Неймовірні торти з цілого світу.
|
|
|
Зоряна9810 | Дата: Вівторок, 30/10/2012, 12:21 | Сообщение # 17 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Це треба бачити..
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 30/10/2012, 22:15 | Сообщение # 18 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) Це треба бачити.. побачила..
|
|
| |
Ira | Дата: Вівторок, 30/10/2012, 23:04 | Сообщение # 19 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) Це треба бачити.. я в ступорі
|
|
| |
|
LILEJA | Дата: Неділя, 09/12/2012, 13:19 | Сообщение # 21 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| Ось яка композиція з марципану.
Сообщение отредактировал LILEJA - Неділя, 09/12/2012, 13:21 |
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Неділя, 09/12/2012, 14:22 | Сообщение # 22 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (LILEJA) Ось яка композиція з марципану. оце так краса
|
|
| |
LILEJA | Дата: П`ятниця, 11/01/2013, 00:17 | Сообщение # 23 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| Ось кілька прикладів тортів з заварних тістечок, які часто готують на весілля (крокембуш).
Сообщение отредактировал LILEJA - П`ятниця, 11/01/2013, 00:21 |
|
| |
LILEJA | Дата: П`ятниця, 11/01/2013, 00:19 | Сообщение # 24 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
|
|
|
| |
Ксюша | Дата: П`ятниця, 11/01/2013, 00:49 | Сообщение # 25 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| LILEJA, красота і смакота,дякую за цікаві фоточки
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
nc | Дата: Понеділок, 21/01/2013, 23:43 | Сообщение # 26 |
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 138
Статус: Offline
|
Сообщение отредактировал nc - Понеділок, 21/01/2013, 23:47 |
|
| |
LILEJA | Дата: Середа, 23/01/2013, 15:36 | Сообщение # 27 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| 1179-кілограмовий торт, створений до 50-річного ювілею Барбі. Прикрашений 2000 кристалами Swarovski.
Сообщение отредактировал LILEJA - Середа, 23/01/2013, 15:42 |
|
| |
Ira | Дата: Середа, 23/01/2013, 18:35 | Сообщение # 28 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| LILEJA, ото треба мати талант щоб створити таку красу
|
|
| |
nc | Дата: Вівторок, 12/02/2013, 00:39 | Сообщение # 29 |
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 138
Статус: Offline
| от як воно все тримається купи
|
|
| |
kcюшka | Дата: Субота, 16/02/2013, 14:12 | Сообщение # 30 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| А комусь до душі і такі тортики та тістечка...
|
|
| |