В гості до Ірини
 Косметика для волосся - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Косметика для волосся
olesiaДата: Вівторок, 17/12/2024, 21:50 | Сообщение # 1
набираюсь досвіду
Статус: Offline
Всім привіт! Як тільки настала зима, я помітила що у мене значно погіршився стан волосся, воно стало сухим та тьмяним. Хочу знайти хороший професійний шампунь, який поверне волоссю блиск та м'якість. Порадьте варіанти, та магазин, де його можна придбати.

lydmula8888Дата: Вівторок, 17/12/2024, 21:53 | Сообщение # 2
нова людина
Не тільки в тебе така проблема, моє волосся з настанням холодів потребує додаткового догляду, і я нарешті знайшла для себе потрібний шампунь, який мені в цьому допомагає. Можу підказати, в якому магазині його замовляю.

olesiaДата: Вівторок, 17/12/2024, 21:56 | Сообщение # 3
набираюсь досвіду
Я зазвичай користуюсь звичайними шампунями з супермаркету, але я бачу по стану волосся, що вони не дуже мені підходять. Дуже цікаво, який саме шампунь ти купуєш собі? Також буду вдячна, якщо на магазин залишиш посилання.

lydmula8888Дата: Вівторок, 17/12/2024, 22:06 | Сообщение # 4
нова людина
Моїм фаворитом є шампунь відновлюючий для пошкодженого волосся Vitael Restructuring Shampoo який завжди замовляю в інтернет-магазині Zaya де тільки косметика для волосся https://zaya.ua/ по вигідним цінам. Це професійний очищуючий засіб для реконструкції ламкого, сухого та пошкодженого волосся.

Продукт створений на основі активного комплексу амінокислот, кератину і мінеральних солей, він відновлює і зміцнює волосяне волокно зсередини. Препарат робить пасма неймовірно м'якими, блискучими та значно полегшує процес розчісування. Купувати можна різні об'єми шампуню. 

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2025