Дата: Понеділок, 29/10/2012, 22:50 | Сообщение # 3391
найкращі кондитери
Статус: Offline
Poetka, в залежності від продуктів,там є час що і скільки готується,картопля 10-15 хвилин курочка 25 хвилин,риба під шубою з овочів 10-15хв,і так дальше,але я дивлюсь по ситуації,як насиплю багато продуктів то включаю на довший час,і там ще є функція що приготовлене може стояти в режимі підігріву,но треба слідкувати щоб вода завжди була Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Дата: Вівторок, 30/10/2012, 00:04 | Сообщение # 3392
найкращі кондитери
а я сьогодні щось як дорвалася до кухні. зробила плову цілу гусятницю, насмажила картопляних зразів, зварила макарону і потушила курячі бедра. маю надію завтра на вечерю нічого не робити. хоча діти то на канікулах...
Дата: Вівторок, 30/10/2012, 19:48 | Сообщение # 3394
найкращі кондитери
Quote (Mariyka)
печінкові хлібці (варені)
а рецепт у нас є? Зоряна9810, ото я розумію господинька,а я щойно варити буду зупу помідорову, картоплю (котлети ще є ),роблю салат з бурячка, і ще гречаників напечу
Дата: Вівторок, 30/10/2012, 23:24 | Сообщение # 3397
шеф-повар
Ira, то ти вже на кухонну варту по повній стала! "Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
Дата: Вівторок, 30/10/2012, 23:46 | Сообщение # 3398
найкращі кондитери
Ira, я тобі казала заїзжай по дорозі на роботу там лишалось пів години до кінця робочого дня,а ще маю вино закарпатське. Так так татка треба годувати ,щоб була віддача Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Дата: Середа, 31/10/2012, 17:28 | Сообщение # 3405
шеф-повар
А в мене на обід була стиранка - молочний суп з кульками з тіста. А зараз тушкується свинина з овочами, і то м'яска відварю італійський макаронів. Ще мені лишилася грибна підлива а для Юри зроблю томатну. І кілька днів за мною ходить піца з грибами. Напевно треба спекти, якщо дитина дасть