Знайомство з вами
|
|
нeмаєтакої | Дата: П`ятниця, 07/05/2010, 14:42 | Сообщение # 61 |
| Яночко ми дуже раді що зайшла до нас, і розказала про себе. Думаємо що на дальше ти будеш з нами ділитися своїми враженнями і звичайно рецептами. Приєднуйся до нашої маленької але доброзичливої і дружньої компанії. Будемо раді спілкуванню з тобою.
|
|
| |
Зеенфельдер | Дата: П`ятниця, 07/05/2010, 14:53 | Сообщение # 62 |
набираюсь досвіду
Статус: Offline
| Дякую! На жаль я не маю змоги фотографувати свої страви, але сподіваюсь це скоро зміниться. А рецептами з задоволенням поділюсь.
Мене звати Яна
|
|
| |
Наталія | Дата: П`ятниця, 07/05/2010, 15:28 | Сообщение # 63 |
Віват кухар!!!
| Раді знайомству, тут дійсно класно!!!
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 07/05/2010, 16:06 | Сообщение # 64 |
адмін
| У нас нові люди і я від того радію!Яна це просто чудово що ти приєдналася і написала нам про себе.Ми радо приймемо тебе до нашої компанії. Quote (Зеенфельдер) На жаль я не маю змоги фотографувати свої страви, але сподіваюсь це скоро зміниться. Фото це не головне.Рецепти можна виставляти і без фото.Заходь спілкуйся,питайся що неясно,ділися рецептами,враженнями.Ми всі тут рівні по правах.
|
|
| |
мамця | Дата: П`ятниця, 07/05/2010, 16:43 | Сообщение # 65 |
шеф-повар
| Яна як класно, що ти приєдналась до нас.Тут так цікаво,що я заходжу сюди по пару раз на день,мій чоловік вже починає ревнувати мене до дівчат.Каже"що і хвилини не можеш витримати без дівчат"
Оксана Я.
|
|
| |
marjna | Дата: П`ятниця, 07/05/2010, 17:04 | Сообщение # 66 |
дегустатор
| Яно,як добре що ти з нами.Я не маю можливості часто заходити,але повір господиня сайту і дівчата тут дуже привітні,з ними цікаво спілкуватися.Можна багато чого навчитися,тут підскажуть і порадять,головне не встидатися,писати.
Життя прекрасне!
|
|
| |
Зеенфельдер | Дата: П`ятниця, 07/05/2010, 19:01 | Сообщение # 67 |
набираюсь досвіду
| Дівчата, дякую всім за привітання, навіть не сподівалася на таку до себе увагу. Якщо чесно, то раніше я тільки рецепти переглядала на інших сайтах, а спілкуватися на форумах чомусь бажання не виникало. А до вас чомусь відразу написала...
Мене звати Яна
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 07/05/2010, 19:18 | Сообщение # 68 |
адмін
| Quote (Зеенфельдер) а спілкуватися на форумах чомусь бажання не виникало. А до вас чомусь відразу написала... Яно,треба пробувати все і повір спілкуваня придає життю іншого відтінку.Тобі буде цікаво щось почути нове,цікаво прочитати про відгук на рецепти,про помилки у рецепті.Так ти багато чому навчишся і ще нам підскажеш.Тому підєднуйся до спілкування!
|
|
| |
Лесуня | Дата: Неділя, 09/05/2010, 00:30 | Сообщение # 69 |
нова людина
| Привіт всім! Мене звати Леся, 31 рік, одружена, діток поки немає... Живемо у Львові, працюю в бухгалтерії. Іра, це Мар"янкіна Леся )))))Завдяки цьому чудовому сайту просто полюбила....готувати, колись я це терпіти не могла. На жаль, рецептиками поки ділитись не можу, я тільки вчуся у вас всіх))
|
|
| |
Antalia | Дата: Неділя, 09/05/2010, 00:52 | Сообщение # 70 |
ніхто
| Молодець, Леся що розповіла про себе і за те, що приєдналась до нас. У нас є Наталя, вона також працює в бухгалтерії. Леся, тобі буде цікаво з нами. Дівчата у нас дуже привітні. Я сама тільки прийшла 13 квітня, а здається ніби дівчат знаю вже дуже давно.Головне, все що хочеш знати, питайся. І ми тобі завжди допоможемо.
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 09/05/2010, 10:13 | Сообщение # 71 |
адмін
| Quote (Лесуня) Іра, це Мар"янкіна Леся )))) Привіт Леся. Я догадалася,коли ти зарегіструвалася.Я рада що ти відразу почала зі спілкування.А то у нас на сайті є дівчата які ще у січні зарегіструвалися,а говорити і писати не хочуть,чомусь мовчать .Думаю що тобі сподобається у нас на сайті.Ми тут всі дружні,з гарними рецептами і масою позитивних емоцій.Спілкування буде корисним.Пиши,питай,ділися враженням,ділися тим що приготовила.А ми тебе завжди підтримаємо.
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Неділя, 09/05/2010, 19:31 | Сообщение # 72 |
| Леся привіт. Рада знайомству з тобою. Впевнена тобі тут сподобається.
|
|
| |
мамця | Дата: Понеділок, 10/05/2010, 12:30 | Сообщение # 73 |
шеф-повар
| Привіт Леся, я також дуже рада,що тут з'явилась ще одна цікава особистість, тут класно, ти не пожалієш,що прийшла до нас.
Оксана Я.
|
|
| |
stina | Дата: Четвер, 13/05/2010, 16:33 | Сообщение # 74 |
Віват кухар!!!
| Всім велике вітання! Мене звати Люда мені 30 років. Не працюю, виховую сина якому 9 років . Захоплююся вишивкою, люблю готувати , а завдяки чудовим рецептам Ірини полюбила щей пекти. Так що шановна пані Ірино велике вам спасибі! Ви всі добрі і гарні господині!
Мене звати Людмила!
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Четвер, 13/05/2010, 16:44 | Сообщение # 75 |
| stina, Раді знайомству з тобою, вдячні що приєдналася до нас. Спілкуйся і ділися своїми витворами.
|
|
| |