750г м’якоті свинини 750г курячого філе 3ч л желатину 5 листочків лаврових 5зубців часнику Приправи,сіль,перець
М'ясо свинини нарізати пластинками і відбити,так само зробити з курячим філе. На дно прямокутної форми положити 3 листочка лаврушки.мясо ложити чергуючи шари і не доходячи до верху форми на 1-1.5см(щоб соки не витікали) Шари мяса посипати приправами і різаним часником та також між кожним шаром посипати по кілька кристаликів желатину.На верх покласти листя лаврове і закрити форму плотно фольгою.Запікати у духовці 1.5-2 год на невеликому вогні. Готове м'ясо дістати з форми,не знімаючи фольги,поставити під прес.Як вистигне відправити в холодильник для повного застигання.
|