Шукаю рецепти ......
| |
Ira | Дата: Середа, 23/03/2011, 12:48 | Сообщение # 16 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| оксанка,може підійдуть ось такіпрості кексики в 1 стакані кип,ятку розчинити 1 стакан цукру. Додати 2-3ст лож. какао,всипати 2 стакани муки 1ч лож. розпушувача,0,5ч лож. солі. Добре все вимішати, можна додати потерте яблуко та подрібнені горішки.
|
|
| |
Рося | Дата: Середа, 27/04/2011, 17:47 | Сообщение # 17 |
Гурман
Группа: Своя людина
Сообщений: 107
Статус: Offline
| Зоряна9810, зайди сюда: http://www.smachno.ua/dir/restaurants/restnews/8187.html ,рецепт такого тіста під морозивом я знаю. Якщо потрібно то напишу.
Сообщение отредактировал Рося - Середа, 27/04/2011, 17:52 |
|
| |
Рося | Дата: Середа, 27/04/2011, 18:17 | Сообщение # 18 |
Гурман
Группа: Своя людина
Сообщений: 107
Статус: Offline
| Здобні мисочки
Тісто: 200г муки, 300г цукру-пудри, 6 яєць сироп: 2ст.л цукру, 5ст.л води
Збити яйця з 2/3 цукру. Постійно добавити муку поки тісто не стане однорідним і пишним. Для сиропу розчинити у воді цукор і, помішуючи, гріти на помірному вогні поки не загусне. Постійно збиваючи змішати тісто з сиропом. Змазати бритванку і виливати по ложці тісто так, щоб вийшов тонкий блінчик. Розігріти добре духовку і випікати при темп. 180-200гр близько 5хв. Знімаючи блінчики зразу ж ще в гарячих піднімати краї ( щоб не пекло пальці користуватись рушничком).Вони вистигають і тверднуть. А можна завертати ріжком і начиняти збитими вершками. Також смачно!
|
|
| |
цукеро4ка | Дата: П`ятниця, 13/05/2011, 17:29 | Сообщение # 19 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline
| Помадка на торт шоколадна 2ст.л.какао. 2ст.л.води. 50гр.цукру. 50гр.масла. чуть-чуть горілки або коняка.Умене виходить не матова.
Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище Я Таня
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: П`ятниця, 19/08/2011, 22:06 | Сообщение # 20 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Пхалі: Ботва з буряка-0.5 -1 кг припустити в окропі та злити воду Цибуля-3 головки Горіхи грецькі-1 стакан Оцет-1-2 ст.лож. кінза-1 маленкий пучок Трохи перця гіркого Хмелі-сунелі - пів чайной ложки, соль, коріандр - на кончике ножа. Часник - 4-5 зубчика Сіль Ботву,цибулю ,зелень,часник та горіхи змільчити в блендері або м"ясорубці.Добавити оцет,спеції,сіль.Все змішати.Дуже смачна страва.
Ще є гарна начинка до пирогів:
Ботва Зелена цибуля Кінза Петрушка Зелень мілко порізати ,добавити 300 гр бринзи,посолити поперчити
|
|
| |
Pocя | Дата: П`ятниця, 30/09/2011, 18:08 | Сообщение # 21 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
| Йогуртовий крем для торта
желатин - 20 г цукор - 200 г йогурт - 550 г лимонний сік - 1 / 2 склянки вершки - 400 мл Спосіб приготування Желатин замочити в теплій воді, віджати і дати повністю розчинитися( краще взяти швидкорозчинний і розчинити у гарячій воді) Після цього змішати йогурт з цукор і лимонним соком. Потім ввести желатин. Окремо збити вершки і потім ввести в масу. Гарненько перемішати і поставити в холодильник. Йогуртовий крем для торта готовий.
Сообщение отредактировал Pocя - П`ятниця, 30/09/2011, 20:57 |
|
| |
kcюшka | Дата: Субота, 15/10/2011, 14:39 | Сообщение # 22 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| "Шампіньйони з сюрпризом" Нам потрібно: 1морквина, 2цибулини, 500гр. великих шампіньйонів, 3солодкі перці(бажано різних кольорів), 1яйце, 100гр. твердого сиру, по200гр.мясного фаршу та білого хліба, 0,5ст. молока, 3 зубчики часнику, курячий бульйон, рослинне масло, сіль, спеції. Приготування: До фаршу добавити потерті 1цибулю та часник, розмочений в молоці хліб, яйце, спеції. Гриби помити, відділити шапочки від ніжок, натерти шапочки сіллю та спеціями. З фаршу зробити невеликі котлетки (по величині гриба) обжарити їх на олії (не сильно, бодійдуть в духовці) і поставити в шляпку гриба. Перець, ніжки грибів, цибулину, моркву нарізати кубиками, викласти на дно форми, посолити та полити бульйоном, олією, присипати спеціями. Зверху викласти гриби, запікати в духовці приблизно 30хв. за 10хв. до кінця посипати тертим сиром.
