|
А що у вас сьогодні на столі?
|
|
| ir71 | Дата: П`ятниця, 23/04/2010, 23:00 | Сообщение # 1 |
адмін
Статус: Offline
| Часом настає день, а ти незнаєш що приготовити.Ця темка створена для того щоб комусь подати ідею що приготувати
|
| |
| |
| Оля | Дата: Середа, 17/08/2011, 11:17 | Сообщение # 1666 |
|
Віват кухар!!!
| Іра, о то господиня! Понаварювала, як на свята!
|
| |
| |
| Роксолана | Дата: Середа, 17/08/2011, 12:08 | Сообщение # 1667 |
набираюсь досвіду
| Quote (Оля) Дівчата, а як у вас , звідки ви є, на деруни говорили? Ми завжди вдома казали на цю страву- ТЕРТЮХИ.Бо ж воно треться на терці ,звідси і назва.
я трохи нерозумна!
Сообщение отредактировал Роксолана - Середа, 17/08/2011, 12:08 |
| |
| |
| Зоряна9810 | Дата: Середа, 17/08/2011, 12:34 | Сообщение # 1668 |
найкращі кондитери
| Quote (Оля) а як у вас , звідки ви є, я сама зі Львова, моя баба завжди казала пляцки з тертої бульби, тай в чоловіка теж так кажуть а ми вже якось почали говорити деруни...і дітей так вчимо.
Сообщение отредактировал Зоряна9810 - Середа, 17/08/2011, 12:34 |
| |
| |
| zoo | Дата: Середа, 17/08/2011, 13:28 | Сообщение # 1669 |
повар
| Quote (ir71) Ось вже салатик зробила а салатик впізнаю, нещодавно також його робила смак суперрр!!! Дякую за класні рецепти! КРАБОВИЙ з ківі та огірочком вгадала???
Мене звати Тетяна
|
| |
| |
| Леся | Дата: Середа, 17/08/2011, 14:53 | Сообщение # 1670 |
найкращі кондитери
| Quote (Ira) .У мене відпустка від готування їжі бо нема кому ,всі порозїзджалися І у мене відпустка аж на чотири місяці.Правда грозяться приїзджати раз на місяць
|
| |
| |
| Леся | Дата: Середа, 17/08/2011, 15:07 | Сообщение # 1671 |
найкращі кондитери
| Quote (Оля) Дівчата, а як у вас , звідки ви є, на деруни говорили? Я з Івано-Франківська у нас теж говорять пляцки. Наша Іруся мусить зранку наварювати,у неї ж козаки,хотять істи!!! У мене сьогодні грибний день.Зварила зупку з шампіньйонів,втушила їх в домашній сметанці,до них пасувала би картопелька,але їли мої гості вчораїї,тож до грибочків зварила спагетті.На вечерю пообіцяла напекти пляцків(дерунів).І ще я спекла вчора пляцок від Іри є "Мартин Іден".Що я можу про нього сказати................Це щось.Я в захваті.Який він смачнезний.Я напевно якийсь наркоман,мак для мене це щось.Один лишень розріз..........і я впала.Всі хто пробував не могли нічого сказати жували тай жували.Прсили ще,а я не дала,бо тож ще треба пригостити добрих людей.Ось мій розріз цього пляцочка
І ще на днях пекла Анині Ніжні оладки.Люкс!!!
|
| |
| |
|
| Леся | Дата: Середа, 17/08/2011, 15:12 | Сообщение # 1673 |
найкращі кондитери
| Я ж кажу ,заходь попробуєш!!!
|
| |
| |
| Зоряна9810 | Дата: Середа, 17/08/2011, 15:15 | Сообщение # 1674 |
найкращі кондитери
| Quote (Леся) ій розріз цього пляцочка розріз бомбезний!!!!! мені цей пляцок теж дуже сподобався, і не приторно солодкий, і з маком, і з варенням, одним словом просто класнючий!!!!
|
| |
| |
| ir71 | Дата: Середа, 17/08/2011, 15:30 | Сообщение # 1675 |
адмін
| Quote (Оля) то там називають просто - пляцки. У мене тато зі Самбірщини а мама зі сторони Бібрики,то і там і там говорять пляцки з бульби.А деруни то вже у місті по літературному
Quote (zoo) КРАБОВИЙ з ківі та огірочком вгадала??? ні то краб.палички,огірки,марин.гриби,яйка та кукурудза
Quote (Леся) Один лишень розріз..........і я впала Я теж здається падаю...
|
| |
| |
| zoo | Дата: Середа, 17/08/2011, 16:21 | Сообщение # 1676 |
повар
| Quote (ir71) ні то краб.палички,огірки,марин.гриби,яйка та кукурудза Також класне поєднання
Мене звати Тетяна
|
| |
| |
| Леся | Дата: Середа, 17/08/2011, 17:41 | Сообщение # 1677 |
найкращі кондитери
| Іруся!!!!!!!!!! Картинка в тему!!!
|
| |
| |
| оксанка | Дата: Середа, 17/08/2011, 23:09 | Сообщение # 1678 |
найкращі кондитери
| Quote (Оля) А деруни, то вже я почула більше, як літературну назву. Так так Олю, в нас і по нині кажуть пляцки з бульби, то ми просто вже так помодньому навчилися говорити Це дійсно щось, я чуть монітор не ликнула Ви такі молодці дівчата, так варите, печете а щось геть лінива стала Я що по скоріше спагетті, гомілки тушила в сметані, салатик овочевий і зупу горохову доїдаємо
|
| |
| |
| Talochka | Дата: П`ятниця, 19/08/2011, 14:30 | Сообщение # 1679 |
шеф-повар
| Quote (оксанка) Ви такі молодці дівчата, так варите, печете Ось і я так само вами всіма захоплююсь , , а сама і готую мало, і практично нічого не фотографую, а якщо й фотографую, то рецепт не встигаю оформити, а потім він стає уже не актуальним. Наприклад, не до часу ставити рецепт абрикосового варення, коли сезон абрикосів уже закінчився.
Леся, розріз твого "Ідена" просто фантастичний!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
| |
| |
| оксанка | Дата: П`ятниця, 19/08/2011, 20:08 | Сообщение # 1680 |
найкращі кондитери
| Quote (Talochka) коли сезон абрикосів уже закінчився То нічого на другий рік пригодиться!!!!
|
| |
| |