В гості до Ірини
 По наших рецептах - Сторінка 7 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Готуємо по рецептах наших форумчан » По наших рецептах (Страви,випічка по рецепту сайта)
По наших рецептах
мамцяДата: Понеділок, 10/05/2010, 11:40 | Сообщение # 91
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
О, дівчата, а я собі все день народження справила за вашими рецептами.Прозвітую в відповідні темі.Дякую за гарні рецепти.

Оксана Я.
 
ir71Дата: Понеділок, 10/05/2010, 13:47 | Сообщение # 92
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (мамця)
.Прозвітую в відповідні темі.Дякую за гарні рецепти.

Оксанко,звіти всі тут мають бути а подання по темах.Якщо не знаєш як то я підскажу.Ти напиши про всі страви,що готувала по наших рецептах а помилки по поданню ми виправимо.


 
Яринка-1Дата: Вівторок, 11/05/2010, 20:14 | Сообщение # 93
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Сьогодні готувала по Іриному рецепту "Циганський шніцель" ,це вже тричі.

Дуже смачно

 
AntaliaДата: Вівторок, 11/05/2010, 20:19 | Сообщение # 94
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Дуже гарно і смачно виглядає. Мушу попробувати. А чому " Циганський"? Якщо цигани їдять такий шніцель, то їм добре живеться. biggrin
 
нeмаєтакоїДата: Вівторок, 11/05/2010, 20:38 | Сообщение # 95
Группа: Видалені





Треба і собі спробувати, дуже гарно виглядає.
 
Яринка-1Дата: Вівторок, 11/05/2010, 20:44 | Сообщение # 96
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (Antalia)
А чому " Циганський

То в Іринки треба запитати
Quote (котяра)
Треба і собі спробувати, дуже гарно виглядає.

На сніданок то супер
 
ir71Дата: Вівторок, 11/05/2010, 21:01 | Сообщение # 97
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Яринка-1)
То в Іринки треба запитати

Я не знаю точно чому така назва,але я завжди його так називала,бо десь у якомусь журналі побачила і так запамятався


 
Яринка-1Дата: Вівторок, 11/05/2010, 21:17 | Сообщение # 98
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (ir71)
але я завжди його так називала

Та головне ,що смачно
 
Яринка-1Дата: Субота, 22/05/2010, 11:48 | Сообщение # 99
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Я вчора готувала шоколадний сирник по Іриному рецепту,мені дуже сподобався він .Тільки шоколадні пудинги рожевий колір,але мені навіть сподобалося

 
оксанкаДата: Неділя, 23/05/2010, 11:07 | Сообщение # 100
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Спекла вчора сирник з кофейним смаком. В рецепті не знайшла як використати білки і цукор. Тому сама збила ці два інгредієнти міксером і додала в кінці до сиру. Правда вийшла сирна маса рідкувата. Але спеклося,правда трохи запалося. Але чоловік з сином навіть помадкою не дали залити ,перед ароматом не встояли. Тісто з мигдалю просто чудо. Дякую Ірі за рецепт. tongue

 
ir71Дата: Неділя, 23/05/2010, 12:09 | Сообщение # 101
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (оксанка)
В рецепті не знайшла як використати білки і цукор.

Оксанко,дякую що користуєшся моїми рецептам,це приємно..А ось те що підмітила помилку то ти просто молодець.Думаю хто пече той зрозуміє що білки треба збити з цукром і вести у сирну масу.Я просто чисто випадково упустила цей пункт.Але виправлю помилку.Дякую,Оксанко!


 
ir71Дата: Неділя, 23/05/2010, 12:12 | Сообщение # 102
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (оксанка)
Правда вийшла сирна маса рідкувата. Але спеклося,правда трохи запалося

А це вже від сиру залежить.Хоча у мене на фото теж видно що сирник не забитий а навіть злегка росипчастий.Хоча коли застигає у холодильнику то все ріжиться нормально.


 
ir71Дата: Неділя, 30/05/2010, 11:12 | Сообщение # 103
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Млинці з шампанського від Яринки.Дякую за цікавий рецепт.Робила налисники зі сиром та полуничкою



 
Яринка-1Дата: Неділя, 30/05/2010, 11:35 | Сообщение # 104
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (ir71)
Дякую за цікавий рецепт

Іринко,на здоров"я
 
орисіяДата: Вівторок, 01/06/2010, 22:38 | Сообщение # 105
орисія
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 13
Статус: Offline
Я хочу подякувати за рецепт "вечеря у банці", дуже смачно. Чоловік і діти попробували, тепер мене питають коли я ще буду робити.

Сообщение отредактировал орисія - Вівторок, 01/06/2010, 22:39
 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Готуємо по рецептах наших форумчан » По наших рецептах (Страви,випічка по рецепту сайта)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024