Чудовий рецепт бисквіту для тортів.Користуюся ним вже давно,а ось тепер зробила фото і вирішила поділитися рецептом 4 білки 2 жовтки 130 гр.борошна 80 гр. +25 гр цукру 1.5 ч.л.порошку до печива 1/8ч.л.солі 90мл.молока/теплого,нагрітого до 30 "/ 65 мл. олії без запаху ваніль,цедра 1 лимона форма діаметром 24 см. Борошно,порошок просіяти і додати цукор(80гр.)сіль Жовтки,молоко,олію,ваніль,цедру збити міксером на великій швидкості до білої піни. З'єднати борошняну і жовткову суміші і добре перемішати лопаткою до однорідної маси. Білки збити з цукром(решта 25) до стійких піків. Додати 1 / 4 частину білків у жовткову-масляну суміш і аккуратно перемішати знизу вверх методом складання. Потім додати решту білків і перемішати таким же методом щоб отримати однорідну пухнасту бісквітну масу Випікати в добре нагрітій духовці при 160 гр 25-30 хвилин. Готовому бісквіту дати охолонути 2 жовтки ,що залишилися можна використати для приготування крему.
Рецепт зі elaizik.livejournal.com
|