Дата: Понеділок, 09/03/2015, 21:22 | Сообщение # 4669
найкращі кондитери
Статус: Offline
Ой дівчатка,яке тут поповнення!!!Багато тортиків від новеньких,це дуже добре що наша справа подобається і має нових шанувальників.Свої не ставлю бо всі повтори,нецікаво.Гарно всі постаралися,цікаві і красиві тортики,особливо мені припав з підсніжниками і зубчик,лиш чому він у спідничці?
Дата: Вівторок, 10/03/2015, 01:20 | Сообщение # 4670
повар
Ira, дякую,я й не подумала,що картинка))) юся, дуже гарненько.В першому мені дуже подобається поєднання кольорів.А другий ніжний-ніжний.Я теж цього тижня мала один плановий,другий терміновий і ще один терміновий собі придумала ,на голову....вирішила подрузі на 8 березня сюрприз зробити.Фото пізніше,бо ще з фотіка на комп не закинула.
Дата: Вівторок, 10/03/2015, 19:48 | Сообщение # 4671
найкращі кондитери
Дівчатка молдодці,всі тортики заслуговують уваги.Браво. Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Дата: Четвер, 12/03/2015, 14:56 | Сообщение # 4672
шеф-повар
Ксюша, зубчик супер! доречі у спідничці я ще не бачила...оригінально і гарно! юся, дуже гарні крокуси і підсніжники безподобні! і цей бірюзовий дуже гарно получився! молодець! vasylyska, гарненький тортик на хрестини, тільки би трішки меншим зробила хрестик з ланцюжком..., з короною дуже гарний і гарно вирівняний!, сумочка гарна, але основу під сумочкою дала би іншого кольору,або сумочку в кольорі...,бо зливається сумочка з основою...,паровозик гарненький...,все супер, якщо є бажання то з кожним тортом все буде краще і краще!!!
Дата: Четвер, 12/03/2015, 16:30 | Сообщение # 4673
адмін
Оленко, побачила твій торт в контакті і нестрималася побігла сюди тебе похвалити.Дуже витончена робота.Все так акуратно, чисто.Троянди і ця коробочка гарно псують одне одному, але..
треба трохи і критику використати.Диви цифри срібні, а браслет і колечко жовте,чому?Це ж не пасує срібло зі золотом на одному тортику.І ці рожеві коралики теж дуже зайві.Вони кидаються в очі і псують загальну картину.Моя порада -якби ти зробила срібне все то б не прогадала.Не ображайся , я теж не спец ,але прислухайся до моїх порад у наступній роботі
Дата: Четвер, 12/03/2015, 20:57 | Сообщение # 4674
найкращі кондитери
Дівчтаточка всі тортики дуже гарні і заслуговують на увагу..Одним словом всі молодці. Тепер відповім чого мій зубчик у спідничці,я бачила і у штанях і спідничці,але чогось спідничка більше припала до душі і зубчик був для молодої лікарки стоматолога.Ось з тих вибирала
Дата: Четвер, 12/03/2015, 21:13 | Сообщение # 4675
кулінар
Olena87, дякую за поради, обовязково візьмудо уваги. Тільки тортик з хрестиком - це для священника. Мені дуже содобались твої троянди, вони виглядають дуже реалістично.
Дата: П`ятниця, 13/03/2015, 10:25 | Сообщение # 4676
повар
Olena87, дуже гарно виконані роботи...троянди бездоганні...., знизу кришка дзеркалить....дуже гарно( а що це підложка?) І 25+25- класна ідея!!! Якщо план "А" не спрацював, у тебе є ще 33 букви, щоб спробувати.
Дата: П`ятниця, 13/03/2015, 11:12 | Сообщение # 4677
шеф-повар
ir71, дуже дякую за те що приділяєте увагу моїй роботі, Ваша думка завжди для мене дуже важлива!
розкажу чому я так зробила, "прикраси" робила в останню чергу і їх мало бути більше, тільки я не встигла зробити..., це ж шкатулка, то там можуть бути різні прикраси...але коли фоткала торт, то побачила що ті рожеві коралі зайві...,а з тими цифрами то капець...висипала бусинки з пакетика на серветку,посипала я ті "25"з обох сторін, я була впевнена що маю ще 1пакетик бусинок, всі використала на цифри, а більше нема...прийшлось знак "+" посипати білими бусинками...ось така історія...
vasylyska, вибачаюсь, я думала що то на хрестини..., тому так і написала що хрестик дуже масивний, а для священника то в сам раз! Дякую за комплімент! юся, дякую, так кришка вирізана з підложки.
Дата: П`ятниця, 13/03/2015, 19:36 | Сообщение # 4680
повар
rukodelka, мішок класний, але як на мене , щось трошки з пропорціями , я б зав"язочку зробила трішечки вище. А стриптизер - супер, так танцював, аж спотів... А торс , який....ммм. Подруга напевно у захваті))) Якщо план "А" не спрацював, у тебе є ще 33 букви, щоб спробувати.