Обмін подарунками
|
|
Таньчик | Дата: Понеділок, 17/10/2011, 20:06 | Сообщение # 181 |
шеф-повар
Статус: Offline
| ой то було минулого року, а цього року буде? Хотілось би!!!!!!!!!!!!!!!!!
[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Понеділок, 17/10/2011, 22:05 | Сообщение # 182 |
найкращі кондитери
| Quote (Таньчик) Хотілось би!!!!!!!!!!!!!!!!! скоро будуть зимові свята, Миколая, от і приєднаєшся
|
|
| |
оксанка | Дата: Понеділок, 17/10/2011, 22:39 | Сообщение # 183 |
найкращі кондитери
| Quote (Таньчик) а цього року буде? так так пора нам щось подумати...Ірусю, як ти готова... приймати пропозиції
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 18/10/2011, 18:50 | Сообщение # 184 |
адмін
| Quote (оксанка) .Ірусю, як ти готова... приймати пропозиції я за!!!Але цього разу я пропоную комусь іншому зайнятися розподілом адресів.Я цим займалася вже два рази,більше нехочу.Прошу комусь відгукнутися,хто візьме на себе роль зібрати всі адреси(тих хто хоче прийняти участь в новій грі)і розприділити між собою. Нас багато,а я одна і все на себе брати мені забагато.Повірте я невсесильна!
|
|
| |
Pavluk | Дата: Вівторок, 18/10/2011, 20:42 | Сообщение # 185 |
шеф-повар
| Я також за, обома руками!!! Це так цікаво, та постійна інтрига!!!
|
|
| |
оксанка | Дата: Вівторок, 18/10/2011, 22:51 | Сообщение # 186 |
найкращі кондитери
| Quote (ir71) я одна і все на себе брати мені забагато В тебе то дуууууууууууууууууже файно вийшло...ініхтобез подарунка не залишився!!!!!!!!!!
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 19/10/2011, 11:46 | Сообщение # 187 |
адмін
| Quote (оксанка) .ініхтобез подарунка не залишився!!!!!!! Думаю що якщо наприклад будеш розприділяти ти то теж ніхто без подарунка не залишиться. Нас тепер багато,повно нових дівчат,я не встигаю все на сайті поправити,а ще повісити на себе подарунки то для мене забагато. Прошу комусь проявити ініціативу і відгукнутися хто займеться цією грою
|
|
| |
Ксюша | Дата: Середа, 19/10/2011, 15:54 | Сообщение # 188 |
найкращі кондитери
| Я теж не проти ,якщо роз"ясните як то я можу допомогти,в організації.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
оксанка | Дата: Середа, 19/10/2011, 19:00 | Сообщение # 189 |
найкращі кондитери
| ir71, Ірусь дякую за довіру, але в нас є дівчатка посерйозніші за мене Quote (Ксюша) роз"ясните як то я можу допомогти якщо мені пам’ять не зраджує, то постараюся тобі пояснити. Наша Іруся так дбає за нас, що запропонувала нам створити собі свято...і ми до свята Миколая робили одна одній подарунки ( ну так на помірковану суму)і висилали. Для цього ми до неї в оп писали всі (хто приймав участь) свої адреси до певного часу. Потім вона сідала вдома, пила кавусю, і напевне методом жеребкування нас парувала по двоє , і ми знали тільки кому ми маємо відіслати подарунок, а хто нам( мені наприклад) то ніхто того не знав...і короче виходив несподіваний сюрприз і надзвичайно приємний...Дівчата може я що забула то поправте мене...
|
|
| |
Pavluk | Дата: Середа, 19/10/2011, 19:06 | Сообщение # 190 |
шеф-повар
| оксанка, дуже добре все пояснила. Ніхто з тих дівчат хто приймав участь у забавці не залишився без сюрпризу, хороший настрій був забезпечений!!! П.С. якщо бажаючих взяти на себе відповідальність не буде, можу попробувати зайнятися грою, звичайно якщо дівчата не проти.
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 19/10/2011, 20:20 | Сообщение # 191 |
адмін
| Ксюшо,дуже прошу тебе не ображатися,але я б хотіла щоб цю гру на себе взяла котрась зі дівчат,яка тут вже давно.просто чисто з розумних міркувань.Тобі треба ще трохи нас всіх вивчити,щоб потім знати хто є хто.
Quote (Pavluk) кщо бажаючих взяти на себе відповідальність не буде, можу попробувати зайнятися грою дорога наша Таня,думаю що всі будуть ЗА!!!!!
Давай організовуй,а я поможу,якщо щось буде не так.Відкривай нову тему у цьому розділі і пропонуй гру.Хай записуються всі хто хоче прийняти участь з подарунками
|
|
| |
Pavluk | Дата: Середа, 19/10/2011, 20:56 | Сообщение # 192 |
шеф-повар
| ir71, дякую за довіру. Я ж тебе питаннями закидаю, як шось не розумітиму
|
|
| |
Ксюша | Дата: Середа, 19/10/2011, 21:29 | Сообщение # 193 |
найкращі кондитери
| ir71, Quote прошу тебе не ображатися Та я зовсім не ображаюсь,просто може щось буде потрібно то можу бути в нагоді
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
|
|