|
А що у вас сьогодні на столі?
|
|
| ir71 | Дата: П`ятниця, 23/04/2010, 23:00 | Сообщение # 1 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Часом настає день, а ти незнаєш що приготовити.Ця темка створена для того щоб комусь подати ідею що приготувати
|
| |
| |
| оксанка | Дата: Субота, 09/10/2010, 21:09 | Сообщение # 406 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| stina, Просвіти темну,бо я не знаю як це робити, А дуже смачно виглядає :p Antalia, Також чекаю на рецепт кабачкового тортика,дуже апетитний!!!!!!!!!!! :D Додано (09.10.2010, 21:09) --------------------------------------------- В мене сьогодні, борщ, деруни зі сметаною, і сирник звичайний (на низ дека замість пісочного тіста використала печеня до чаю) :D :p 
Сообщение отредактировал оксанка - Субота, 09/10/2010, 21:14 |
| |
| |
| oresta | Дата: Неділя, 10/10/2010, 16:14 | Сообщение # 407 |
|
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
| Як тут смачно!!!!Такі апетитні фотки.Супер!а я сьогодні швидко нарізала листкове тісто на квадратики і спекла печенько слойоне :) Швидко і смачно 
ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
Сообщение отредактировал oresta - Неділя, 10/10/2010, 16:17 |
| |
| |
| stina | Дата: Понеділок, 11/10/2010, 10:04 | Сообщение # 408 |
|
Віват кухар!!!
Группа: файна газдиня
Сообщений: 358
Статус: Offline
| ОКСАНКА, береш багет робиш глибокі надрізи і в цих місцях начиняєш- 50гр твердого сиру натерти, додати 100гр масла, жменю різаної петрушки, 3-4 дольки часника. Все змішати , завернути у фольгу і пекти 20хв, тоді розкрити і пекти ще 5-7хв.
Мене звати Людмила!
|
| |
| |
| оксанка | Дата: Понеділок, 11/10/2010, 13:47 | Сообщение # 409 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| stina, Людо !!! Дуже дякую!!!
|
| |
| |
| ir71 | Дата: П`ятниця, 15/10/2010, 09:54 | Сообщение # 410 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Ми сьогодні поснідали ПРОСТОЮ ЗАПІКАНОЧКОЮ 
|
| |
| |
| оксанка | Дата: П`ятниця, 15/10/2010, 22:05 | Сообщение # 411 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| ir71, Ірусь!!! Бачу Ви поснідали смачно!!!
|
| |
| |
| oresta | Дата: Субота, 16/10/2010, 15:41 | Сообщение # 412 |
|
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
| У мене піца!Так швидко...швидко 
ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
Сообщение отредактировал oresta - Субота, 16/10/2010, 15:42 |
| |
| |
|
| ксенія | Дата: Неділя, 17/10/2010, 01:33 | Сообщение # 414 |
|
кулінар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 99
Статус: Offline
| Все таки апетитне, хочеться всього по кусочку. Я сьогодні робила деруни з гарбуза,пригощайтесь.
|
| |
| |
| оксанка | Дата: Неділя, 17/10/2010, 13:20 | Сообщение # 415 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| ксенія, я ще ніколи не робила дерунів з гарбуза!!!Цікаво
|
| |
| |
| оксанка | Дата: Неділя, 17/10/2010, 13:32 | Сообщение # 416 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| А в мене сьогодні
Сообщение отредактировал оксанка - Неділя, 17/10/2010, 13:32 |
| |
| |
| нeмаєтакої | Дата: Неділя, 17/10/2010, 14:03 | Сообщение # 417 |
|
Группа: Видалені
| Так багато смачного. Молодці дівчата.
|
| |
| |
| stina | Дата: Понеділок, 18/10/2010, 11:19 | Сообщение # 418 |
|
Віват кухар!!!
Группа: файна газдиня
Сообщений: 358
Статус: Offline
| Ого скільки всього смачного наготовлено!
Мене звати Людмила!
|
| |
| |
| нeмаєтакої | Дата: Четвер, 21/10/2010, 14:41 | Сообщение # 419 |
|
Группа: Видалені
| Я вже нарешті купила собі форму на мафіни і вчора вечором спробувала спекти зцього тіста.
|
| |
| |
| Talochka | Дата: Четвер, 21/10/2010, 18:01 | Сообщение # 420 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| котяра, які гарненькі - так гарно припорошені пудрою! Таня, а як форма? Задоволена?
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
| |
| |