Знайомство з вами
|
|
Lapatulya | Дата: Неділя, 11/01/2015, 14:22 | Сообщение # 826 |
нова людина
Статус: Offline
| Привіт. Мене звати Марія, проживаю я у м. Львів, зараз у декретній відпустці, виховую двох малят, дуже полюбляю випічку, багато черпаю інформації від п. Ірини. Натрапила на форум декілька років тому,оскільки замовляла торт на ДН донечки, але тільки тепер зареєструвалася.
|
|
| |
Леся | Дата: Неділя, 11/01/2015, 14:45 | Сообщение # 827 |
найкращі кондитери
| Цитата 12558 ( ) Шукала рецепт "КВІТКА МАКУ а звідки ти знаєш про такий???
|
|
| |
оксанка | Дата: Неділя, 11/01/2015, 15:29 | Сообщение # 828 |
найкращі кондитери
| Цитата Зоряна9810 ( ) такий маленький мама клуб можна організувати... слушна думка мамусі вперед, а ми підтримаємо
|
|
| |
оксанка | Дата: Неділя, 11/01/2015, 15:41 | Сообщение # 829 |
найкращі кондитери
| Lapatulya, раді вітати на нашому сайті!!! Ти один зі щасливчиків,кому повезло смакувати шедеври Ірини
А ти що зараз проживаєш в США?
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 11/01/2015, 15:49 | Сообщение # 830 |
адмін
| Цитата Lapatulya ( ) Привіт. Мене звати Марія, рада вітати у нас на форумі! Цитата Lapatulya ( ) проживаю я у м. Львів а чому у профілі пише що в США?
Цитата Lapatulya ( ) оскільки замовляла торт на ДН донечки Цитата Lapatulya ( ) оскільки замовляла торт на ДН донечки приємно ,хоча направду не пригадую(багато клієнтів)
Дівчата, ласкаво прошу до нас.Але тут працють, спілкуються і з повагою відносяться одне до одного.
|
|
| |
юся | Дата: Неділя, 11/01/2015, 15:56 | Сообщение # 831 |
повар
| Цитата такий маленький мама клуб можна організува... :thumb:
Якщо план "А" не спрацював, у тебе є ще 33 букви, щоб спробувати.
Сообщение отредактировал юся - Неділя, 11/01/2015, 16:56 |
|
| |
12558 | Дата: Неділя, 11/01/2015, 16:19 | Сообщение # 832 |
нова людина
| Цитата Леся ( ) а звідки ти знаєш про такий??? Розмовляла зі знайомою,вона каже спечу на свята. Розмова була короткою, не встигла розпитати.Я на жаль звязку з нею не маю щоб спитати рецепт.Але дуже хочу його спекти.
|
|
| |
Lapatulya | Дата: Неділя, 11/01/2015, 17:39 | Сообщение # 833 |
нова людина
| Цитата ir71 ( ) а чому у профілі пише що в США? та то я не правильно вказала місцепроживання Цитата ir71 ( ) приємно ,хоча направду не пригадую(багато клієнтів) останні раз замовляли тортик для малого на ДН 19 грудня
|
|
| |
Леся | Дата: Неділя, 11/01/2015, 22:29 | Сообщение # 834 |
найкращі кондитери
| Може немаю права як адмін,але напишу. Це стосується нових дівчат. ЩОБ ПОБАЧИТИ МОРЕ РІЗНИХ РЕЦЕПТІВ І НЕ ТІЛЬКИ ТОРТІВ ЧИ ПЛЯЦКІВ ТРЕБА ПРАЦЮВАТИ ,ДІЛИТИСЯ ДОСВІДОМ.СПІЛКУВАТИСЯ І ТАК ДАЛІ.ЯКЩО ВИ ПРОСТО БУДЕТЕ РЕЄСТРУВАТИСЯ І СПИСУВАТИ РЕЦЕПТИ ТУТ НІХТО НА ДОВГО НЕ ЗАТРИМАЄТЬСЯ І ФОРУМУ ЯК ТАКОГО НЕ БУДЕ. дЯКУЮ ЗА УВАГУ. Можливо це комусь не приємно,то вибачте. Окремо у приват ми нічого і нікому не даємо.Можу продати.
|
|
| |
оксанка | Дата: Неділя, 11/01/2015, 22:32 | Сообщение # 835 |
найкращі кондитери
| Цитата 12558 ( ) Розмовляла зі знайомою,вона каже спечу на свята. Цитата 12558 ( ) Я на жаль звязку з нею не маю щоб спитати рецепт. цікаве розясненняа коли в чоловіка дн? якщо не секрет?
