Шоколад
|
|
Ксюша | Дата: П`ятниця, 21/10/2011, 00:23 | Сообщение # 16 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Про ті листочки читала майстер клас ,потрібно взяти листя з вишні,промити і просушити,тоді поскладати на тверду поверхню і наносити шоколад на ті листки,коли застине листя зняти,не памятаю,де читала напевно на дивилась відео на Ютубі,вот одна ссилкаhttp://www.good-cook.ru/tort/tort_057.shtml,а ще тут куча приколівhttp://www.youtube.com/watch?v=LyXQMUZFn70&feature=related
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 30/10/2011, 08:30 | Сообщение # 17 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Несу сюди Оліні силки..
ОСЬ ТУТ багато про шоколад
|
|
| |
Antalia | Дата: Неділя, 20/11/2011, 22:33 | Сообщение # 18 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Шоколадні листочки Листочки треба брати без заломів. Добре їх вимити і ДУЖЕ добре просушити, щоб в шоколад не потрапила волога.Разтопіть шоколад на водяній бані.Тут теж є кілька правил: розтоплювати потрібно БЕЗ кипіння води; як тільки половина шоколаду розтане, знімайте з вогню і вимішуйте вже на столі до його повного розтоплення. Дивіться, щоб не потрапила вода, інакше шоколад звернеться.НЕ перегрійте шоколад, інакше потім він буде танути у Вас в руках.Пензликом нанести шоколад на звороті листочка (тоді будуть відмінно видні прожилки!) досить товстим шаром, щоб не зламалися, коли будемо знімати. Дати листочкам добре застигнути в холодильнику і акуратно зняти, починаючи від черешка.
|
|
| |
|
Pocя | Дата: Неділя, 20/11/2011, 22:33 | Сообщение # 20 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
| Анічка, Ти умнічка!!! Дякую за класні ідеї!!!
|
|
| |
Наталонька | Дата: Неділя, 20/11/2011, 22:33 | Сообщение # 21 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
| Antalia, які чудові поради та ідеї для господинь. Аня велике дякую.
|
|
| |
Леся | Дата: Неділя, 20/11/2011, 22:33 | Сообщение # 22 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Аня!!!Ти наша находка!!!Дякую за класні ідеї
|
|
| |
оксанка | Дата: Неділя, 20/11/2011, 22:34 | Сообщение # 23 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Quote (Antalia) Шоколадні спіральки Анютка, дякую за інформацію!!!!!Клас!
|
|
| |
Ira | Дата: Вівторок, 02/04/2013, 12:23 | Сообщение # 24 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Ось пару ідей для шоколаду
|
|
| |
|
billy_92 | Дата: Четвер, 26/09/2019, 01:09 | Сообщение # 26 |
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 5
Статус: Offline
| обожаю просто, как без него жить?)
|
|
| |
vikakalina025 | Дата: Неділя, 08/12/2019, 17:42 | Сообщение # 27 |
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 5
Статус: Offline
| Це неймовірно як гарно!
|
|
| |
kgermaine | Дата: Четвер, 05/11/2020, 22:57 | Сообщение # 28 |
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 4
Статус: Offline
| очень красиво
|
|
| |
innkostenko1991 | Дата: П`ятниця, 13/11/2020, 12:45 | Сообщение # 29 |
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 11
Статус: Offline
| Черный шоколад готовиться очень легко из какао, а вот молочный никогда не пробовала готовить сама, обычно растапливаю готовую плитку.
|
|
| |
cashbrook | Дата: Неділя, 13/12/2020, 20:21 | Сообщение # 30 |
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 3
Статус: Offline
| ну и что дальше?
|
|
| |