Працюємо з мастикою та кремом 2
|
|
мамця | Дата: П`ятниця, 03/06/2011, 08:35 | Сообщение # 211 |
шеф-повар
Статус: Offline
| Оленка14твоє сонечко, що чарівне? Я його побачила мені вмить настрій піднявся. ромашка, ти в нас як та працьовита, невтомна бджілка Он скільки тортів наробила, всі гарні, рівненькі і придертись нема до чого masik, твій Боб, просто шедевр, настільки все акуратно рівненько зроблено, що я аж закохалась в твою роботу Дівчата, ви молодці!
Оксана Я.
|
|
| |
мамця | Дата: П`ятниця, 03/06/2011, 08:36 | Сообщение # 212 |
шеф-повар
| masik, розказуй чим ти оченята обводила, ну дуже все рівненько
Оксана Я.
|
|
| |
masik | Дата: П`ятниця, 03/06/2011, 08:52 | Сообщение # 213 |
шеф-повар
| мамця, я просто джгутики з мастики катала і обкручувала круг очей.
|
|
| |
мамця | Дата: П`ятниця, 03/06/2011, 08:53 | Сообщение # 214 |
шеф-повар
| Я теж з тортом Це була моя мрія виконати такий торт.Ось що з того вийшло А це школа,фото зразу я не зробила, а тепер мені передали фото після возіння торта по цілому селі Просто жах, все повідпадало, майже все.І чого вони возили той торт по такому сонці?! . Одним словом торт був в найгіршому стані.Це я вибрала найкраще фото.З заді взагалі вся мастика була з кручена в гармошку.
Оксана Я.
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: П`ятниця, 03/06/2011, 10:26 | Сообщение # 215 |
найкращі кондитери
| мамця, оце так кошик, дуже гарний букет квітів в ньому... а школа, це просто щось, ...цікаво а що повідпадало, вікна і двері вроді на місці..
|
|
| |
Наталонька | Дата: П`ятниця, 03/06/2011, 10:30 | Сообщение # 216 |
шеф-повар
| Оленка14, чудесне сонечко серед ромашок. ромашка, скільки праці, і торти всі різнопланові - краса. masik, губка боб - чудова ідеально виконана робота. мамця, свою мрію втілили в життя дуже майстерно та професійно - кошик досконалий, а через другий торт не варто засмучуватись, видно, що праці в нього вкладено багато.
|
|
| |
Оленка14 | Дата: П`ятниця, 03/06/2011, 10:42 | Сообщение # 217 |
шеф-повар
| Ромашка -ну ти і справді як бджілка! Молодчика! masik- твій боб супер ! Мамця - кошик ... слів нема - як справжній з живими квітами! Я в захваті! Поділись як робила корзину? Школа гарна, вікна , двері -є ! І нічого там страшного такого нема -головне торт смачний!
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 03/06/2011, 10:53 | Сообщение # 218 |
адмін
| Ну й бджілки у нас на сайті!!!!Оленко,досить великий у тебе тортик виглядає,але причудове сонечко Світланко,тортики гарні всі до одного.Звичайно перевагу надам книзі,бо як справжня! Маряно,а твій Губка прямо як з мультика,справжній!!!Дуже вийшов симпатичний!!!А робота настільки акуратна,що передати важко. Дівчата ви ростете з кожним днем!!!!Я за вас радію!!!!
|
|
| |
Pocя | Дата: П`ятниця, 03/06/2011, 10:53 | Сообщение # 219 |
шеф-повар
| Дівчатка, ваші тортики один кращий другого, гарна робота. Молодці!!!
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 03/06/2011, 10:58 | Сообщение # 220 |
адмін
| мамця, Оксано для тебе окремим повідомленням.Кошик бачу а торта ні.Де він??? Молодчинка,настільки все правдоподібно!!!!! Якщо придиратися то хіба до коліру листочків,але то може мій компютер так передавати колір.Вони у мене чомусь показуються голубими. Розкажи нам як ти робила ручку в корзині.Щось в середину давала?
До школи придирань дуже багато.Та й думаю ти сама бачиш всі недоліки.Навіть не буду їх перечисляти,бо сама знаєш що працювати над такими тортами треба дуже пильно і багато.Але зведу все до того що то літо і жара.Знаю що дуже важко в жару щось путьнє зробити.
|
|
| |
мамця | Дата: П`ятниця, 03/06/2011, 13:43 | Сообщение # 221 |
шеф-повар
| Quote (Наталонька) Поділись як робила корзину? Покажу в МК.Іра можна?
Оксана Я.
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 03/06/2011, 14:41 | Сообщение # 222 |
адмін
| Quote (мамця) Покажу в МК.Іра можна? Треба!
|
|
| |
Улянка | Дата: П`ятниця, 03/06/2011, 15:51 | Сообщение # 223 |
Віват кухар!!!
| мамця, Оленка14, masik, ромашка всі торти надзвичайно гарні, кожний по своєму, видно, що при роботі, кожна з вас вкладає душу, адже творити таку красу не дуже то і легко, а ще й в таку спеку! МОЛОДЦІ!!!
s
|
|
| |
Леся | Дата: П`ятниця, 03/06/2011, 19:58 | Сообщение # 224 |
найкращі кондитери
| ромашка, А чому я не побачила твоєї шкатулочки,дуже гарна!!!
|
|
| |
Леся | Дата: П`ятниця, 03/06/2011, 20:00 | Сообщение # 225 |
найкращі кондитери
| masik, Санчо боб такий вже класний,такий вже натуральний.Робота ідеальна,навіть не має до чого придертися.
|
|
| |