Створи ближньому свято
| |
Pavluk | Дата: Четвер, 20/10/2011, 01:29 | Сообщение # 1 |
шеф-повар
Статус: Offline
| Скоро настане напевне найочікуваніше свято для наших діток та близьких. Давайте і ми вже вкотре створимо свято один для одного. Так цікаво і приємно отримати несподіваний, приємний сюрприз. Пропонуємо всім бажаючим зголошуватися на участь в черговій забавці - Обмін подарунками. Для цього, зголошуйтеся в цій темці всі, хто хоче взяти участь. Потім надішлете мені в ОП свої почтові адреси. Кожен буде чекати подарунок від місіс Х, а також відправить комусь свого пакуночка. Бажаючі взяти участь в нашому квесті, прошу зголоситися до 10 листопада. Потім тиждень-другий на обмірковування подарунка та відсилання. Так щоб до 30 листопада всі подарунки були відправлені. Таким чином напередодні свята Миколая, кожен отримає свій сюрприз.
Дівчата, подарунок може бути на будь-яку тему. Головне не вартість, дороговизна подарунку а те приємне відчуття сюрпризу, дитячої радості яку ви можете створити одна одній. Форумчанки які вже брали участь в цій грі - все знають і пам'ятають як це проходило. А для новеньких розкажу знову. По порядку. Спочатку формується коло бажаючих взяти участь і забавці. Весь список учасників буде на першій сторінці теми, який я буду поновляти з кожним новим учасником. Потім всі учасниці напишуть мені в ОП повідомлення зі своїми почтовими адресами, та повним іменем. Далі кожен з вас отримає від мене повідомлення, в якому буде одна адреса та нік користувача, для якого ви приготуєте подарунок. Потім, в цій темі кожна з нас викладе фото подарунка який отримала. Таким чином кожна форумчанка отримає один подарунок, а також один подарунок відправить своєму адресату. Головна інтрига в тому, що ніхто не знає від кого прийде подарунок, а тільки кому відправлятиме.
Сообщение отредактировал Pavluk - Четвер, 20/10/2011, 01:31 |
|
| |
наталя | Дата: Вівторок, 13/11/2012, 02:23 | Сообщение # 61 |
кулінар
| ЗВІСНО ,ЩО ХОЧЕТЬСЯ !!! А МОЖНА?
|
|
| |
Pavluk | Дата: Вівторок, 13/11/2012, 03:40 | Сообщение # 62 |
шеф-повар
| наталя, надішли мені свою повну почтову адресу та ПІП. Я завтра, вірніше вже сьогодні, пришлю тобі адресу форумчанки для забавки
|
|
| |
наталя | Дата: Вівторок, 13/11/2012, 17:03 | Сообщение # 63 |
кулінар
| Вже відправила. з радістю чекатиму адресу форумчанки Додано (13/11/2012, 17:03) --------------------------------------------- УУУУУУУУУРРРРРРРРРРАААААААААААА. я вже отримала адрес !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
Ira | Дата: Вівторок, 13/11/2012, 20:28 | Сообщение # 64 |
найкращі кондитери
| Танюша, адресу отримала
|
|
| | |
Ira | Дата: Середа, 14/11/2012, 00:59 | Сообщение # 66 |
найкращі кондитери
| Quote (оксанка) Ви би знали кого мені Павлик витягнув? podmigivaniya-118 smehs-260 da-38 da-38 da-38 da-38 а ми будемо точно знати десь так 17 грудня
|
|
| |
Ксюша | Дата: Середа, 14/11/2012, 01:10 | Сообщение # 67 |
найкращі кондитери
| оксанка, з нетерпінням будемо чекати того Миколая,як дітки,Танюшка молодець що вже все організувала. а ще у мене є ідея,може б в цій темці писали приблизно хто чого чекає від Миколая,бо так важко щось вибирати,в вдруг у цієї форумчанки вже є така річ,ну я маю на увазі,щось до використання у нашій справі,може хтось би хотів якийсь там молд чи інструмент і вже б знали на що звернути увагу.Але це моя така думка,добре що в прошлому році мій миколай йшов до моєї тезки,то я зразу оприділилась з подарунком,а ось тепер не знаю
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Pavluk | Дата: Середа, 14/11/2012, 02:10 | Сообщение # 68 |
шеф-повар
| Ксюша, дуже гарна ідея!!!!!!!!!!!!!!!! Дійсно, може як хтось хоче чогось конкретно отримати, пишіть тут в темці. А Миколай подумає і вирішить
|
|
| |
наталя | Дата: Середа, 14/11/2012, 03:55 | Сообщение # 69 |
кулінар
| Ксюша, ідея супер!!!!
|
|
| | |
Ira | Дата: Середа, 14/11/2012, 10:33 | Сообщение # 71 |
найкращі кондитери
| Quote (Леся) було б легше у виборі подарунку.
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Середа, 14/11/2012, 11:09 | Сообщение # 72 |
найкращі кондитери
| Quote (Леся) uote (Ксюша) а ще у мене є ідея,може б в цій темці писали приблизно хто чого чекає від Миколая,бо так важко щось вибирати,в вдруг у цієї форумчанки вже є така річ,ну я маю на увазі,щось до використання у нашій справі,може хтось би хотів якийсь там молд чи інструмент і вже б знали на що звернути увагу.
Точно.точно!!!Давайте напишемо те що не взмозі купити,бо бє по кишені і хто почне??? бо мені наприклад ще стільки всього треба для роботи..........що навіть нехнаю з чого почати.
Сообщение отредактировал Зоряна9810 - Середа, 14/11/2012, 11:10 |
|
| |
Ксюша | Дата: Середа, 14/11/2012, 11:15 | Сообщение # 73 |
найкращі кондитери
| Зоряна9810, я можу почати, якщо потрібно просто є багато таких речей яких ти думаєш чи купити чині ,може воно там і коштує не дорого,але вагаєшся чи воно мені потрібно щоб його купляти,знаю по собі,а приємно коли як то кажуть до Миколая доходить твій лист прохання.Я коли вперше брала участь в забавці ,то отримала від Тані Павлик інструмент для роботи з мастікою то була на 7 небі від щастя,бо ще такого не знала і не бачила,а в нас є багато дівчат які не завжди можуть собі дозволити щось таке купити.,і я серед них От Оксанка заінтригувала отим штампом літер,мені він сподобався,то чом би мені не попросити його у Миколая. :emocii-160:
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Сообщение отредактировал Ксюша - Середа, 14/11/2012, 11:16 |
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Середа, 14/11/2012, 11:18 | Сообщение # 74 |
найкращі кондитери
| Ксюша, так ти права...деколи дивишся на ту річ і вагаєшся. бо зараз шалений вибір отих всіх інструментів та прибамбас.....я от ніяк не можу собі коврика силіконового купити для роботи...все думаю а потім.. а ті штампи для літер що є у Оксанки ..я взагалі ще таких не зустрічала.
Сообщение отредактировал Зоряна9810 - Середа, 14/11/2012, 11:18 |
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 14/11/2012, 12:53 | Сообщение # 75 |
адмін
| Quote (Pavluk) як хтось хоче чогось конкретно отримати так так я хочу машину!Нову! Джипа! :smehs-260: :smehs-260:
якщо серйозно то ідея гарна,але я маю вже все,тому буде приємніше,якщо мені Миколай подарує те,що я не чекаю.Нехай це буде сюрприз!
|
|
| |
|