Побутові дрібнички та техніка на кухні
|
|
Роксолана | Дата: Понеділок, 05/09/2011, 21:07 | Сообщение # 121 |
набираюсь досвіду
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Quote (ir71) тримає страву і режимі підігріву ще 12 годин. Але як буде пів доби воно ту страву гріти і гріти ,то вона може і скиснути.Бо багато часу проведе в теплі і без холодильника.Чи нє?
я трохи нерозумна!
Сообщение отредактировал Роксолана - Понеділок, 05/09/2011, 21:07 |
|
| |
Леся | Дата: Понеділок, 05/09/2011, 21:29 | Сообщение # 122 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Я ж говорю,що відстала від життя.Тапер і я буду думати над цим питанням.Поки я думаю,Іруся випробує і нам все розкаже.Всі плюси і всі мінуси.Правда Ірцю!??? Це напевно як пральна машинка,закинув і витяг.все ..............я вже це хочу.
|
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 05/09/2011, 21:54 | Сообщение # 123 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Роксолана, воно тримає в режимі підігріву,як воно може скиснути?
Quote (Леся) випробує і нам все розкаже.Всі плюси і всі мінуси Саме цікаво,що простюдіювала масу сайтів та море інформації і недоліків практично немає.Хіба що тихо дзвонить коли страва готова,але я не вважаю це недоліком.Мушу все провірити сама і тоді вам розкажу.
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 20/09/2011, 12:50 | Сообщение # 124 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Лесю,тобі відповідаю у цій темі,бо саме тут місце-про роз"ємну форму
Ось у мене така форма для випічки тортів.Вона може розкладатися на різний діаметр від 16 до 32 см.На дно стелю лише пергамент,тобто кладу її на бумагу для випічки і наливаю тісто.Воно не витікає,навіть рідке.Можна ще обмотати фольгою,але я колись так робила,а зараз мені простіше просто пекти на бумазі або просто на силіконовому коврику
Ось такий замок і просто наставляєш на який діаметр треба
Ще є така квадратна форма.Я не маю,але страшно хочу придбати.За свою я платила 160гривень.Зараз бачила вже по 125гривень.Квадратні дороще,але дуже вигідно і думаю що з часом окупиться
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 20/09/2011, 12:52 | Сообщение # 125 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Бачила в Метро пластмасову форму але лише для заливання кремом
Дівчата може хто бачив де продається ось таке чудо?
То німець виготовляє.Дуже хочу придбати
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Вівторок, 20/09/2011, 13:29 | Сообщение # 126 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| ir71, дуже вигідна штукенція, а де ти придбала її? бо я вже всіх замучила продавців в пошуках форми на 16 см.
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 20/09/2011, 13:57 | Сообщение # 127 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Я колись знайшла таку в Ашані,але пізніше вже більше там її не бачила
|
|
| |
Леся | Дата: Вівторок, 20/09/2011, 14:06 | Сообщение # 128 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Дякую Іринко за відповідь!!!Я теж таку хочу!!!Буду шукати.
|
|
| |
Pavluk | Дата: Вівторок, 20/09/2011, 14:26 | Сообщение # 129 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Quote (ir71) Дівчата може хто бачив де продається ось таке чудо? За оту штуку мені говорила хресна мама. Вона бачила в якомусь італійському супермаркеті, питала чи мені такого не треба. Можу попитати чи то таке і скільки коштує, якщо потрібно. І ще можна взнати за таку роз'ємну прямокутну форму, чи бачила вона там. Вона вже для мене всі магазини передивляється на тему кондитерських прибамбас, от тепер передала мені справжній ром для випічки.
|
|
| |
Pavluk | Дата: Вівторок, 20/09/2011, 14:29 | Сообщение # 130 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Дівчата, хлібопічка - це річ!!! Я довольна як стадо слонів Купувати хліба вже не хочу і навіть він мені не пахне. Чоловікові на роботу тепер стабільно печу велику буханку, Зараз поставила на швидку випічку, то місить моя пічка, аж гай шумить!!! Потім викладу фото свіжого хлібчика. Поки печу всі рецепти з інструкції, а ще в неті - пекти не перепекти.
|
|
| |
Pavluk | Дата: Вівторок, 20/09/2011, 15:01 | Сообщение # 131 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Дівчата, та форма для нарізання бісквіту коштує 12 євро
|
|
| |
Леся | Дата: Вівторок, 20/09/2011, 15:27 | Сообщение # 132 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| ir71, Як ця штука ( розємна форма ) правильно називається?
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 20/09/2011, 18:45 | Сообщение # 133 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Леся, я упаковки вже давно немаю і точної назви незнаю. Quote (Pavluk) Дівчата, та форма для нарізання бісквіту коштує 12 євро Дорого але воно того варте.А розмір діаметру незнаєш?
|
|
| |
Pavluk | Дата: Вівторок, 20/09/2011, 19:29 | Сообщение # 134 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Ірочко не знаю, але попитаю. Може хресна подивиться, то дам знати.
|
|
| |
Pavluk | Дата: Середа, 21/09/2011, 13:42 | Сообщение # 135 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Іра я взнала розміри. Та форма розтягується від 20 см(якщо правильно пам'ятаю) до 28см.
|
|
| |