|
Які художні книги порадите?
|
|
| e0085282 | Дата: Четвер, 20/03/2025, 09:06 | Сообщение # 1 |
нова людина
Статус: Offline
| Хочу почитати щось цікаве, можливо, новий український роман або світовий бестселер. Люблю художню літературу з глибоким змістом, цікавими героями та несподіваними сюжетами. Де знайти великий вибір якісних книг?
|
| |
| |
| huzepihuh57 | Дата: Четвер, 20/03/2025, 09:12 | Сообщение # 2 |
нова людина
| Якщо тобі подобаються художні книги, то залітай сюди - https://knigolove.ua/book/khudozhnia-literatura ! Це справжній рай для книголюбів – тут є сучасні романи, класика, перекладні бестселери та українські новинки. Я теж обожнюю читати, і саме тут знайшла багато крутих книг, які залишили після себе приємні враження. До того ж, книги оформлені якісно, а замовлення приходять дуже швидко. Якщо шукаєш щось нове для читання – радимо заглянути, точно знайдеш щось для себе!
|
| |
| |
| Busichka | Дата: П`ятниця, 11/04/2025, 13:38 | Сообщение # 3 |
|
кулінар
| Нещодавно нашла для себя справжній скарб — сайт https://knigoland.com.ua/biznes-literatura , відділ с бізнес-літературою просто вразив! Замовила одразу кілька книг, які давно були в моєму списку: "Багатий тато, бідний тато" і "Сила звички". Ціни приємні, доставка оперативна, а книги — у відмінному стані. Дуже зручно, що на сайті все гарно структуровано, є описи та відгуки. Тепер тільки тут буду замовляти бізнес-літературу. Рекомендую всім, хто любить читати і розвиватися!
|
| |
| |
| abramovskiji578 | Дата: Понеділок, 11/08/2025, 19:39 | Сообщение # 4 |
|
нова людина
| Якщо любиш художню літературу з глибоким змістом і яскравими персонажами, то раджу звернути увагу на кілька перевірених джерел 📚✨ 1. Онлайн-книгарні:
- Yakaboo – найбільший вибір українських та світових авторів, є як паперові, так і електронні книги.
- Книгарня “Є” – багато сучасної української прози, перекладів і світових бестселерів.
- Наш Формат – більше нон-фікшн, але є й сильна художня література.
- naperelomi.com.ua – цікавий асортимент від незалежних авторів і видавництв, часто те, що не знайдеш у великих мережах.
2. Електронні платформи:
- Google Play Books або Apple Books – зручно, якщо читаєш з телефона або планшета.
- Kindle Store – величезний вибір світової літератури англійською, українські книги теж з’являються все частіше.
3. Бібліотеки з онлайн-доступом:
- Yakaboo Library або MEGOGO Books – можна оформити підписку й читати безліч книг.
А ти хочеш новинку 2025 року чи вже перевірену класику з глибоким сенсом? Можу підібрати топ-5 саме під твій смак.
|
| |
| |