В гості до Ірини
 Працюємо з мастикою та кремом 2 - Сторінка 5 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Працюємо з мастикою та кремом 2
IraДата: Четвер, 19/05/2011, 09:54 | Сообщение # 61
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
ромашка, Оленка14, дівчатка молодці!!!!! biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin І коли ви встигаєте стільки тортиків напекти?
surprised surprised surprised surprised surprised Тортики суперові!!!!!!!!!!! dry dry dry dry dry


 
ЛесяДата: Четвер, 19/05/2011, 12:12 | Сообщение # 62
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Оленка14, Машина клас!!!Чим раз тим краще.Гарно працюєш.

 
masikДата: Четвер, 19/05/2011, 12:44 | Сообщение # 63
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
Оленка14, джим наче справжній, на такому і покататись можна.......
 
PavlukДата: Четвер, 19/05/2011, 15:16 | Сообщение # 64
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Торти всі суперові, всі молодчини. А я принесла розріз тортика на новосілля.
Трохи в мене коржі получилися товсті, але думаю що ви зрозумієте саму ідею. А такий спосіб збірки торта підгледіла на сайті Кухарка, за що дуже дякую господинці Nairka , що виклала цей МК. Я і собі зробила фото, щоб поділитися з вами.

А тепер маленький МК. Треба спекти 5коржів - 2білих та 3 темних. Перемастити 4 коржі: чорний-білий-чорний-білий. Потім покласти на каструлю, або на тортівницю меншого діаметру за наші коржі. Зверху покласти якийсь кружечок, маленький, для шаблону. Тоді довгим ножем вирізати конус. Вирізати так, щоб верня дирка була розміром як той кружечок, а нижній - як каструля.

Маємо отримати дві такі фігури:


Тепер намастити кремом корж, що залишився,
,
і на нього покласти першу фігуру. Покласти треба вузьким отвором до верху.

Акуратно пригладити коржі, придати конусоподібного вигляду нашому отвору. Далі добре змастити кремом, і покласти другу фігуру,конус, в отвір.

А далі обмастити кремом і прикрасити за бажанням.
А це власне оригінал, з якого я і робили свого тортика
Прикрепления: 8398675.gif (31.3 Kb)




Сообщение отредактировал Pavluk - Четвер, 19/05/2011, 15:23
 
PavlukДата: Четвер, 19/05/2011, 15:18 | Сообщение # 65
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Тільки но побичила свою помилку: я крем зробила чорний, а треба було робити білий, тому і не чітко видно мої лінії. Ну нічо, наступного разу врахую всі недоліки і зроблю бездоганно smile :) smile
П.с. ocm я трохи погубилася, після села забула де в нас МК. sad sad sad Ірочко, вибач що додала тобі робити недодивилася куди написала той МК. разу буду уважніша wink




Сообщение отредактировал Pavluk - Четвер, 19/05/2011, 15:21
 
ir71Дата: Четвер, 19/05/2011, 16:33 | Сообщение # 66
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Pavluk)
Ірочко, вибач що додала тобі робити недодивилася куди написала той МК. разу буду уважніша

Таню це не страшно ,просто в темі де є покрокове приготування треба поставити фото з поданням на цей Мк.Дуже оригінально та цікаво.Молодчинка!!!


 
ромашкаДата: П`ятниця, 20/05/2011, 12:36 | Сообщение # 67
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
Quote (ir71)
Гарна робота,справжня!!!!

дякую Ірочко


Сообщение отредактировал ромашка - П`ятниця, 20/05/2011, 12:41
 
ромашкаДата: П`ятниця, 20/05/2011, 12:39 | Сообщение # 68
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
Quote (Pavluk)
А тепер маленький МК.

МК супер!!!!
 
ромашкаДата: П`ятниця, 20/05/2011, 12:45 | Сообщение # 69
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
ir71, мені дуже сподобався, як ти зробила бочок бузкового торта на головній.Може поділисшя секретом як то робиться?

Сообщение отредактировал ромашка - П`ятниця, 20/05/2011, 12:45
 
Зоряна9810Дата: П`ятниця, 20/05/2011, 13:17 | Сообщение # 70
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Pavluk, ти знаєш в мене в закладках є такий збір тортика правда, з іншого форуму , але я не ризикувала щось його пробувати. А ти молодець!!! Гарний тортик вийшов, цікавий і видно по фото що смачнющий!

 
PavlukДата: П`ятниця, 20/05/2011, 14:01 | Сообщение # 71
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Зоряна9810, ромашка, дякую дівчата. Я так загорілася тим розрізом, що мусила зробити. happy happy happy
І не так воно складно було як здавалося. Пацькалася правда трохи але то нічо, головне результат smile smile smile
А смачний був, тільки тріснув. Ми з чоловіком самі певно половину з'їли holiday


 
ir71Дата: П`ятниця, 20/05/2011, 18:18 | Сообщение # 72
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (ромашка)
Може поділисшя секретом як то робиться?

Світлано обовязково!Зроблю Мк,але трохи пізніше бо знову вся в роботі,знову завалена заловленнями.Правда всі торти повторні,не буде що нового показати. sad


 
Оленка14Дата: П`ятниця, 20/05/2011, 18:47 | Сообщение # 73
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 526
Статус: Offline
Дівчатка дякую за відгуки! Стараюсь! wink
Таню заінтригувала ти тортом! wacko applause applause applause
 
masikДата: П`ятниця, 20/05/2011, 20:12 | Сообщение # 74
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
Pavluk, супер ідейка. applause applause applause
 
IraДата: П`ятниця, 20/05/2011, 20:35 | Сообщение # 75
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Pavluk, класна ідейка розрізу торта при нагоді обов.язково скористаюся biggrin biggrin biggrin Дякую!!!!

 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024