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Неділя, 11/01/2015, 22:38 | Сообщение # 836 |
найкращі кондитери
| Цитата 12558 ( ) Але дуже хочу його спекти. а що всесвітня мережа не видає такого рецепту?
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 11/01/2015, 22:43 | Сообщение # 837 |
адмін
| Цитата Lapatulya ( ) останні раз замовляли тортик для малого на ДН 19 грудня Так пригадую.Ви Марія!тортик був з тедіком. Дуже приємно що мої клієнти приєднуються до форуму
Цитата Леся ( ) Може немаю права як адмін,але напишу. Дуже дякую що чітко все пояснила.Я підтримую дівчат, які працють, діляться чимось самі.А ось так просто все роздавати ми не маємо права.Треба заслужити.
|
|
| |
Ira | Дата: Неділя, 11/01/2015, 23:01 | Сообщение # 838 |
найкращі кондитери
| Lapatulya, рада вітати у нашій компанії!!! Цитата 12558 ( ) Розмовляла зі знайомою,вона каже спечу на свята. Розмова була короткою, не встигла розпитати ну думаю тут вихід є і знайому можна знайти... а ми тут не для того щоб займатися просвітництвом і роздавати просто так те що напрацювали. Дівчата новенькі ми всім раді ,але працюйте будьте добрі і все побачите!!!!!!!
|
|
| |
оксанка | Дата: Понеділок, 12/01/2015, 00:08 | Сообщение # 839 |
найкращі кондитери
| Цитата Леся ( ) Може немаю права як адмін,але напишу. Це стосується нових дівчат. ЩОБ ПОБАЧИТИ МОРЕ РІЗНИХ РЕЦЕПТІВ І НЕ ТІЛЬКИ ТОРТІВ ЧИ ПЛЯЦКІВ ТРЕБА ПРАЦЮВАТИ ,ДІЛИТИСЯ ДОСВІДОМ.СПІЛКУВАТИСЯ І ТАК ДАЛІ.ЯКЩО ВИ ПРОСТО БУДЕТЕ РЕЄСТРУВАТИСЯ І СПИСУВАТИ РЕЦЕПТИ ТУТ НІХТО НА ДОВГО НЕ ЗАТРИМАЄТЬСЯ І ФОРУМУ ЯК ТАКОГО НЕ БУДЕ. дЯКУЮ ЗА УВАГУ. Можливо це комусь не приємно,то вибачте. Окремо у приват ми нічого і нікому не даємо.Можу продати. дуже слушно...знову модератор скаже що я не в темі...але Лесю зроби можливо таке оголошення, бо вже оскому наїдає таке розяснення...що в нас все напрацьовано тяжкою працею, і на сайті ніхто гроші не заробляє,як на інших сайтах:D
|
|
| |
rukodelka | Дата: Вівторок, 03/02/2015, 01:23 | Сообщение # 840 |
повар
| Привіт,Ірино,і всім форумчанам.Мене звати Оля і я новенька на вашому сайті.Вирішила приєднатися до вас,так як сайт дуже цікавий.Приймете мене в свою компанію? Я живу у м.Броди,Львівської обл.У мене троє діток.Донька вже майже доросла-їй скоро 13,а синочкам 3рочки і 6 міс.Давно захоплююсь випічкою.Оформляю і печу на замовлення тортики.З вашою допомогою хочу удосконалювати своє захоплення.Вашими тортами,та що там......ШЕДЕВРАМИ.......Я просто вражена,Ірино!Ви дуже молодчина,це талант. Також я захоплююсь малюванням,але я любитель.Розмальовую пляшки,бокали.....ну і таке різне. А також люблю готувати.Стараюся здивувати своїх рідних чимось смачненьким.Побачила у вас тут чимало рецептів-спробую. Обожнюю своїх діток.Живу заради них,все для них.
|
|
| |