2 листа лаваша 1 куряча грудка 1кг грибів(у мене підберезники) 1 цибулина Сир твердий Олія Сіль,перец.
Листи лаваша нарізати на квадрати. Гриби відварити у підсоленій воді,порізати на смужки і піджарити у розігрітій оліїї поки не випарується рідина. Цибулину також піджарити до золотистого кольору і додати до грибів. Сиру курячу грудку нарізати тоненькими смужками і піджарити у сильно розігрітій оліїї декілька секунд,постійно помішуючи(не довго!!!) Змішати гриби і м'ясо,посолити,поперчити,.вимішати.Можна додати зелень.Начинити цією масою налисники.Помістити їх у змащену маслом форму,побрискати зверху маслом і потерти твердий сир.
Запікати всю цю справу у розігрітій духовці(200гр)десь 30хв.Налисники стають хрумкими. Подавати до росолу або грибної юшки.Смачного!!!
|