колись готували таке... в мене теж пише пеньочки!!!!!!!
[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
|
|
| |
irusyk | Дата: Вівторок, 06/12/2011, 21:05 | Сообщение # 39 |
повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 324
Статус: Offline
| Poetka, смакота!!!! треба спробувати))) а вафлі які використовувала круглі чи квадратні???
|
|
| |
Poetka | Дата: Вівторок, 06/12/2011, 21:11 | Сообщение # 40 |
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| Quote (Таньчик) квадратні??? Квадратні.
Я ОЛЯ!
|
|
| |
Marta-18 | Дата: П`ятниця, 19/04/2013, 23:36 | Сообщение # 41 |
кулінар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 66
Статус: Offline
| Запечений батон з сиром і часником Інгредієнти: 1 французький батон, краще "вчорашній", можна звичайний батон. 100 грамів сиру 100 грамів м'якого вершкового масла 2-3 зубки часнику зелень петрушки і кропу за смаком.
Приготування. Сир потерти на тертку, видавити часник, додати м'яке масло і дрібно порізану зелень, все перемішати. Духовку нагріти на 200 градусів. У батоні зробити надрізи навскоси прорізаючи не до кінця, заповнити їх добре сирною начинкою.
Загорнути батон у фольгу, поставити в духовку на 20 хвилин. Потім фольгу привідкрити і залишити ще на 5 хвилин, щоб хліб злегка підрум'яниться, можна під грилем. Подавати можна порізавши на шматочки по вже надрізаним лініях або порізати поруч гострим ножем, тоді начинка залишиться як би всередині.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Субота, 20/04/2013, 00:47 | Сообщение # 42 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Marta-18, уявила яка то смакота,треба спробувати
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Olena87 | Дата: Субота, 20/04/2013, 00:49 | Сообщение # 43 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 671
Статус: Offline
| ir71, сендвічі такі апетитні, обов"язково спробую! Дякую за рецепт! Marta-18, класний рецепт,Дякую!
Сообщение отредактировал Olena87 - Субота, 20/04/2013, 00:51 |
|
| |
Таньчик | Дата: Субота, 20/04/2013, 17:57 | Сообщение # 44 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 802
Статус: Offline
| Marta-18, має бути смачно!!!!!!! треба спробувати__
[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
|
|
| |
ir71 | Дата: Субота, 20/04/2013, 19:56 | Сообщение # 45 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Цитата (Marta-18) апечений батон з сиром і часником це справді смачно.Ми часто робимо таку закуску на піктніки,вилазки на природу.Смакує суперово!!!!!
|
|
| |