В гості до Ірини
 Шукаю рецепти ...... - Сторінка 2 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Шукаю рецепти ......
IraДата: Середа, 23/03/2011, 12:48 | Сообщение # 16
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
оксанка,може підійдуть ось такіпрості кексики
в 1 стакані кип,ятку розчинити 1 стакан цукру.
Додати 2-3ст лож. какао,всипати 2 стакани муки 1ч лож. розпушувача,0,5ч лож. солі.
Добре все вимішати, можна додати потерте яблуко та подрібнені горішки.


 
РосяДата: Середа, 27/04/2011, 17:47 | Сообщение # 17
Гурман
Группа: Своя людина
Сообщений: 107
Статус: Offline
Зоряна9810, зайди сюда: http://www.smachno.ua/dir/restaurants/restnews/8187.html ,рецепт такого тіста під морозивом я знаю. Якщо потрібно то напишу.



Сообщение отредактировал Рося - Середа, 27/04/2011, 17:52
 
РосяДата: Середа, 27/04/2011, 18:17 | Сообщение # 18
Гурман
Группа: Своя людина
Сообщений: 107
Статус: Offline
Здобні мисочки

Тісто:
200г муки, 300г цукру-пудри, 6 яєць
сироп:
2ст.л цукру, 5ст.л води

Збити яйця з 2/3 цукру. Постійно добавити муку поки тісто не стане однорідним і пишним. Для сиропу розчинити у воді цукор і, помішуючи, гріти на помірному вогні поки не загусне. Постійно збиваючи змішати тісто з сиропом. Змазати бритванку і виливати по ложці тісто так, щоб вийшов тонкий блінчик. Розігріти добре духовку і випікати при темп. 180-200гр близько 5хв. Знімаючи блінчики зразу ж ще в гарячих піднімати краї ( щоб не пекло пальці користуватись рушничком).Вони вистигають і тверднуть. А можна завертати ріжком і начиняти збитими вершками. Також смачно!


 
цукеро4каДата: П`ятниця, 13/05/2011, 17:29 | Сообщение # 19
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline
Помадка на торт шоколадна
2ст.л.какао.
2ст.л.води.
50гр.цукру.
50гр.масла.
чуть-чуть горілки або коняка.Умене виходить не матова. wink


Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище

Я Таня

 
Яринка-1Дата: П`ятниця, 19/08/2011, 22:06 | Сообщение # 20
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Пхалі:

Ботва з буряка-0.5 -1 кг припустити в окропі та злити воду
Цибуля-3 головки
Горіхи грецькі-1 стакан
Оцет-1-2 ст.лож.
кінза-1 маленкий пучок
Трохи перця гіркого
Хмелі-сунелі - пів чайной ложки, соль, коріандр - на кончике ножа.
Часник - 4-5 зубчика
Сіль
Ботву,цибулю ,зелень,часник та горіхи змільчити в блендері або м"ясорубці.Добавити оцет,спеції,сіль.Все змішати.Дуже смачна страва.

Ще є гарна начинка до пирогів:

Ботва
Зелена цибуля
Кінза
Петрушка
Зелень мілко порізати ,добавити 300 гр бринзи,посолити поперчити
 
PocяДата: П`ятниця, 30/09/2011, 18:08 | Сообщение # 21
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Йогуртовий крем для торта

желатин - 20 г
цукор - 200 г
йогурт - 550 г
лимонний сік - 1 / 2 склянки
вершки - 400 мл
Спосіб приготування
Желатин замочити в теплій воді, віджати і дати повністю розчинитися( краще взяти швидкорозчинний і розчинити у гарячій воді)
Після цього змішати йогурт з цукор і лимонним соком. Потім ввести желатин.
Окремо збити вершки і потім ввести в масу. Гарненько перемішати і поставити в холодильник.
Йогуртовий крем для торта готовий.




Сообщение отредактировал Pocя - П`ятниця, 30/09/2011, 20:57
 
kcюшkaДата: Субота, 15/10/2011, 14:39 | Сообщение # 22
kcюшka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
"Шампіньйони з сюрпризом"
Нам потрібно: 1морквина, 2цибулини, 500гр. великих шампіньйонів, 3солодкі перці(бажано різних кольорів), 1яйце, 100гр. твердого сиру, по200гр.мясного фаршу та білого хліба, 0,5ст. молока, 3 зубчики часнику, курячий бульйон, рослинне масло, сіль, спеції.
Приготування:
До фаршу добавити потерті 1цибулю та часник, розмочений в молоці хліб, яйце, спеції. Гриби помити, відділити шапочки від ніжок, натерти шапочки сіллю та спеціями. З фаршу зробити невеликі котлетки (по величині гриба) обжарити їх на олії (не сильно, бодійдуть в духовці) і поставити в шляпку гриба. Перець, ніжки грибів, цибулину, моркву нарізати кубиками, викласти на дно форми, посолити та полити бульйоном, олією, присипати спеціями. Зверху викласти гриби, запікати в духовці приблизно 30хв. за 10хв. до кінця посипати тертим сиром.


