Складники:0.5кг печінки(у мене куряча)
300-400гр шпондеру(частина сала з мясними прослойками)
1 курячу грудку або 200гр свинного мяса(можна любого)
2 великих цибулини,1 суха булочка
2 варених яйця,2 сирих яйця,сіль.перець,приправи
Цибулю ріжимо великими кусками і жаримо на олії.коли цибуля змінить колір додаємо до неї печінку.все обсмажуємо 5-8хв
300-400гр шпондеру(частина сала з мясними прослойками)
1 курячу грудку або 200гр свинного мяса(можна любого)
2 великих цибулини,1 суха булочка
2 варених яйця,2 сирих яйця,сіль.перець,приправи
Цибулю ріжимо великими кусками і жаримо на олії.коли цибуля змінить колір додаємо до неї печінку.все обсмажуємо 5-8хв
Далі мелемо на мясорубці печінку,шпондер,варені яйця,булочку(попередньо замочити у молоці або воді,щоб змякла),два рази.До маси додаємо сирі яйця,приправи і добре вимішуємо.Викладаємо масу у застелену пергаметром бумагу і печемо до готовності(по краях буде золотистий)