|
Знайомство з вами
|
|
| Antalia | Дата: Середа, 16/03/2011, 17:44 | Сообщение # 286 |
|
ніхто
Статус: Offline
| Quote (Людмила) Можна мені до Вас? Можна, можна!!!
|
| |
| |
| Pavluk | Дата: Середа, 16/03/2011, 18:23 | Сообщение # 287 |
|
шеф-повар
| Людмила, не можна, а треба
|
| |
| |
| ir71 | Дата: Середа, 16/03/2011, 18:27 | Сообщение # 288 |
адмін
| Quote (Людмила) Можна мені до Вас? Так ви вже тут!!!А решта залежить від вас.Ми раді всім.Приєднуйтеся до спілкування і вам тут не буде скучно
|
| |
| |
|
| Мaряшкa | Дата: Вівторок, 22/03/2011, 16:18 | Сообщение # 290 |
|
нова людина
| Доброго всім дня!!! Мене звати Мар"яна. Живу у Львівській області. Досить часто читаю форум, готую по знайдених тут рецептах. Правда спілкуватись не дуже маю багато часу. Тому швидше за все буду пасивним користувачем сайту. Чи приймете мене до Вас?
Сообщение отредактировал Маряшка - Вівторок, 22/03/2011, 16:18 |
| |
| |
| ir71 | Дата: Вівторок, 22/03/2011, 16:35 | Сообщение # 291 |
адмін
| Quote (Маряшка) Тому швидше за все буду пасивним користувачем сайту. Пасивних у нас ціле море!!!!Ми хочемо активних і хочемо спілкування.Маряно,вибачай,але у нас не бібліотека онлайн!!!
|
| |
| |
| Antalia | Дата: Вівторок, 22/03/2011, 21:14 | Сообщение # 292 |
|
ніхто
| Quote (Маряшка) Досить часто читаю Маряна, ну тоді я не розумію чому ти хочеш бути пасивною якщо в тебе є час сидіти на форумі ...І чому ми маємо ділитись з тобою рецептами, а ти ні? Ця привичка в тебе, напевно ще зі школи...списувати...
Сообщение отредактировал Antalia - Середа, 23/03/2011, 00:23 |
| |
| |
| Мaряшкa | Дата: Середа, 23/03/2011, 10:34 | Сообщение # 293 |
|
нова людина
| Щось не розумію чому у Вас зразу такий не доброзичливий тон? Просто я сижу в інеті тільки на роботі і то коли нема начальства. А я не списувала ніколи, тому коли не знаєте всієї ситуації не варто зразу людей відлякувати від Вашого сайту. Звичайно як буде можливість писати, одразу писатиму...
|
| |
| |
| Talochka | Дата: Середа, 23/03/2011, 11:35 | Сообщение # 294 |
шеф-повар
| Мар'яно, не хочеться, щоб у тебе склалось таке враження про атмосферу на форумі. Навпаки я можу завірити тебе, що і господиня сайту, і всі дівчата дуже гостинні і завжди раді бачити нових гостей. Просто ми стараємось заохочувати новачків до активності. Будь-ласка, не бійся писати. Якщо можливо у тебе ще немає власних рецептів, якими б ти могла поділитись з нами, то принаймні пиши, якщо щось готуватимеш за рецептами, які знайшла тут на форумі. (Навіть якщо щось не вдалося, то дівчата відразу тобі постараються допомогти і з'ясувати причину невдачі. ) Так що, будь-ласка, не "відлякуйся", а активно приєднуйся!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
| |
| |
| ir71 | Дата: Середа, 23/03/2011, 11:48 | Сообщение # 295 |
адмін
| Talochka, Наталю,дякую що так гарно і зрозуміло пояснила все новенькій дівчині.Все чітко і ясно!Quote (Маряшка) Просто я сижу в інеті тільки на роботі і то коли нема начальства Я не хочу тут створювати дискусій на цю тему.Але ми всі чимось зайняті,всі мають роботу і сім"і,та для того щоб сайт був цікавим для нас,дівчата час знаходять.Отже Маряно працюй,спілкуйся і буде тобі тут цікаво.
|
| |
| |
|
| Леся | Дата: Середа, 23/03/2011, 14:03 | Сообщение # 297 |
найкращі кондитери
| Мaряшкa, маруся-я, Ми раді новим людям. По натурі творчих і тих що люблять щось придумувати. Ну і звичайно ділитися своїми таємницями. Ми ж для цього тут зібралися.Щоб порадити,підсказати, допомогти.
|
| |
| |
| оксанка | Дата: Середа, 23/03/2011, 15:26 | Сообщение # 298 |
найкращі кондитери
| маруся-я, Раді вітати на сайті!!! Quote (Мaряшкa) А я не списувала ніколи, тому коли не знаєте всієї ситуації не варто зразу людей відлякувати від Вашого сайту Так не треба казати, Ти ще толком думаю зі всім не ознайомилася, а вже кажеш що Тебе відлякуюють. Щось не віє тут щирістю... і за рано робити такі висновки
|
| |
| |
| Зоряна9810 | Дата: Середа, 23/03/2011, 16:19 | Сообщение # 299 |
найкращі кондитери
| маруся-я, А чому маруся, якщо ти Маряна??? (любопитна я Варвара...)
Сообщение отредактировал Зоряна9810 - Середа, 23/03/2011, 16:21 |
| |
| |
| Наталонька | Дата: Середа, 23/03/2011, 17:24 | Сообщение # 300 |
|
шеф-повар
| маруся-я, Вітаємо на сайті, тут тебе чекає тепле спілкування, цікаві рецепти, і поради від професіоналів своєї справи таі від аматорів.
|
| |
| |