|
А що у вас сьогодні на столі?
|
|
| ir71 | Дата: П`ятниця, 23/04/2010, 23:00 | Сообщение # 1 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Часом настає день, а ти незнаєш що приготовити.Ця темка створена для того щоб комусь подати ідею що приготувати
|
| |
| |
| нeмаєтакої | Дата: Четвер, 30/09/2010, 00:04 | Сообщение # 391 |
|
Группа: Видалені
| Дріжджові яблучні пончики. 
|
| |
| |
|
| нeмаєтакої | Дата: Четвер, 30/09/2010, 00:32 | Сообщение # 393 |
|
Группа: Видалені
| Quote (оксанка) Яблучка мабуть зі свого саду??? Ой не з мого а з села від батьків.
|
| |
| |
| ir71 | Дата: Четвер, 30/09/2010, 10:41 | Сообщение # 394 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Ой,капець....дай одного деруна!!!Мабуть теж сьогодні зроблю бо чуть слиною не вдавилася від твого фото
|
| |
| |
| stina | Дата: Четвер, 30/09/2010, 11:59 | Сообщение # 395 |
|
Віват кухар!!!
Группа: файна газдиня
Сообщений: 358
Статус: Offline
| Деруни смачні а пончика ще такого не їла.
Мене звати Людмила!
|
| |
| |
| oresta | Дата: Середа, 06/10/2010, 20:44 | Сообщение # 396 |
|
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
| Хоч сюди не заходи а то подавитися слиною можна!!! Додано (06.10.2010, 20:44) --------------------------------------------- У мене курячий росіл,але по новому з болгарським перцем 
ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
|
| |
| |
| нeмаєтакої | Дата: Середа, 06/10/2010, 22:42 | Сообщение # 397 |
|
Группа: Видалені
| Смакота!!!!!!!!! А то броколлі чи я помиляюся.
|
| |
| |
| оксанка | Дата: Четвер, 07/10/2010, 01:31 | Сообщение # 398 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| oresta, ТАААААААК дійсно новинка,направду можна слинкою вдавитися!!! %)
Сообщение отредактировал оксанка - Четвер, 07/10/2010, 01:32 |
| |
| |
| oresta | Дата: Четвер, 07/10/2010, 15:46 | Сообщение # 399 |
|
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
| Дякую дівчата.Насправді нового й нічого немає. Варимо курку Готовимо зажарку з болгарского перця, брюссельскої капусти, моркви Додаємо все в супчик. Варим 10 хв. Ріжимо картоплю і туди ж. Дрібно часничок і тоже в супчик,перчик,приправка. Доводим до готовности. Зелень до смаку і смачного!
ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
|
| |
| |
| stina | Дата: Субота, 09/10/2010, 18:35 | Сообщение # 400 |
|
Віват кухар!!!
Группа: файна газдиня
Сообщений: 358
Статус: Offline
| У мене сьогодні багет запечений з часником і сиром. 
Мене звати Людмила!
|
| |
| |
| Оля | Дата: Субота, 09/10/2010, 19:39 | Сообщение # 401 |
|
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
| Quote (Antalia) А у мене сьогодні "КАБАЧКОВИЙ ТОРТ". А фотка є, чи то я її не бачу?  Додано (09.10.2010, 19:39) --------------------------------------------- О! Тепер вже бачу, що є! А можна рецептик? 
|
| |
| |
| Оля | Дата: Субота, 09/10/2010, 19:44 | Сообщение # 402 |
|
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
| Quote (stina) У мене сьогодні багет запечений з часником і сиром. Дуже смачний багет! У нас в Америці в хлібних відділах продаються такі багети. Тільки їх треба принести додому і запекти. Називаються вони garlic bread.  Додано (09.10.2010, 19:44) ---------------------------------------------
Quote (Antalia) Оля, я завтра обовязково напишу, бо зараз буду збиратись на роботу і не встигну. Дякую, Аню!
|
| |
| |
| ir71 | Дата: Субота, 09/10/2010, 20:04 | Сообщение # 403 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Дівчата,зокрема Людо прошу або зменшуй фото або завантажуй на сайт з допомогою радикала.ОСЬ ТУТ як це зробити
|
| |
| |
| нeмаєтакої | Дата: Субота, 09/10/2010, 20:06 | Сообщение # 404 |
|
Группа: Видалені
| Ойо-йой. Яка смакота, ото би зараз поласувала цими смакойликами.
|
| |
| |
| ir71 | Дата: Субота, 09/10/2010, 20:09 | Сообщение # 405 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (stina) багет запечений з часником і сиром Це улюблена страва моїх дітей.Часто так роблю,але коли є зварена горохова зупа.Дуже люблять з неї їсти такий багет.Quote (Antalia) "КАБАЧКОВИЙ ТОРТ" А фото таке природне,що направду захотілося кусочок того тортика!
|
| |
| |