Ваш кошик з продуктами?
|
|
Ксюша | Дата: Понеділок, 07/12/2015, 21:42 | Сообщение # 31 |
найкращі кондитери
Статус: Offline
| Леся, так я з тобою згідна у нас зараз дрогобицька колбаса 170гривень за кілограм,у такому фірмовому магазинчику.а так на базарі 120-140за кіло.краще за ті гроші мяска купити
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Леся | Дата: Понеділок, 07/12/2015, 22:22 | Сообщение # 32 |
найкращі кондитери
| Цитата Ксюша ( ) 120-140за кіло.краще за ті гроші мяска купити 100 процентів,нині дала чоловіку 200 грн то приніс печінку,два бедра індиика і куряче філе,ще й здачу приніс ,то там хоч є з чого готувати і є що їсти
|
|
| |
оксанка | Дата: Вівторок, 08/12/2015, 22:49 | Сообщение # 33 |
найкращі кондитери
| Я взагалі в шоці від тих цін...лоток яєць "державних" 75 грн,+ пачка масла 18, +батон от і 100 грн як корова язиком злизала. Але ми теж на їді не дуже економимо, комуналку вчасно заплачу і тоді все на унітаз працюємо. Якщо щось комусь купити знімаю з кредитки, потім віддаю. Маємо село і що...і нічого лиш наробимося, одна картопля вродила, капуста. Ну так з овочами влітку трохи легше,але куди там, як порахувати що тратимо щоб заїхати в те село...то все їмо втричі в золоті купане. Готую почергово все що з картоплею, макарони,гречка. Різні каші не для моїх. Вирощуємо індокачки,кури ... то трохи вирубуємо на зиму,то тим користуємо. Але то все невигідно, буду з мамою говорити переводимо село чисто на дачу, і все.Нема ні здоров’я,ні охоти до тої господарки. На базарі трохи щось підкуплю мясного і так господаримо. Одним словом неголодні,головне здоров’я. Але повернуся до цін ТО Я ТАКИ В ШОЦІ. ЩО БУДЕ ДАЛІ???? Причому ситуація критична у всіх сферах, добре в нас лиш можновладцям. ТАК БУЛО, Є І ДУМАЮ БУДЕ. Дуже не скиглю, бо немаю морального права, бо на вибори не ходила,за нікого не голосувала так що так мені і треба
|
|
| |
Ксюша | Дата: Середа, 09/12/2015, 21:19 | Сообщение # 34 |
найкращі кондитери
| оксанка, Цитата не ходила,за нікого не голосувала так що так мені і треба а що воно мінє ,для тих що ходили,як і так все куплено на роки вперед.я теж патріотка не ходила,я в принципі пішла пів 9 ще дільниці не готові ,гімн не співали,послала всіх і пішла на роботу
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |