В гості до Ірини
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 416 417 418 419 420 ... 425 426 »

Котлетки з цвітної капусти

Чудова,оригінальна закуска як до гарніру,так і до келішка горілочки,тобто як закуска на святковому столі.
1 головка цвіт.капусти
2яйця,2ст л майонезу,0.5ст кефіру
сіль.перець,муку(тісто має бути як на оладі)
1ч л розпушувача
зелень
Цвітну капусту розділити на найдрібніші суцвіття і обварити 3-4хв у підсоленій воді.Дати остинути.Нарізати соломкою цибулю,додати нарізаного кропу.Долити 2ст л майонезу,кефір,сіль,перець за смаком.Додати яйця,муку,розпушувач і добре все вимішати.Жарити на розігрітій олії до золотистого кольору з обидвох сторін.Смачні як і гарячі так і холодні.

Детальніше  Неділя | 17:39 |  Коментарів: (0)

Печенячко"ГУДЗИКИ"

 
 
200 гр муки
30 гр кукурузной муки
170 гр вершкового масла
50-60 гр пудри
ваниль
барвники
Замісити тісто,має бути гладеньке.Зкотуляти кульки і формуємо гудзики(я робила це з допомогою звичайного корка від бутилки).А потім підкрашуємо барвником.печемо 10-15хв при 200г.
Печенько пісочне на смак і розходиться митєво.

Детальніше  Неділя | 17:37 |  Коментарів: (0)

Жулєн в булочці

Нам потрібно:500гр пецериць,1 велика куряча грудка,2 цибулини,1 ст сметани,150 гр твердого сиру,булочки,сіль,перець,приправа до смаку
Порізати дрібно цибулю і трохи обсмажити на вершковому маслі,додати порізане куряче філе і все разом жарити до золотистого кольору
Печериці нарізати пластинками і теж обсмажити на маслі до повного випаровування води(соку з них)
Далі все змішати пецериці з цибулею і мясом добавити сметани і все добре протушити.Заправити перцем,сілю і приправами.
Підготувати булочки:вибрати серединку а залишити стінки булочки.Начиняємо булочки жулєном і добре посипаємо тертим сиром.
Тепер у духовку на 15-20хв
 
Ось наш жулєн готовий.Дуже гарно смакує з червоним вином

Детальніше  Неділя | 17:36 |  Коментарів: (0)

Десерт "Фантазія"

 
Нам потрібно:4 галаретки різних кольорів,100гр дом сиру(мякого),1 стак сметани,1 йогурт 150гр,ягоди різні або фрукти(що кому довподоби)
Приготуємо в різних тарілках галаретки і хай остигають.Води треба взяти менше на половину,ніж зазначено в інструкціїї до приготування.
в одну з галареток додаємо сир і добре вимішуємо,в іншу сметану і ягоди,в третю-йогурт і теж розмішати.І так як підскаже фантазія.
Ставимо в холодильник застигати почергово кожний шар.
 
 

Детальніше  Неділя | 17:33 |  Коментарів: (0)

Гречка з грибами в горшочку

На один горшочок:4ст л гречки,лавровий лист,1 морквина,1 цибуля,150гр печериць.1ч л солі,400гр води,перець,приправи до смаку,50гр масла,1ст л сметани.
У горшочок засипати гречку,порізати моркву,цибулину,додати підсмажені попередньо гриби.Залити водою і додати решта необхідних інградієнтів.
Поставити у холодну духовку,розігріти до 180 г і тушити до готовності(50-60хв)
Подавати можна зі сметаною

Детальніше  Неділя | 17:32 |  Коментарів: (0)
Вівторок, 08/10/2024, 03:03
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Жовтень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024