|
|
| |
канарка | Дата: Субота, 22/10/2011, 22:23 | Сообщение # 23 |
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 76
Статус: Offline
| Виноградне вино! Ми вино робимо таким способом: виноград миємо, скидаємо в посуду велику і товкачем( такий як для бульби але великий, спеціально зробили для вина) товчемо разом з гілкою, так порціями товчемо весь виноград. Тоді зсипаємо у 40літрові каструлі(можна і в іншу посуду) просто у нас дуже багато винограду, і ми вже з роками запаслися посудою) накриваємо марлею або білою тканиною і так залишаємо щоб бродило на тиждень. Потім проціджуємо через прес, якщо немаєте то через тканину, зливаємо у скляні бутлі, не до самого верху. В півлітру соку винограду додаємо літру цукру і ставимо на вогонь щоб розтопився цукор, вливаємо в бутлю. Кількість цукру залежить від винограду, якщо кисліший то додаєте більше його. На шийку бутлі натагаємо одноразову гумову білу рукавичку , завязуємо до шийки, на кінчиках двох" пальчиків "проколюємо голкою дірочки і залишаємо в спокої для бродіння. Процес бробіння буде видно коли рукавичка буде надуватися, а коли вона впаде значить вино готове. Робиться все просто тільки писанини багато. Пробуйте на здоров'!!!!!!!!
|
|
| |
Ira | Дата: Понеділок, 07/11/2011, 19:27 | Сообщение # 24 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Підлива з сердечок. Сердечка мию чищу від плівок, ріжу навпіл і тушкую на пательні під кришкою на малому вогні додаючи трохи води і олійки. Так до напівготовності сердечок, тоді туди даю порізану цибульку іпотерту морквину, додаю трохи масла чи іншого жиру , приправляю різними травками (це на смак) і дальше тушкую. Коли сердечка готові доливаю сметану(можна наполовину з томатним соусом) доводжу до кипіння і все. Я муку не даю , але думаю коли додати страшного небуде просто смак трохи зміниться.
|
|
| |
Оленка14 | Дата: Вівторок, 29/11/2011, 21:41 | Сообщение # 25 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 526
Статус: Offline
| Кручена фасоля на зиму 1 середню голову(прибл.8кг)відварити в 12літрів води до повної готовності.Мясо вийняти, а юшкою залити 14 півлітрових банок фасолі і варити до готовності.Посолити, поперчити і в кінці кинути подрібнене мясо (голова , вуха, шкіра через мясорубку) Розложити по банках і стерилізувати в автоклаві 0,5л банки 2 години. В духовці 6годин. Роблю вже багато років так, але мої корективи: Після того як витягну голову, бульон вимірюю банкою і даю на 1 літру бульону 1 літру фасолі. Но фасоля має бути сьогорічна. Тоді в банці більше фасолі, менше юшки. Якщо любите щоб було більше юшки то тоді як описано в рецепті. Фасоля неварена.
|
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 19/12/2011, 23:26 | Сообщение # 26 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| масляний бісквіт 150гр-маргарин 1ст-цукор 2шт-яйця 1.5ст-борошна 3ч.л-розпушувача 1/4ст-молоко. ванілін Маргарин збити з цукром .. додавати по одному яйця взбиваючи.Добавити борошно, розпушувач перемішати .. додати молоко, ванілін .. Перемішати міксером. Вилити у форму .. випікати при 180гр ..
Додай чуть менше борошна а те місце додай мелених горіхів
|
|
| |
Наталонька | Дата: Вівторок, 20/12/2011, 01:30 | Сообщение # 27 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
| Бісквіт 6 великих яєць (розділити на білки і жовтки) 1 ст.цукру 1 ст.ложка води 1 ст.ложка лимонного соку 200 г волоських горіхів (змолоти) 100 г подрібненого печива Марія 1 ч. ложка порошку до печива
Разємна форма для тортів-26 см
Послідовність роботи як для бисквіту.
|
|
| |
Леся | Дата: Вівторок, 17/01/2012, 15:35 | Сообщение # 28 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Я варила не довго так як шампіньйони
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 17/01/2012, 16:05 | Сообщение # 29 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Pocя) Що мені зробити смачненьке з гливами? Я роблю смажаницю,тобто.Соломкою нарізати,пожарити до випарування вологи та води.Змішати з пожареною цибулькою.Окремо пережарити борошно зі сметаною.Все зєднати і трохи протушити.Смакота і головне що запах такий ніби білі варяться
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Вівторок, 17/01/2012, 16:15 | Сообщение # 30 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (ir71) Quote (Pocя) Що мені зробити смачненьке з гливами?
Я роблю смажаницю,тобто.Соломкою нарізати,пожарити до випарування вологи та води.Змішати з пожареною цибулькою.Окремо пережарити борошно зі сметаною.Все зєднати і трохи протушити.Смакота і головне що запах такий ніби білі варяться оооо!!! а я завжди дивлюся на гливи в магазинні і незнаю що з ними робити! Дякую дівчата за підказки!!!
|
|
| |
|