В гості до Ірини
 Знайомство з вами - Сторінка 14 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Знайомство з вами
ЛенокДата: П`ятниця, 01/10/2010, 21:45 | Сообщение # 196
Ленок
нова людина
Статус: Offline
Доброго вечора всім! Мене звати Лєна! Мені 41 рік. Одружена, виховую двох синів 14 і 18 років. Проживаю в Хмельницькій області! Дуже приємно що натрапила на сайт, маю велику повагу до Ірини! Знаю з іншого сайту що це дуже гарна господиня, і рецепти файні!

оксанкаДата: П`ятниця, 01/10/2010, 22:55 | Сообщение # 197
оксанка
найкращі кондитери
Ленок, Раді вітати у нашій компанії,чекаємо на цікаві рецепти!!!!!!

Сообщение отредактировал оксанка - П`ятниця, 01/10/2010, 23:05

ir71Дата: Субота, 02/10/2010, 09:21 | Сообщение # 198
ir71
адмін
Ленок,дякую за гарні відгуки про мене. Лена,раді вітати тебе у нас на сайті.Вливайся у нашу компанію,ділися рецептами,порадами та досвідом.Ми раді всім!!!!

oxiДата: Неділя, 03/10/2010, 12:45 | Сообщение # 199
нова людина
Доброго дня всім форумчанкам! Звати мене Оксана. Мені дуже подобається цей сайт. Рецепти, які тут розміщені, надзвичайно цікаві та оригінальні. Я була б дуже рада приєднатися до вас та поділитися рецептами своїх улюблених страв. А якщо про себе, то мені 25 років, заміжня. На даний час перебуваю у декретній відпустці ( донечці Яринці 1 рочок ).

ir71Дата: Неділя, 03/10/2010, 13:41 | Сообщение # 200
ir71
адмін
Оксанко,добре що ти приєдналася до нас.Надіємося у майбутньому і ти поділишся з нами своїми рецептами,щось цікаве нам розкажеш і покажеш.Радо приймаємо тебе у наш колектив.
ЛАСКАВО ПРОСИМО!

TalochkaДата: Понеділок, 18/10/2010, 15:55 | Сообщение # 201
Talochka
шеф-повар
Доброго дня усім шановним форумчанкам! Мене звати Наталя. Живу в м.Луцьку. Мені 34 роки, заміжня, але діток ще не маю. Цілком випадково потрапила на ваш сайт, і захотілося лишитись з вами, бо відразу відчула доброзичливу та гостинну атмосферу. Я уже не перший рік (хоча й не надто активно wink ) відвідую різні кулінарні форуми, і дуже приємно, що з'явився такий гарний україномовний кулінарний сайт. smile За це особлива подяка господині Ірині!
Сподіваюся, що приймете мене у свою гостину, а я буду також по можливості ділитися своїми кулінарними витворами. smile

"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя

нeмаєтакоїДата: Понеділок, 18/10/2010, 16:13 | Сообщение # 202

Talochka, Наталя! Дуже приємно познайомитися. Приєднуйся до нас, раді спілкуванню з тобою.

ir71Дата: Понеділок, 18/10/2010, 16:51 | Сообщение # 203
ir71
адмін
Наталочко,ЛАСКАВО ПРОСИМО,до нас у компанію

наталкаДата: Четвер, 28/10/2010, 20:28 | Сообщение # 204
нова людина
Привіт мене звати Наталя. Я живу в Калуші. Мені 46 років. Заміжня і маю доньку якій 23 роки. Щодня заходжу на сайт ,бо мені дуже подобаються рецепти викладені тут. За талантом пані Ірини спостерігаю давно. Дуже дякую усім дівчатам за чудові рецепти.

оксанкаДата: П`ятниця, 29/10/2010, 17:04 | Сообщение # 205
оксанка
найкращі кондитери
oxi, наталка, Не буду оригінальна!!! Раді вітати ,дільтіся рецептами!!!

ЛянаДата: Понеділок, 01/11/2010, 01:45 | Сообщение # 206
Ляна
нова людина
Доброї ночі всім!!! Мене звати Ляна.Мені 32 роки.Заміжня, виховую 4 дітей - троє донечок і синочка.Зараз у декретній відпустці. На ваш сайт натрапила випадково і він мені одразу дуже сподобався.Цікаві рецепти та ще й українською мовою.
Хотілося б навчитися чогось нового, бо тут зібралися справжні професіонали кулінарної справи.Велике спасибі всім господиням і господинькам!!!

ir71Дата: Понеділок, 01/11/2010, 15:20 | Сообщение # 207
ir71
адмін
Quote (Ляна)
тут зібралися справжні професіонали кулінарної справи

Ляно,ласкаво просимо до нас.Думаю ти не менш хороша господинька,бо біля 4-х дітей хоч не хоч а всього навчишся,життя заставе.Так що приєднуйся до спілкування,буде цікаво з нами і нам з тобою!

OksenyaДата: Середа, 17/11/2010, 15:28 | Сообщение # 208
Oksenya
нова людина
Доброго дня всім! Мене звати Оксана, родом я зі Львівщини, але вже 11 років живу у Москві (одружилась тут). Маю донечку Маргаритку 3.8 років. Вже місяць не працюю - займаюсь сім"єю. А за освітою - філолог-фольклорист, закінчила Київський національний університет ім. Шевченка. Рецептами Ірини захоплювалась на Дрімфуді. Ви - надзвичайна!!!!! Нині випадково знайшла Ваш сайт. І пропала на весь день. Тут так цікаво, стільки чудових рецептів!!!! Ірино, Ви маєте талант від Бога до творення такої кулінарної краси. Щиро Вами захоплююсь і хочу вчитись у Вас.

ir71Дата: Середа, 17/11/2010, 16:36 | Сообщение # 209
ir71
адмін
Оксано,дуже добре що ти до нас приєдналася і надзвичайно приємно за позитивні відгуки в мою адресу
Дякую і приєднуйся,спілкуйся,ділися рецептами та порадами,питай що не ясно.У нас тут чудова компанія,гарні господині,поможуть ,підскажуть,порадять.
Ласкаво просимо!!!!!

нeмаєтакоїДата: Середа, 17/11/2010, 16:56 | Сообщение # 210

Ляна, Oksenya, Раді Вам. Приєднуйтеся до нас!!!

Пошук:

Copyright MyCorp © 2026