Працюємо з мастикою та кремом 2
|
|
|
Леся | Дата: Четвер, 19/05/2011, 12:12 | Сообщение # 62 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Оленка14, Машина клас!!!Чим раз тим краще.Гарно працюєш.
|
|
| |
masik | Дата: Четвер, 19/05/2011, 12:44 | Сообщение # 63 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
| Оленка14, джим наче справжній, на такому і покататись можна.......
|
|
| |
Pavluk | Дата: Четвер, 19/05/2011, 15:16 | Сообщение # 64 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Торти всі суперові, всі молодчини. А я принесла розріз тортика на новосілля. Трохи в мене коржі получилися товсті, але думаю що ви зрозумієте саму ідею. А такий спосіб збірки торта підгледіла на сайті Кухарка, за що дуже дякую господинці Nairka , що виклала цей МК. Я і собі зробила фото, щоб поділитися з вами. А тепер маленький МК. Треба спекти 5коржів - 2білих та 3 темних. Перемастити 4 коржі: чорний-білий-чорний-білий. Потім покласти на каструлю, або на тортівницю меншого діаметру за наші коржі. Зверху покласти якийсь кружечок, маленький, для шаблону. Тоді довгим ножем вирізати конус. Вирізати так, щоб верня дирка була розміром як той кружечок, а нижній - як каструля. Маємо отримати дві такі фігури: Тепер намастити кремом корж, що залишився, , і на нього покласти першу фігуру. Покласти треба вузьким отвором до верху. Акуратно пригладити коржі, придати конусоподібного вигляду нашому отвору. Далі добре змастити кремом, і покласти другу фігуру,конус, в отвір. А далі обмастити кремом і прикрасити за бажанням. А це власне оригінал, з якого я і робили свого тортика
Сообщение отредактировал Pavluk - Четвер, 19/05/2011, 15:23 |
|
| |
Pavluk | Дата: Четвер, 19/05/2011, 15:18 | Сообщение # 65 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Тільки но побичила свою помилку: я крем зробила чорний, а треба було робити білий, тому і не чітко видно мої лінії. Ну нічо, наступного разу врахую всі недоліки і зроблю бездоганно :) П.с. ocm я трохи погубилася, після села забула де в нас МК. Ірочко, вибач що додала тобі робити недодивилася куди написала той МК. разу буду уважніша
Сообщение отредактировал Pavluk - Четвер, 19/05/2011, 15:21 |
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 19/05/2011, 16:33 | Сообщение # 66 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Pavluk) Ірочко, вибач що додала тобі робити недодивилася куди написала той МК. разу буду уважніша Таню це не страшно ,просто в темі де є покрокове приготування треба поставити фото з поданням на цей Мк.Дуже оригінально та цікаво.Молодчинка!!!
|
|
| |
ромашка | Дата: П`ятниця, 20/05/2011, 12:36 | Сообщение # 67 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
| Quote (ir71) Гарна робота,справжня!!!! дякую Ірочко
Сообщение отредактировал ромашка - П`ятниця, 20/05/2011, 12:41 |
|
| |
ромашка | Дата: П`ятниця, 20/05/2011, 12:39 | Сообщение # 68 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
| Quote (Pavluk) А тепер маленький МК. МК супер!!!!
|
|
| |
ромашка | Дата: П`ятниця, 20/05/2011, 12:45 | Сообщение # 69 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
| ir71, мені дуже сподобався, як ти зробила бочок бузкового торта на головній.Може поділисшя секретом як то робиться?
Сообщение отредактировал ромашка - П`ятниця, 20/05/2011, 12:45 |
|
| |
Зоряна9810 | Дата: П`ятниця, 20/05/2011, 13:17 | Сообщение # 70 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Pavluk, ти знаєш в мене в закладках є такий збір тортика правда, з іншого форуму , але я не ризикувала щось його пробувати. А ти молодець!!! Гарний тортик вийшов, цікавий і видно по фото що смачнющий!
|
|
| |
|
ir71 | Дата: П`ятниця, 20/05/2011, 18:18 | Сообщение # 72 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (ромашка) Може поділисшя секретом як то робиться? Світлано обовязково!Зроблю Мк,але трохи пізніше бо знову вся в роботі,знову завалена заловленнями.Правда всі торти повторні,не буде що нового показати.
|
|
| |
Оленка14 | Дата: П`ятниця, 20/05/2011, 18:47 | Сообщение # 73 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 526
Статус: Offline
| Дівчатка дякую за відгуки! Стараюсь! Таню заінтригувала ти тортом!
|
|
| |
masik | Дата: П`ятниця, 20/05/2011, 20:12 | Сообщение # 74 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
| Pavluk, супер ідейка.
|
|
| |
Ira | Дата: П`ятниця, 20/05/2011, 20:35 | Сообщение # 75 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Pavluk, класна ідейка розрізу торта при нагоді обов.язково скористаюся Дякую!!!!
|
|
| |