|
Знайомство з вами
|
|
| ir71 | Дата: Субота, 03/11/2012, 09:44 | Сообщение # 646 |
адмін
Статус: Offline
| Quote (галюсік) Сподіваюсь Ви поставитесь до мене з розумінням та підтримаєте Галинко,ласкаво просимо!!!Бачу ти вже багато перечитала і мабуть ознайомилася з правилами.Найперше що нам потрібно,щоб ти не сиділа тихенько а спілкувалася на різні теми,ділилася тим що знаєш,питала те що цікавить.І тоді і ми будемо відкриті до тебе.Зараз ти ще не бачиш багато тем,але якщо будеш активна то поступово тобі все відкриється.І головне не бійся писати,все колись починається вперше!
Quote (галюсік) Чекаю на приємне спілкування з форумчанами. А ми як чекаємо!!!І будемо раді поповненню у нашій форумській родині.
|
| |
| |
| Pavluk | Дата: Субота, 03/11/2012, 12:27 | Сообщение # 647 |
|
шеф-повар
| галюсік, ласкаво просимо Ми завжди раді новим знайомствам. Я впевнена, що тут ти знайдеш багато цікавого, а згодом і нових друзів
|
| |
| |
| Ксюша | Дата: Субота, 03/11/2012, 13:04 | Сообщение # 648 |
найкращі кондитери
| галюсік, раді новим форумчанам ,так що приєднуйся ,і все в тебе вийде
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
| |
| |
| оксанка | Дата: Субота, 03/11/2012, 15:29 | Сообщение # 649 |
найкращі кондитери
| галюсік раді вітати!!!! на рахунок щирого спілкування, Тобі вже сказали так що вперед
|
| |
| |
| наталя | Дата: Неділя, 04/11/2012, 03:51 | Сообщение # 650 |
кулінар
| Привіт усім . мене звати Наталя.Мені 24 роки і виховую маленьку принцесу Діану(2р). я зі Львова.вже давно заходжу на ваш сайт і любуюся вашими роботами.люблю експериментувати на кухні.
|
| |
| |
| Pavluk | Дата: Неділя, 04/11/2012, 12:52 | Сообщение # 651 |
|
шеф-повар
| наталя, вітаю в нашому дружному колі!!!
|
| |
| |
| галюсік | Дата: Неділя, 04/11/2012, 23:48 | Сообщение # 652 |
нова людина
| Дуже дякую за теплий прийом Буду дуже рада спілкуватися з усіма по мірі можливостей.
|
| |
| |
| оксанка | Дата: Понеділок, 05/11/2012, 00:10 | Сообщение # 653 |
найкращі кондитери
| наталя, раді вітати у нашій компанії!!!
|
| |
| |
| наталя | Дата: Вівторок, 06/11/2012, 02:24 | Сообщение # 654 |
кулінар
| дуже дякую
|
| |
| |
| Ксюша | Дата: Вівторок, 06/11/2012, 12:02 | Сообщение # 655 |
найкращі кондитери
| наталя, приєднуйся ,у нас тут класно і не дивись що тут профі,генерали і шефкухарі.Такі імена ти получиш тут на форумі за спілкування.Я теж як перший раз сюди прийшла,то подумала що я тут роблю серед таких великих шефів,але з часом зрозуміла що за активність на форумі получаєш і повара і шефповара.Так що ми раді вітати,
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
| |
| |
| галюсік | Дата: Вівторок, 06/11/2012, 21:30 | Сообщение # 656 |
нова людина
| Дівчата, прошу у вас поради! З випічкою у мене все гаразд, але щодо прикрашання - багато запитань. У мене немає ніяких інструментів для роботи з мастикою, чи можу я поки що без нічого(за вийнятком підручних засобів), попробувати прикрасити свій торт. Подобаються квіткові мотиви. Дуже вже кортить крім ваших витворів побачити і свій. З чого варто почати? Також хотіла б поділитися рецептами тортів, які полюбляє смакувати моя сім"я, де їх розміщувати? Буду рада почути будь-які ваші настанови....
|
| |
| |
| ir71 | Дата: Вівторок, 06/11/2012, 21:38 | Сообщение # 657 |
адмін
| галюсік, прохання читати заголовки чи назви тем,а тоді задавати питання.Це питання зовсім не в тему.Для тебе ще закрито багато тем,тому неси своє питання у тему про торти тиць
|
| |
| |
| наталя | Дата: Середа, 07/11/2012, 03:04 | Сообщение # 658 |
кулінар
| ксюша. я вже замітала,що тут класно .я ніяк не можу відірватися від форму.я тільки з'явиться якась хвилинка вільна,то я вже тут
|
| |
| |
| Ксюша | Дата: Середа, 07/11/2012, 10:14 | Сообщение # 659 |
найкращі кондитери
| галюсік,є тема балакаємо про все ,там можна говорити на різні теми,тут тема знайомство,є теми поради та рекомендації,а свої рецепти всі можуть виставляти у відповідну тему,а квітки можна робити підручними засобами. Зараз получу ,пале я більше не буду що не в тему пишу.
|
| |
| |
| Ira | Дата: Середа, 07/11/2012, 23:15 | Сообщение # 660 |
|
найкращі кондитери
| галюсік, при віт!!!!! :privetstvie-167:Ласкаво просимо в нашу компанію
|
| |
| |