|
Знайомство з вами
|
|
| Зоряна9810 | Дата: Понеділок, 27/08/2012, 10:16 | Сообщение # 601 |
найкращі кондитери
Статус: Offline
| Привіт Маряна. Раді вітати на форумі. Тут ти почерпнеш багато цікавого, але Quote (marsya) Люблю готувати і радо поділюся з часом своїми рецептами. ці слова треба виконувати Ми любимо активник форумчанок!!!
|
| |
| |
| marsya | Дата: Понеділок, 27/08/2012, 10:33 | Сообщение # 602 |
нова людина
| Буду старатись
|
| |
| |
| Леся | Дата: Понеділок, 27/08/2012, 10:47 | Сообщение # 603 |
найкращі кондитери
| Привіт землячко!!!!!!!!!!!!!!Вітаємо у нашій родині!!!Quote (marsya) Люблю готувати і радо поділюся з часом своїми рецептами. З нетерпінням чекаємо на нові рецепти.Тут дуже кльово,будеш активна і загрузнеш тут надовго
|
| |
| |
| Pavluk | Дата: Понеділок, 27/08/2012, 10:53 | Сообщение # 604 |
|
шеф-повар
| marsya, вітаю в нашому дружньому колі. Думаю тобі тут сподобається!!!!!!!!!!!
|
| |
| |
| оксанка | Дата: Понеділок, 27/08/2012, 13:47 | Сообщение # 605 |
найкращі кондитери
| marsya, Раді вітати!!!! Quote (marsya) Люблю готувати і радо поділюся з часом своїми рецептами. так,так це саме головне у нас...
|
| |
| |
| marsya | Дата: Понеділок, 27/08/2012, 15:15 | Сообщение # 606 |
нова людина
| Привіт всім!Підкажіть чому я не можу користуватися сайтом (читати рецепти). Наперед вдячна за відповідь.
|
| |
| |
| Леся | Дата: Понеділок, 27/08/2012, 18:47 | Сообщение # 607 |
найкращі кондитери
| Quote (marsya) Підкажіть чому я не можу користуватися сайтом (читати рецепти). Наперед вдячна за відповідь. Тому що просто зареєструватися на сайті замало,спочатку треба поділитися своїм досвідом.Люди приходять,списують рецепти і більше не показуються.Потрібно бути активним користувачем щоб бачити всі теми
|
| |
| |
| Ксюша | Дата: Понеділок, 27/08/2012, 20:16 | Сообщение # 608 |
найкращі кондитери
| marsya, раді побачити нову господиньку ,в нас щоб відкрились рецепти і все що цікавить потрібно самій всім ділитись,чим більше будеш активна,тим швидше тобі щось відкриється
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
| |
| |
| Мусік | Дата: Середа, 29/08/2012, 21:53 | Сообщение # 609 |
|
дегустатор
| Усім привіт! Мене звати Марія, можна і Марійка. Мені 24 роки, я з Бережан (Тернопільська область). Заміжня, виховую донечку Веронічку, їй скоро пів рочку. За професією я медсестра, а також вчитель хімії та біології. Але ще не працювала по жодній професії, бо після закінчення ТНПУ пішла у декрет. Люблю вишивати, а від недавна пекти всяку смакоту і ще багато чого люблю. Захотіла спекти доні торт на пів рочку і почала шукати прикрашання тортів із мастіки, так і потрапила сюди, думаю що надовго, бо знайшла тут багато чого цікавого. Надіюся у майбутньому поділюсь і своїми "шедеврами".
Сообщение отредактировал Мусік - Середа, 29/08/2012, 22:40 |
| |
| |
| оксанка | Дата: Середа, 29/08/2012, 23:30 | Сообщение # 610 |
найкращі кондитери
| Quote (Мусік) бо знайшла тут багато чого цікавого. раді вітати ...так тут дуууууууууууууууууже цікаво Quote (Мусік) Надіюся у майбутньому поділюсь і своїми "шедеврами". сподіваємося на активне спілкування!!!
|
| |
| |
| ir71 | Дата: Четвер, 30/08/2012, 09:26 | Сообщение # 611 |
адмін
| Марічко,ласкаво просимо до нас у колектив.Для тебе поки що закрито багато тем,бо ти новачок.Але при активному спілкуванні все побачиш.треба ділитися рецептами,порадами,активно підтритувати спілкування і дуже скоро влиєшся у нашу родину,навчишся пекти та прикрашати тортики
|
| |
| |
| Мусік | Дата: Четвер, 30/08/2012, 11:46 | Сообщение # 612 |
|
дегустатор
| Дякую за теплий прийом! В мене запитання. А рецепти повинні бути свої, чи можна ділитись рецептами які я колись знайшла в інтернеті, чи хтось зі мною поділився, але вже не один раз випробувала цей рецепт?
|
| |
| |
| Poetka | Дата: Четвер, 30/08/2012, 12:23 | Сообщение # 613 |
шеф-повар
| Любими рецептами,навіть з нету і тобою випробувані і ще бажано з фото.... Раді вітати Марічко,буть активна, бо дівчата тут кльовезні і все поможуть....
Я ОЛЯ!
|
| |
| |
| Зоряна9810 | Дата: Четвер, 30/08/2012, 12:27 | Сообщение # 614 |
найкращі кондитери
| Quote (Мусік) А рецепти повинні бути свої, чи можна ділитись рецептами які я колись знайшла в інтернеті, чи хтось зі мною поділився, але вже не один раз випробувала цей рецепт? рецепти можуть бути любі, але випробувані і бажано з фото,!!
|
| |
| |
| ir71 | Дата: Четвер, 30/08/2012, 12:34 | Сообщение # 615 |
адмін
| Quote (Мусік) А рецепти повинні бути свої тільки прошу інтернет весь не копіювати.Рецепт має бути випробований і як підтверження того -твоє фото.
|
| |
| |