Інтернет магазини
|
|
Olena87 | Дата: Четвер, 29/03/2012, 13:12 | Сообщение # 166 |
шеф-повар
Статус: Offline
| ну і нашо я сюди залізла,не бачила би цієї теми і мала би спокій,нє тре було залізти тепер хочу купу всього а грошей нема...чоловік взагалі каже шо я гроші на вітер викидаю... а я пару плунжерів хочу і утюжок і хочу таку штуку як "сахарние мелки" просвітіть шо це таке і де купити? Дякую!
|
|
| |
Ксюша | Дата: Четвер, 29/03/2012, 14:00 | Сообщение # 167 |
найкращі кондитери
| Olena87, ось магазин,де поріввняно ціни не високіhttp://www.kidstaff.com.ua/gallery-42074.html,я брала оті плунжери на Золотому Трюфелі і Праліне декор на багато дорожче,навіть у нас на базарі був плунжер 5лисника за 27гривень,от ходжу вже пару днів бо просила щоб привезла,то все якісь відмовки,а тут бачу той самий плунжер 25гривень
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Сообщение отредактировал Ксюша - П`ятниця, 30/03/2012, 09:23 |
|
| |
Olena87 | Дата: Четвер, 29/03/2012, 15:31 | Сообщение # 168 |
шеф-повар
| дуже дякуюза інформацію,напевно трохи собі замовлю а чоловікові буду по одній показувати...
|
|
| |
Ксюша | Дата: Четвер, 29/03/2012, 15:55 | Сообщение # 169 |
найкращі кондитери
| Olena87, я взагалі чоловікові не показую,віе в мене в принципі не цікавиться ,колись приїхала його сестра,ну то ми стали дивитись на ті інструменти,а він як побачив ,то зразу челюсть відвисла,а головне що там ніде нема цін
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Натамуся | Дата: Четвер, 29/03/2012, 16:19 | Сообщение # 170 |
Віват кухар!!!
| Quote ( Ксюша, ) ну то ми стали дивитись на ті інструменти,а він як побачив ,то зразу челюсть відвисла,а головне що там ніде нема цін В мене та ж ситуація,а ще мій би як знав скільки пачечка гелевих фарб коштує
|
|
| |
Poetka | Дата: Четвер, 29/03/2012, 16:21 | Сообщение # 171 |
шеф-повар
| Quote (Зоряна9810) Знайшла ось такий магазинчик. Скажу досить адекватні ціни...ну по крайній мірі на те що я дивилась дешевше ніж в нас на базарі. Посуд Зорянка дякую за інфу, вже собі з вітам дещо замовила, поділюсь,як буде результат......
Я ОЛЯ!
|
|
| |
Ксюша | Дата: П`ятниця, 30/03/2012, 09:27 | Сообщение # 172 |
найкращі кондитери
| Дівчата вчора на Сундучку замовила собі штамп літер ,і держатель до штампів і ще зайшла на Тортляндію ,там дуже якась різниця велика в цінах,дуже хочу ще собі придбати плунжер Гербери,от і шукала ,але такий побільший бачила в російських інтернет магазинах Гербера -Подсолнух-10см,но і захотіла собі тут знайти,але знайшла тільки 7см,але то нічого,основне що на тортляндії набір тих плунжерів 3шт-130гривень,на інших від 35гривень.Хто що знає в чому різниця ,може в виробнику ?
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 30/03/2012, 10:00 | Сообщение # 173 |
адмін
| Quote (Ксюша) Хто що знає в чому різниця ,може в виробнику ? Я наприклад по свої плунжерах різницю бачу-ті що маю з Англії то класні,міцні,служать добре,а ті що маю дешевві по 50ривень вже 2 раз міняла,бо ломляться так швидко!Пружина вилітає і все у смітник!
|
|
| |
Натамуся | Дата: Субота, 31/03/2012, 19:06 | Сообщение # 174 |
Віват кухар!!!
| Quote ( Ксюша, ) основне що на тортляндії набір тих плунжерів 3шт-130гривень,на інших від 35гривень.Хто що знає в чому різниця ,може в виробнику ? Мені здається що інколи справа у виробнику,а інколи бачу одні і ті самі штучки в два рази дорожче,на різних сайтах різні ціни,тож люди заробляють... Quote ( ir71, ) а ті що маю дешевві по 50ривень вже 2 раз міняла,бо ломляться так швидко!Пружина вилітає і все у смітник! Я маю одні маргаритки(дешеві)то хоч би й що їм,а недавно придбала гербери(теж недорогі)-за першим разом пружина полетіла...
|
|
| |
Pavluk | Дата: Неділя, 01/04/2012, 18:01 | Сообщение # 175 |
шеф-повар
| http://maffin.prom.ua/ - нарила сьогодні такий магазин форм для випічки. Там гуртові ціни, але можна і в роздріб купити.
|
|
| |
оксанка | Дата: П`ятниця, 13/04/2012, 23:08 | Сообщение # 176 |
найкращі кондитери
| ir71, Ірусь ти вже практикувалася а ну глянь тут http://elastoform.com.ua/?gclid=COL279HCsq8CFYIu3wodqGJtGg чи такий підходить і він здається виходить в ціні менше як 300грн?
|
|
| |
ir71 | Дата: Субота, 14/04/2012, 12:46 | Сообщение # 177 |
адмін
| Оксано,я давно це знайшла і навіть їм написала але силікон цей нехарчовий а промисловий,він дорогий бо вони за 1кг слухати не хочуть,хоч і пише мінімальна партія 1кг.Хоча він авжкий і на 1кг може 2 форми вийде,не більше.Мені відписала що мінім 5кг.І ще один недолік,що до такого силікону потрібно спочатку форми виготовляти,щоб можна було силікон залити(у гарячому стані він рідкий) ОСЬ ТУТ Є ВІДЕО
Хоча тоді не було у них на зображеннях, ось такого я не бачила.Воно досить цікаве і може і варта спробувати.Єдине що мене застерігає,що він нехарчовий,тобто не придатний для харчової промисловості.Хоча,я не впевнена що те що ми купуємо готові молди,теж невідомо чи вони для кондитерів годяться.
|
|
| |
ir71 | Дата: Субота, 14/04/2012, 14:47 | Сообщение # 178 |
адмін
| Оксано,я вже дві години перечитую інформацію в неті,все про силікони.І справді нам підходить лише ось такий силікон.Це власне для форм у харчовій промисловості,нетоксичний і швидко застиває В нас я його не знайшла,зато він є В росії або Білорусії тут
|
|
| |
Леся | Дата: Середа, 18/04/2012, 20:17 | Сообщение # 179 |
найкращі кондитери
| Дівчата дивіться що надибала ось
|
|
| |
оксанка | Дата: Середа, 18/04/2012, 21:30 | Сообщение # 180 |
найкращі кондитери