По наших рецептах
|
|
Ксюша | Дата: Неділя, 09/02/2014, 22:37 | Сообщение # 1351 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| verochka, так як ти пишеш в ОП що тобі слюнька котиться,то поділюсь з тобою рецептом пляцка Квітка маку,який я маю,не знаю чи про такий ти питаєш Біле тісто: 7 білків + 3/4 склянки цукру - збити до стійких піків, під ті ж обороти міксера - 2 ст. ложки оцту, обороти зменшити до мінімальних і додати 3 ст. ложки крохмалю, 3 ст. ложок борошна, 1 ч. ложка розпушувача. Жовте тісто: 7 жовтків, 4 ст. ложки цукру, 2 ст.ложки сметани, 1 ч. ложку, розпушувача, 4 ст. ложки борошна - все добре перемішати. складання: Вниз біле тісто, засипати маком (на два коржі - 100 г, перемолоти в блендері), зверху - посипати жовтим тістом.(можна потерти) Пекти два однакових коржі. Крем - 1/2 л збитих вершків.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Танюша | Дата: Четвер, 06/03/2014, 00:40 | Сообщение # 1352 |
Гурман
Группа: Відвідувач
Сообщений: 119
Статус: Offline
| хочу подякувати Ірі за рецепт торта Яблунева ніжність пекла на свята дуже сподобався рецепт торт вийшов дуже смачний
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 06/03/2014, 12:00 | Сообщение # 1353 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Цитата Танюша ( ) хочу подякувати Ірі за рецепт торта Яблунева ніжність На здоров"я!Цей тортик і в нас улюблений.Він не приторний і дуже мякий,тому всім до вподоби.
|
|
| |
Христік | Дата: Понеділок, 05/05/2014, 01:25 | Сообщение # 1354 |
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 25
Статус: Offline
| Хочу подякувати Яринці за рецепт смачної запіканки (http://myrecipe.at.ua/forum/2-9-3#9419). Єдине, що я змінила, це те що брала варену ковбасу та замість печериць дала червоний перець маринований.Результатом задоволена.Ось мій звіт:
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Понеділок, 05/05/2014, 12:32 | Сообщение # 1355 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Цитата Христік ( ) .Результатом задоволена.Ось мій звіт: на вигляд дуже смачно.думаю і смак не підвів.
|
|
| |
Ira | Дата: Понеділок, 12/05/2014, 14:00 | Сообщение # 1356 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| У мене був такий смачнючий пляцок за рецептом ншої Оксанки "Ейфорія" дякую!!!
|
|
| |
Ксюша | Дата: Субота, 24/05/2014, 20:21 | Сообщение # 1357 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| А я сьогодні пекла тістечка по рецепту Саші з кавою ,смачні але я люблю трошки солодші то трошки собі підсолодила більше,а так смак супер.Дякую за рецепт.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Саша | Дата: Субота, 24/05/2014, 23:04 | Сообщение # 1358 |
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 139
Статус: Offline
| Цитата Ксюша ( ) А я сьогодні пекла тістечка по рецепту Саші з кавою ,смачні але я люблю трошки солодші то трошки собі підсолодила більше,а так смак супер.Дякую за рецепт. Дякую!!! Мені так приємно. Та певно що кожен собі до смаку вже робить) Можна було би або в пудрі обкатати, або ще щось придумати. І я робила одні тонші а інші грубші, то грубші більш пухкіші і тонші хрусткіші. Хто які любить :da-38:І головне це домашнє пісочне печиво, а ще я мала білоруське какао, то воно мені нагадує за смаком шоколад, хоча на колір не є дуже темне.
Я - Марійка.
Сообщение отредактировал Саша - Субота, 24/05/2014, 23:05 |
|
| |
Леся | Дата: Середа, 04/06/2014, 09:18 | Сообщение # 1359 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| А я пекла пляцок "Полуничний поцілунок"Ось мій розрізик Скажу що мені сподобалося і що ні. Перше: гарно і скоро печуться коржі,мякенькі.Хоча спочатку як спекла думала що будуть дуже тонкі,але насправді досить таки нормальна товщина.Пекла строго по рецепту.Гарний вийшов розріз але... Друге:те що мені не сподобалося і тому я більше його не пектиму.або зі своїми поправками.Полуничний прошарок не тримається крему.Ну і смачний,але в порівнянні з ніжністю чи ще іншими не такий вже він АХ.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Середа, 04/06/2014, 17:21 | Сообщение # 1360 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Леся, дякую,ятеж спекла коржі але буду робити з поправками, що з того вийде покажу в неділю,якщо буде що показувати
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Mariyka | Дата: Середа, 04/06/2014, 19:56 | Сообщение # 1361 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 154
Статус: Offline
| Ксюша, чекаємо з нетерпінням...
"У щастя людського два рівних є крила: троянди й виноград - красиве і корисне."
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 08/06/2014, 11:28 | Сообщение # 1362 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Mariyka, Дякую за рецепт Медівника. Ну дуже смачненький вийшов.І справді пухкенький
|
|
| |
Ксюша | Дата: Понеділок, 09/06/2014, 22:43 | Сообщение # 1363 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Я теж пекла Полуничний поцілунок чи Орбіту Одним словом ось показую що у мене вийшло правда один я робила по принципу Дони Бейжі,просто ту прослойку заливала в дирки,але прослойку я варила з кисілем полуничним і тоді додавала желатин і 100грам масла,дивилась на рецепт свого пляцка з Ківі тут ,другий я робила так як по рецепту але у мене вийшли досить високі коржі тому верхній маковий корж з прослойкою і кремом згамцяли самі,крем я робила вершково -заварний,все гарненько тримається купи.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Talochka | Дата: Вівторок, 10/06/2014, 13:04 | Сообщение # 1364 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| ir71, на фото добре видно, який пухкий він вийшов! А ще дуже гарний золотавий колір!
Ксюша, який красень! Дякую, що поділилася своїми коректуваннями! PS. А де можна знайти оригиніл "Полуничного поцілунку"? У каталозі і тортів, і пляцків я щось не знайшла.
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 10/06/2014, 13:35 | Сообщение # 1365 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Talochka, Наталю,є в каталозі тортів.А ось і сам РЕЦЕПТ
|
|
| |