 
канаркаДата: Субота, 22/10/2011, 22:23 | Сообщение # 23
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 76
Статус: Offline
Виноградне вино!
Ми вино робимо таким способом: виноград миємо, скидаємо в посуду велику і товкачем( такий як для бульби але великий, спеціально зробили для вина) товчемо разом з гілкою, так порціями товчемо весь виноград. Тоді зсипаємо у 40літрові каструлі(можна і в іншу посуду) просто у нас дуже багато винограду, і ми вже з роками запаслися посудою) накриваємо марлею або білою тканиною і так залишаємо щоб бродило на тиждень. Потім проціджуємо через прес, якщо немаєте то через тканину, зливаємо у скляні бутлі, не до самого верху. В півлітру соку винограду додаємо літру цукру і ставимо на вогонь щоб розтопився цукор, вливаємо в бутлю. Кількість цукру залежить від винограду, якщо кисліший то додаєте більше його. На шийку бутлі натагаємо одноразову гумову білу рукавичку , завязуємо до шийки, на кінчиках двох" пальчиків "проколюємо голкою дірочки і залишаємо в спокої для бродіння. Процес бробіння буде видно коли рукавичка буде надуватися, а коли вона впаде значить вино готове. Робиться все просто тільки писанини багато. Пробуйте на здоров'!!!!!!!!
 
IraДата: Понеділок, 07/11/2011, 19:27 | Сообщение # 24
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Підлива з сердечок.
Сердечка мию чищу від плівок, ріжу навпіл і тушкую на пательні під кришкою на малому вогні додаючи трохи води і олійки.
Так до напівготовності сердечок, тоді туди даю порізану цибульку іпотерту морквину, додаю трохи масла чи іншого жиру , приправляю різними травками (це на смак) і дальше тушкую. Коли сердечка готові доливаю сметану(можна наполовину з томатним соусом) доводжу до кипіння і все. Я муку не даю , але думаю коли додати страшного небуде просто смак трохи зміниться.


 
Оленка14Дата: Вівторок, 29/11/2011, 21:41 | Сообщение # 25
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 526
Статус: Offline
Кручена фасоля на зиму
1 середню голову(прибл.8кг)відварити в 12літрів води до повної готовності.Мясо вийняти, а юшкою залити 14 півлітрових банок фасолі і варити до готовності.Посолити, поперчити і в кінці кинути подрібнене мясо (голова , вуха, шкіра через мясорубку) Розложити по банках і стерилізувати в автоклаві 0,5л банки 2 години. В духовці 6годин.
Роблю вже багато років так, але мої корективи: Після того як витягну голову, бульон вимірюю банкою і даю на 1 літру бульону 1 літру фасолі. Но фасоля має бути сьогорічна. Тоді в банці більше фасолі, менше юшки. Якщо любите щоб було більше юшки то тоді як описано в рецепті. Фасоля неварена.
 
ir71Дата: Понеділок, 19/12/2011, 23:26 | Сообщение # 26
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
масляний бісквіт
150гр-маргарин
1ст-цукор
2шт-яйця
1.5ст-борошна
3ч.л-розпушувача
1/4ст-молоко.
ванілін
Маргарин збити з цукром .. додавати по одному яйця взбиваючи.Добавити борошно, розпушувач перемішати .. додати молоко, ванілін .. Перемішати міксером.
Вилити у форму .. випікати при 180гр ..

Додай чуть менше борошна а те місце додай мелених горіхів


 
НаталонькаДата: Вівторок, 20/12/2011, 01:30 | Сообщение # 27
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
Бісквіт
6 великих яєць (розділити на білки і жовтки)
1 ст.цукру
1 ст.ложка води
1 ст.ложка лимонного соку
200 г волоських горіхів (змолоти)
100 г подрібненого печива Марія
1 ч. ложка порошку до печива

Разємна форма для тортів-26 см

Послідовність роботи як для бисквіту.
 
ЛесяДата: Вівторок, 17/01/2012, 15:35 | Сообщение # 28
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Я варила не довго так як шампіньйони

 
ir71Дата: Вівторок, 17/01/2012, 16:05 | Сообщение # 29
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Pocя)
Що мені зробити смачненьке з гливами?

Я роблю смажаницю,тобто.Соломкою нарізати,пожарити до випарування вологи та води.Змішати з пожареною цибулькою.Окремо пережарити борошно зі сметаною.Все зєднати і трохи протушити.Смакота і головне що запах такий ніби білі варяться


 
Зоряна9810Дата: Вівторок, 17/01/2012, 16:15 | Сообщение # 30
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (ir71)
Quote (Pocя)
Що мені зробити смачненьке з гливами?

Я роблю смажаницю,тобто.Соломкою нарізати,пожарити до випарування вологи та води.Змішати з пожареною цибулькою.Окремо пережарити борошно зі сметаною.Все зєднати і трохи протушити.Смакота і головне що запах такий ніби білі варяться

оооо!!! а я завжди дивлюся на гливи в магазинні і незнаю що з ними робити!
Дякую дівчата за підказки!!!


 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024