1 великий баклажан 1 великий помідор 1 велика цибулина 1 морквина зубчик часнику кріп сіль 1. Баклажан порізати на кільця і викласти їх на деко , вистелене фольгою. Збризкати олією , посолити і поперчити. Запікати при 190 град 20 хвилин. 2. З помідора зняти шкуру і порізати кубиками , цибулю - півкільцями . 3. На гарячу пательню додати олію , прижарити зубчик часнику , потім покласти цибулю , і коли вона стане золотистою ,додати терту моркву,трохи потомити і додати помідори . Протушкувати , рідина повинна випаруватись наполовину , посолити і вимкнути .. 4.Можна додати свіжевичавлений зубчик часнику і зелень. 5.На кільця баклажана викладаємо помідорову суміш і ставимо охолоджуватись. Закуска гарно смакує саме холодною.
|