Щоб мене не звинуватили в офф-топі, покажу свій не зовсім вдалий кекс, який пекла два дні назад. Це (мабуть багатьом відомий) "Хвіст папуги". Але в мене, на жаль, він не зовсім вийшов , кольори змішалися.
Рецепта у нас на форумі, здається, немає. Якщо треба, я можу написати. Можливо хтось з дівчат спробує, і він вийде набагато гарнішим. :ah:
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
Дата: П`ятниця, 19/11/2010, 17:57 | Сообщение # 456
шеф-повар
Статус: Offline
Оксанко, дякую! Стільки смайликів заслужила! Я рецепт поставила. Спробуй! Впевнена, що у тебе він вийде гарнішим. ir71 Ірусю, і тобі дякую! Ти маєш рацію: виглядає він у будь-якому випадку незвично. Думаю, що особливо сподобатись він має дітям. "Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
Дата: Понеділок, 22/11/2010, 10:58 | Сообщение # 458
шеф-повар
Статус: Offline
stina, Людо, дякую! "Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя