Інтернет магазини
|
|
ir71 | Дата: Вівторок, 13/12/2011, 23:24 | Сообщение # 121 |
адмін
Статус: Offline
| Дівчата у магазині появилося кольцо,але саме цікаво що ціна у двоє менша як у Метро чи у Лілі з хлібопічки.Я вже зробила замовлення.Таке одне вже маю,але це така класна штука що захотіла ще одне,тим більше що ціна казкова(напевно перед святами )
http://www.praline-decor.com/product.php?id_product=452
|
|
| |
оксанка | Дата: Середа, 14/12/2011, 19:55 | Сообщение # 122 |
найкращі кондитери
| Quote (ir71) .Таке одне вже маю, а як ним користуватися? що просто ставити наприклад на деко, виставити собі потрібний діаметр і тут же вилити у форму тісто,чи як?
|
|
| |
Леся | Дата: Середа, 14/12/2011, 19:59 | Сообщение # 123 |
найкращі кондитери
| Quote (оксанка) а як ним користуватися? що просто ставити наприклад на деко, виставити собі потрібний діаметр і тут же вилити у форму тісто,чи як? Саме так Оксаню,я вже пробувала.але купила у Лілі,тай переплатила,Але то байка.
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Вівторок, 20/12/2011, 16:07 | Сообщение # 124 |
найкращі кондитери
| Quote (Зоряна9810) я теж там зробила, на наступний день мені передзвонили і перепитались чи буду я оплачувати...сьогодні пішла оплатила, от тепер з нетерпінням чекаю посилку.... вчора отримала посилку, задоволена страшно!!! по перше дуже оперативно все зроблено, в четвер оплатила, в пятницю відправили а в понеділок я вже любувалася замовленням. і за пересилку оплатила всього ...15 гривень. отримала от таке і ще фарби фырми атеко, за які заплатила 200 грн, а от знайшла на іншому сайті то ціна там 302 грн!
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Вівторок, 20/12/2011, 16:13 | Сообщение # 125 |
найкращі кондитери
| Знайшла такий магазинчик От такий і там харчові барвники по дуже смішних цінах, але я незнаю чи можна їх використовувати в мастику. Може хтось щось скаже? А ще такий магазинчик.
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 20/12/2011, 17:38 | Сообщение # 126 |
адмін
| Зоряно дякую за силочки!Йду простюдіюю....
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 05/01/2012, 13:20 | Сообщение # 127 |
адмін
| Цікавий магазин,особливо є різні форми для випічки ТИЦЬ
|
|
| |
Poetka | Дата: Четвер, 05/01/2012, 13:35 | Сообщение # 128 |
шеф-повар
| Quote (Зоряна9810) От такий і там харчові барвники по дуже смі Я так зрозуміла,що це для мила,але пише харчові,і розумій як хочеш..... Дякую дівчата за нові магазинчики. Доречі в нас є про те,як варити мило?????(відхиляюсь від теми,соррі!!!!). Тут гарний прес для печенька і не тільки , я такий маю,але пластмасовий,дуже класно ним робити печенька різної форми... http://www.topshoptv.com.ua/kondite....-p.html
Я ОЛЯ!
