Великодній сюрприз!!!
|
|
Pavluk | Дата: Вівторок, 21/02/2012, 21:16 | Сообщение # 1 |
шеф-повар
Статус: Offline
| Вже не за горами найсвітліше свято у нашому житті!!!! Весна дарує нам найтепліше та найкраще свято - Воскресіння Господнє!!! Пропонуємо всім бажаючим зголошуватися на участь в черговій забавці - Обмін подарунками. Для цього, зголошуйтеся в цій темці всі, хто хоче взяти участь. Потім надішлете мені в ОП свої почтові адреси. Кожен буде чекати подарунок від місіс Х, а також відправить комусь свого пакуночка. Бажаючі взяти участь в нашому квесті, прошу зголоситися до середини березня, скажімо до 15 числа. Потім, шляхом "наукового тика" розпреділяться адресати для дарувальників. Тоді кожен собі подумає про подаруночок, який хоче надіслати своєму другу, та до 10 квітня повинен відправити подарунок-сюрприз!!! Дівчата, подарунок може бути на будь-яку тему. Головне не вартість, дороговизна подарунку а те приємне відчуття сюрпризу, дитячої радості яку ви можете створити одна одній. Форумчанки які вже брали участь в цій грі - все знають і пам'ятають як це проходило. А для новеньких розкажу знову. По порядку. Спочатку формується коло бажаючих взяти участь і забавці. Весь список учасників буде на першій сторінці теми, який я буду поновляти з кожним новим учасником. Потім всі учасниці напишуть мені в ОП повідомлення зі своїми почтовими адресами, та повним іменем. Далі кожен з вас отримає від мене повідомлення, в якому буде одна адреса та нік користувача, для якого ви приготуєте подарунок. Потім, в цій темі кожна з нас викладе фото подарунка який отримала. Таким чином кожна форумчанка отримає один подарунок, а також один подарунок відправить своєму адресату. Головна інтрига в тому, що ніхто не знає від кого прийде подарунок, а тільки кому відправлятиме.
Список учасників забавки: Ксюша, Poetka, Леся, kcюшka, Ira, оксанка, Pocя, Оленка14, Зоряна9810, цукеро4ка, masik, Натамуся, ir71, ромашка, Таньчик, Дана, stina, ...
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 13/04/2012, 21:05 | Сообщение # 151 |
адмін
| Оленка14, вітаю з приємним подаруночком!!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
stina | Дата: П`ятниця, 13/04/2012, 21:36 | Сообщение # 152 |
Віват кухар!!!
| І я сьогодні забрала посилучку , радості нема меж. Зорянко , сонце велечезне дякую , що ти подарувала святковий настрій! А ось мій подарунок Ще була шоколадка , але вона в кадр не попала. За вишивку всамий раз, те що люблю.
Мене звати Людмила!
Сообщение отредактировал stina - П`ятниця, 13/04/2012, 21:38 |
|
| |
Леся | Дата: П`ятниця, 13/04/2012, 22:04 | Сообщение # 153 |
найкращі кондитери
| Оленко,Людмилко,дівчата вітаю!!!!!!!!!!!!!!!!! Свято у вас вже вдалося так як і у нас.
|
|
| |
оксанка | Дата: П`ятниця, 13/04/2012, 22:42 | Сообщение # 154 |
найкращі кондитери
| Quote (Оленка14) Оксанка щиро тобі ДЯКУЮ! Я задоволена що Тобі сподобався подарунок!!! Користуйся на здоров"ячко!!!
Людочко вітаю з подаруночком!!!
Сообщение отредактировал оксанка - П`ятниця, 13/04/2012, 22:43 |
|
| |
masik | Дата: П`ятниця, 13/04/2012, 23:39 | Сообщение # 155 |
шеф-повар
| Дівчата вітаю вас з чудовими подарунками.
|
|
| |
Натамуся | Дата: Субота, 14/04/2012, 00:31 | Сообщение # 156 |
Віват кухар!!!
| І я сьогодні теж отримала подаруночок від Тані(Цукерочки)!Дуже дякую Танюша за подаруночок:-*!!!Фото трохи згодом,бракує часу...
|
|
| |
Улянка | Дата: Субота, 14/04/2012, 00:38 | Сообщение # 157 |
Віват кухар!!!
| Я сьогодні теж отримала подаруночок!!! Світланко, дуже дуже тобі дякую!!! Подаруночок чудовий!!!!!!!!!!!!
s
|
|
| |
Ira | Дата: Субота, 14/04/2012, 02:22 | Сообщение # 158 |
найкращі кондитери
| Дівчатка вітаю вас усіх!!!! Такі класнючі у всіх подаруночки ото вже настрій і направду святковий
|
|
| |
Леся | Дата: Субота, 14/04/2012, 08:29 | Сообщение # 159 |
найкращі кондитери
| Наталю,Удянко!!!Вітаю!!!
|
|
| |
stina | Дата: Субота, 14/04/2012, 10:52 | Сообщение # 160 |
Віват кухар!!!
| Улянко вітаю з подарунком.
Мене звати Людмила!
|
|
| |
Улянка | Дата: Субота, 14/04/2012, 11:54 | Сообщение # 161 |
Віват кухар!!!
| Улянка, дякую дівчата!!! Я теж всіх вітаю з подаруночками і бажаю всім гарного святкового настрою!!!
s
|
|
| |
цукеро4ка | Дата: Субота, 14/04/2012, 15:19 | Сообщение # 162 |
Віват кухар!!!
| І я получила свій подарунок.masik.гарно дякую.
Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище Я Таня
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Субота, 14/04/2012, 16:38 | Сообщение # 163 |
найкращі кондитери
| Дівчата всіх вітаю з подарунками!!!! Людо радію що подарунок сподобався! А я зрозуміла що вишивка тобі подобається от і вирішила...
|
|
| |
оксанка | Дата: Неділя, 15/04/2012, 13:28 | Сообщение # 164 |
найкращі кондитери
| Улянко, Таню вітаю з подаруночками!!!!!!!!!! Вже всі здається отримали подаруночки???
|
|
| |
Дана | Дата: Неділя, 15/04/2012, 20:34 | Сообщение # 165 |
кулінар
| Дівчата, вітаю всіх з подарунками!!!!!!!!!! Думаю, що всі радіють так як я. Дякую тим, хто організував цю забавку, в якій я беру перший раз участь, святковий і чудовий настрій того варті.
|
|
| |