Все про подарунки
|
|
Леся | Дата: Четвер, 08/03/2012, 18:22 | Сообщение # 61 |
найкращі кондитери
Статус: Offline
| Quote (Pocя) Вау!!!!! Яка цікава орхідея! Красотіще!!! А я яка рада!!!!!!!!!!!Аж сереце вискакує з грудей!!!!!!!!!!!!!!Буде з ким розмовляти ранками.Я до своїх орхілей розмовляю,хвалю їх за їхню крау!!!І вони мене радують своїм цвітінням
|
|
| |
Дана | Дата: Четвер, 08/03/2012, 19:31 | Сообщение # 62 |
кулінар
| Лесю, орхідея на всі сто, я теж зі своїми квітами розмовляю, вони мене заспокоюють.
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 08/03/2012, 21:55 | Сообщение # 63 |
адмін
| Quote (Леся) .Я до своїх орхілей розмовляю Ось прочитала і відразу собі уявила,як ти з ними розмовляєш.Класно!Дуже гарна співрозмовниця,і я б з такою побалакала
Мені приїхала з Польші від мужа-німецька кавуся,нові хатні тапочки,пляшечка бренді,коробка цукерок.Тішуся,як дитина.Вже по стаканчику за здоров"я жіночок,вдули
Quote (Леся) Аж сьогодні я зрозуміла,про що говорила наша Іруся, що непамятає коли востаннє відпочивала. Добре тобі,я за тебе радію!!!!!!Я нині не відпочивала,знову взяла на завтра торти.То ж пекла,перемазувала і прикрашала :o
|
|
| |
Леся | Дата: Четвер, 08/03/2012, 22:04 | Сообщение # 64 |
найкращі кондитери
| Quote (ir71) !Я нині не відпочивала,знову взяла на завтра торти.То ж пекла,перемазувала і прикрашала  У мене 8 березня не відбулося Та я відпочивала лишень першу половину дня,а зараз трошки тут,і на кухні теж пекла і перемазувала. Вітаю тебе з подаруночком Іринко!!! Ще трошки посиджу і йду досвятковувати.будемо шампусік пити . По бокальчику вина вже теж вдули ще скоріше.
|
|
| |
|
оксанка | Дата: Четвер, 08/03/2012, 23:59 | Сообщение # 66 |
найкращі кондитери
| Леся, дуууууууууууууууже гарна орхідея,!!!ще б пак,для гарної жіночки,гарні квіточки!!!!
|
|
| |
Ксюша | Дата: П`ятниця, 09/03/2012, 01:41 | Сообщение # 67 |
найкращі кондитери
| Леся, красива орхідея,а я вже получила подарунок напередодні а сьогодні дочка тюльпани подарила а чоловік кілограм клубніки ВСІХ ВІТАЮ З ПОДАРУНОЧКАМИ
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Леся | Дата: П`ятниця, 09/03/2012, 09:48 | Сообщение # 68 |
найкращі кондитери
| kcюшka, Ксюша, Дякую дівчата.ітаю вас з подаруночками. Ксюша, Де це твій чоловік клубнічку знайшов,бо мій шукав(любимо з шампанським)і не знайшов.
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: П`ятниця, 09/03/2012, 12:36 | Сообщение # 69 |
найкращі кондитери
| Леся, твоя орхідея безподобна!!!! Quote (kcюшka) Радостііііііііііііі - як у малої дитини це дійсно , ніби скромний букет , але зажди приємно! Quote (Ксюша) чоловік кілограм клубніки смачний вийшов подарунок. Quote (Леся) бо мій шукав(любимо з шампанським)і не знайшов. в нас в супермаркеті ВАМ вже можна купити...
|
|
| |
Леся | Дата: П`ятниця, 09/03/2012, 13:53 | Сообщение # 70 |
найкращі кондитери
| Quote (Зоряна9810) нас в супермаркеті ВАМ вже можна купити У нас невелике місто.З великих маркетів лишень Метро,Арсен,Велмарт,Сільпо і Вопаки.То напевно він у мене так шукав погано.
|
|
| |
|
Ксюша | Дата: П`ятниця, 09/03/2012, 19:36 | Сообщение # 72 |
найкращі кондитери
| Леся, в Дрогобичі в Сільпо 60гривень за кілограм,бо сама на касі розплачувалась,бо у мене карта знижки,а чоловік то пакував,бо не люблю складати ,мені проще розраховуватись
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
masik | Дата: Субота, 10/03/2012, 00:55 | Сообщение # 73 |
шеф-повар
| Ой дівчатонька вітаю з такими класними подарунками, а ми сьогодні тільки їздили за ними ,бо вчора цілий день святкували.Хотіла я міксера з чашею, а доця йогуртницю замовила.Обійшли всі фокстроти, шоки та єльдорадо і не було такого як хотіла(вирішила , що краще через інтернет замовлю ).Купив мені чоловік вагу електронну.....і завів на суші.
|
|
| |
Мусік | Дата: Понеділок, 03/09/2012, 20:52 | Сообщение # 74 |
дегустатор
| А у нас не вийшло цього року так грандіозно відсвяткувати 8 березня як завжди. Квіти звичайно були, але більше нічого не міг чоловік організувати поскільки я якраз була у роддомі. Так вийшло, що я чоловікові напередодні 8 березня подарувала донечку! Думаю наступного року відсвяткуємо на повну. От, а у квітні у мене було день народження то чоловік подарував орхідею))))))) А недавно, на Марії подарував планшет (ну це так щоб я ноутбук не займала коли він дома))))))))))))))))))))))))) От такі у мене подарунки впродовж року! Ну квіти, цукерки і шампанське на річницю одруження і просто без поводу я не рахую))))))))))) Такий у мене чоловік!!! Він ще до весілля мене квітами балував. Майже з кожного побачення приходила з то з розочкою, то з лілією. ОТ, ПОХВАЛИЛАСЯ)))))))))))
Сообщение отредактировал Мусік - Понеділок, 03/09/2012, 20:56 |
|
| |
Таньчик | Дата: Вівторок, 04/09/2012, 14:42 | Сообщение # 75 |
шеф-повар
| Мусік, молодець у тебе чоловік! побільше б таких
[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
|
|
| |