|
|
| |
оксанка | Дата: Понеділок, 30/01/2012, 12:26 | Сообщение # 129 |
найкращі кондитери
| Я купляла молди тут http://handmadeart.com.ua/index.php
|
|
| |
irusyk | Дата: Понеділок, 30/01/2012, 13:35 | Сообщение # 130 |
повар
| оксанка, дякую за силочку на магазин... я вже успішно нею скористалась))))
|
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 30/01/2012, 16:56 | Сообщение # 131 |
адмін
| Дівчата розкажу вам як я в черговий раз обпеклася,хоча зарікалася ніколи нічого там більше не замовляти,але потрібно було формочки,а вони є лише у цьому магазині і ось я знову здуріла Мова йде про торт-декор.Замовила я в них відразу після свят заказ на суму 500грив,оплатила відразу і мій заказ перейшов в стасус "обработки" Так і залишався по сьогоднішній день.Писала їм що вже минуло давно 10 роб.днів,де моє замовлення.Відповідь лише мовчання.Сьогодні нарешті додзвонилася до них і почалося футболення мене .Спочатку" передзвоніть через 10хв",далі -"вибачте так багато дзвінків,що ваш заказ ми ще не знайшли",далі-ой а він ще й не оброблявся.Подзвоніть через годину.Через годину..."а що ви хіба номер декларації ще не отримали?Зараз вияснемо,передзвоніть".Знову дзвоню...-"ми не будемо обробляти ваш заказ,бо ви до нас кричите,ми так працювати незможемо.Ми повернемо вам гроші.Чекайте..."
Класно,мене продинамили!!!!От і знала що з тим магазином неможна мати справу,не одноразово читала на інших сайтах,що там не можна замовляти,бо все пропаде.А я знову туди посунулася.Тепер пишу вам-ЗАНЕСІТЬ У ЧОРНИЙ СПИСОК ЦЕЙ ДУРНИЙ МАГАЗИН-http://www.tortdecor.net/ іТРИМАЙТЕСЯ ВІД НЬОГО ПО ДАЛІ!!!
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Понеділок, 30/01/2012, 17:18 | Сообщение # 132 |
найкращі кондитери
| Quote (ir71) Класно,мене продинамили!!!!От і знала що з тим магазином неможна мати справу,не одноразово читала на інших сайтах,що там не можна замовляти,бо все пропаде.А я знову туди посунулася.Тепер пишу вам-ЗАНЕСІТЬ У ЧОРНИЙ СПИСОК ЦЕЙ ДУРНИЙ МАГАЗИН-http://www.tortdecor.net/ іТРИМАЙТЕСЯ ВІД НЬОГО ПО ДАЛІ!!! а мене Боженька якимось чином вберегла!!! сидю вчора в неті шукаю молд дитятка маленького, риюсь риюсь і натрапляю на торт-декор, а там такі ХОРОШІ знижки, майже 50-70%..... от я і назбирала замовлення і выдправила, і сидю така довольна чекаю номер заказу і декларації.( А паралельно ж питаю дівчат як тим молдом користуватись...) прийшла на роботу а номеру замовлення мені не дають , не телефонують, я зайшла на наш форум і читаю попередні повідомлення про цей магазин, тоді я згадую що на однокласниках теж колись читала великий негатив про них...і тут я так втішилася що замовлення не підтвердила...і бац дзвінок врони мені дзвонять, і питають зразу з наїздом ( що я страшенно не люблю) коли я буду платити, а я взяла і сказала " я ще подумаю чи я буду щось у вас брати!! А сама ж знаю що точно не буду, і вона як вскипіла " Що це таке, що це означає, що як не буде 2 дні проплати то замовлення анулюють....." Я кажу спокійно "добре я зрозуміла" і поклала трубку....ХА_ХА_ХА не дочекаєтесь від мене проплати!!!
|
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 30/01/2012, 17:30 | Сообщение # 133 |
адмін
| Quote (Зоряна9810) не дочекаєтесь від мене проплати!!! Я відчуваю що тепер так буду чекати на свої гроші,довго та нудно
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Понеділок, 30/01/2012, 17:44 | Сообщение # 134 |
найкращі кондитери
| Quote (ir71) Я відчуваю що тепер так буду чекати на свої гроші,довго та нудно та може якраз Боженька почує тебе і наділить їх розумом і вони тобі ї таки віддадуть
|
|
| |
Ira | Дата: Понеділок, 30/01/2012, 18:30 | Сообщение # 135 |
найкращі кондитери
| Quote (ir71) Я відчуваю що тепер так буду чекати на свої гроші,довго та нудно Може Бозя пошле їм настільки розуму,що вони це зроблять швидко.
|
|
| |